Florida – Ottawa 5:3 (kon.) | San Jose – Tampa 3:4 (kon.) | Los Angeles – Toronto 4:2 (kon.)
St. Louis – Montreal 4:7 (kon.) | Philadelphia – Carolina 3:4 (po pr.) | Buffalo – Chicago 4:3 (po pr.)
Detroit – Minnesota 2:1 (kon.) | NY Islanders – Colorado 5:4 (kon.) | Nashville – Washington 0:3 (kon.)
Seattle – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 2:3 (kon.) | New Jersey – Columbus 7:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Minnesota Wild
Neděle 30.10.2022, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:59 Lucas RAYMOND - 2:1
     
    39:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    Gól na poslední chvíli! Na časomíře svítilo 0.4 vteřiny, když Dominik Kubalík uviděl na vzdálenější tyči LUCASE RAYMONDA. Ta situace nebyla úplně ideální, mladý útočník šel ostře do brankoviště, s gólmanem hostí se dostal do kontaktu a trefil puk, nicméně kus černé gumy by až do sítě neprošel. Jenomže! Padající Filip Gustavsson si kotouč srazil za záda betonem – tohle je jednoznačně trošku kontroverzní branka, každopádně zdá se, že je vše v pořádku a Red Wings se ujímají vedení – 2:1. Asistence: Dominik Kubalík a Dylan Larkin.
    16:51 Lucas RAYMOND - 1:1
     
    16:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! LUCAS RAYMOND dostal kotouč zpoza brány do mezikruží kde měl spoustu času i prostoru, potáhl si puk, položil si obětavého Brodina a povedenou střelou míří na vzdálenější tyč. Filip Gustavsson se za pukem ještě natahuje vyrážečkou, nicméně nemá šanci na něj dosáhnout – 1:1. Asistence: Adam Erne a Dylan Larkin.
    01:28 Kirill KAPRIZOV - 0:1
     
    01:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    To je start! KIRILL KAPRIZOV přebral puk ve středním pásmu, trošku přidal a z ničeho nic z toho bylo přečíslení 2 na 1! Ruský útočník se s tím nemazal z levého křídla zamířil a naprosto přesně trefil. Proti takové střele byl Husso bez pomoci nějakého obránce bez šance... Nicméně opakovaný záběr prokázal, že Kaprizov prošel do pásma v ofsajdu, zdá se však, že na ledě si toho nikdo nevšiml, branka tak bude uznána – 0:1. Asistence: Mats Zuccarello a Frédérick Gaudreau.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 17. Raymond (Erne, Larkin), 40. Raymond (Kubalík, Larkin) – 2. Kaprizov (Zuccarello, F. Gaudreau)


    Detroit Red Wings: Husso (Nedeljkovic) – Seider, Chiarot, Hronek, Määttä, Hägg, Lindström, Oesterle – Kubalík, Larkin, Perron – Veleno, Copp, Raymond – E. Söderblom, Smith, Erne – P. Suter, Zadina, Luff.
    Trenér: Derek Lalonde

    Minnesota Wild: Gustavsson (M. Fleury) – Middleton, Spurgeon, Brodin, Addison, Merrill, Dumba – Kaprizov, F. Gaudreau, Zuccarello – Boldy, Rossi, M. Foligno – Duhaime, Eriksson Ek, Hartman – Steel, Dewar, Shaw.
    Trenér: Dean Evason
    bahis siteleri