Česko – Japonsko 8:3 (kon.)
konec
Česko
8:3 (2:1, 4:1, 2:1)
Japonsko
Neděle 13.11.2022, 11:00 • Teplice • Turnaj tří (ženy U18)
Partner:
     
    58:45
    Česko právě vstřelilo branku! Nedáš, dostaneš! Japonky se dostaly do dvou dobrých příležitostí, ale nakonec branku střílí Česko! BARBORA PROŠKOVÁ dostala kotouč na pravý kruh od Petry Matějové a svoji střelou zápěstím prostřelila brankářku Japonska – 8:3! Asistence: Matějová.
     
    57:16
    Česko právě vstřelilo branku! A i české hráčky si připisují branku v této třetině! Viktorie Jílková zavezla puk do pásma a posunula ho před branku, kde byl velký rozruch! Puk si nakonec našla ANNA VANÍČKOVÁ a dostala ho za záda Sekiguchiové – 7:3! Asistence: Čabelová a Jílková.
     
    53:21
    Střela Felcmanové z mezikruží orazítkovala pouze tyč hostující branky!
     
    49:19
    Japonsko právě vstřelilo branku! A máme tu snížení! Japonky chvilku zatlačily české hráčky a u puku byla Chujoová, která našla svoji přihrávkou osamocenou MASAKI TANEBEOVOU a ta se z mezikruží trefila přesně pod víko – 6:3! Asistence: Chujoová a Umemoriová.
     
    46:58
    Umemoriová se po chybě dostala do samostatného úniku, jenže branku minula!
     
    42:10
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    Okumuraová – 2 min., nedovolené bránění.
     
    39:59
    Češky se sice radovaly z další branky, ale rozhodčí nakonec rozpažily, jelikož branka padla až po siréně!
     
    39:46
    Vyloučení v týmu Česko:
    Juříčková – 2 min., podrážení.
     
    38:49
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    Kishiebová – 2 min., napadení.
     
    36:52
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    Sawadaová – 2 min., podrážení.
     
    36:28
    Vyloučení v týmu Česko:
    Narovcová – 2 min., podrážení.
     
    34:19
    Česko právě vstřelilo branku! A je tu šestá branka Češek v zápase. Vocetková vypálila z levého kruhu a před brankou parádně clonila KLAUDIE SLAVÍČKOVÁ, která puk tečovala a poslala ho za záda hostující brankářky – 6:2! Asistence: Vocetková.
     
    33:38
    Česko právě vstřelilo branku! A máme tu bůra! Felcmanová si zpracovala puk a zpoza branky našla v předbrankovém prostoru nikým nehlídanou PETRU MATĚJOVOU a ta propálila Sekiguchiovou – 5:2! Asistence: Felcmanová a Pietrazsová.
     
    30:28
    Vyloučení v týmu Česko:
    Vaníčková – 2 min., nedovolené bránění.
     
    29:00
    Střídání v týmu Japonsko:
    ze hřiště odchází Iwashitaová, přichází Sekiguchiová.
     
    28:32
    Japonsko právě vstřelilo branku! A máme tu korigování skóre po parádní akci Japonek! Sawadová výborně vybojovala puk na pravém kruhu a předložila ho na druhou stranu, kde byla volná HARUA UMEMORIOVÁ a ta propálila Dudkovou – 4:2! Asistence: Sawadová.
     
    26:39
    Česko právě vstřelilo branku! A nakonec po střele Mazancové padá další gól! Česká hráčka vypálila od modré a puk se odrážel v brankovišti Japonska. Svoji pohotovost ukázala ANNA VANÍČKOVÁ a dorazila puk za záda Iwashitaové – 4:1! Asistence: Jílková.
     
    22:20
    Na druhé straně ujížděla sama Umemoriová, jenže narazila na výbornou Dudkovou!
     
    21:37
    Česko právě vstřelilo branku! Tak to byla zajímává branka České reprezentace a ta jde znovu do vedení o dvě branky! Natálie Brichová vystřelila a puk se odrazil a došoural se až do tyče Japonské branky. Nejpohotovější byla BARBORA JUŘÍČKOVÁ, která touš dorazila do prázdné branky – 3:1! Asistence: Brichová.
     
    19:42
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    Gotohová – 2 min., hákování.
     
    19:11
    Brichová dostala parádní přihrávku do mezikruží, ale netrefuje poloodkrytou branku!
     
    17:04
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    Hommaová – 2 min., podrážení.
     
    16:44
    A Japonky mohly srovnat, když se dostali do přečíslení dvě na jednu! Tanabeová to vzala na sebe, ale nepřišla na Dudkovou!
     
    14:54
    Japonsko právě vstřelilo branku! A Japonky využívají přesilovku rychle! YUKA CHUJOOVÁ dostala puk na modrou čáru a propálila i s přispěním clonící spoluhráčky vše, co ji stálo v cestě. Puk zapadl přesně do levého horního rohu české branky – 2:1! Asistence: Sawadaová a Gotohová.
     
    14:36
    Vyloučení v týmu Česko:
    Slavíčková – 2 min., držení.
     
    14:35
    Do samostatného úniku se dostala Tanabeová, ale nedokázala poslat puk za Dudkovou!
     
    13:18
    Česko právě vstřelilo branku! A domácí hráčky se dostávají do vedení o dvě branky! MAGDALÉNÁ FELCMANOVÁ si vzala touš na spodku levého kruhu, rozhodla se vypálit, a byl to parádní nápad! Její střela skončila přesně v levém horním rohu nad ramenem Iwashitaové – 2:0! Bez asistence.
     
    12:25
    A další tvrdá rána od Japonek, konkrétně od Chujoové. Dudková puk vyrazila do bezpečí. České hráčky rozjíždí útočnou akci a je tu obrovská šance! Ke střele z mezikruží se dostala Matějová, ale minula!
     
    06:55
    Česko právě vstřelilo branku! A Česky jdou zaslouženě do vedení! Malická posunula svůj puk na Barboru Juříčkovou, která se dostala až před branku Japonska a snažila se zasunout puk za pravý beton hostující brankářky. To se ji sice nepovedlo, ale u dorážky byla připravena KLAUDIE SLAVÍČKOVÁ, která puk došťourala do odkryté sítě – 1:0! Asistence: Juříčková a Malická.
     
    06:35
    A znovu dvě na jednu! Brichová to vzala na sebe, ale její střela skončila jen v náruči Iwashitaové!
     
    04:23
    Jílková našla Matějovou samotnou před brankou, ta ale brankářku Iwashitaovou neprostřelila!

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 7. Slavíčková (Juříčková, Malická), 14. Felcmanová, 22. Juříčková (Brichová), 27. Vaníčková (Jílková), 34. Matějová (Felcmanová, Pietrazsová), 35. Slavíčková (Vocetková), 58. Vaníčková (Čabelová, Jílková), 59. Prošková (Matějová) – 15. Chujoová (Sawadaová, Gotohová), 29. Umemoriová (Sawadaová), 50. Tanabeová (Chujoová, Umemoriová)


    Česko: Dudková (Nováková) – Vaníčková, Narovcová, Slavíčková, Velinská, Hujová, Chladová, Wojnarová, Štěpánová – Matějová, Brichová, Prošková, Čabelová, Malická, Vocetková, Jílková, Mazancová, Juříčková, Plosová, Pietrazsová, Felcmanová.
    Japonsko: Iwashitaová (Sekiguchiová) – Kishibeová, Satoová, Okumuraová, Hashinagaová, Chujoová, Umemoriová, Fukyamaová, Matsumotoová, Sawadaová, Tanabeová, Gotohová, Nubamenová, Hommaová.

    Rozhodčí: Zuzana Svobodová – Natalie Bublová, Kristýna Hájková
    bahis siteleri