Česko – Švýcarsko cz 2:3 (po pr.) | Finsko – Švédsko 4:1 (kon.)
konec
Finsko
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
Švédsko
Neděle 13.11.2022, 15:30Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Eetu LIUKAS - 4:1
     
    59:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Další trefa do odkryté branky! Z otočky, z vlastní třetiny poslal puk do sítě EETU LIUKAS – 4:1! Asistence: Bez asistence.
     
    59:01
    Začala poslední minuta třetí třetiny. Švédové opět v šesti s prázdnou brankou!
    58:12 Marko ANTTILA - 3:1
     
    58:12
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové nejspíš rozhodují dnešní severské derby! Z vlastní třetiny poslal kotouč do odkryté branky kapitán MARKO ANTTILA. Asistence: Harri Säteri.
     
    57:43
    Niklas Friman zkusil po vyhrané buly hned ohrozit prázdnou švédskou brankou. Minul! Další vhazování.
     
    57:15
    Brankář Marcus Högberg zůstává na střídačce a Švédové to zkusí v šesti. Vhazuje se v jejich útočné třetině.
     
    57:15
    Tre Kronor si berou oddechový čas.
     
    49:42
    Opět se ukázalo jak je důležité míti Marka Anttilu. Skvěle vybojoval kotouč pro Hannese Björninena, který rychlou ranou švihem však trefil dobře postaveného Marcuse Högberga.
    43:25 Antti SUOMELA - 2:1
     
    43:25
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Podruhé si fanoušci v Gatorade Center mohou zazpívat svou oblíbenou píseň! Marko Anttila a ANTTI SUOMELA vyřešili dokonale přečíslení dvou proti jednomu a poslali domácí do vedení – 2:1! Asistence: Marko Anttila.
     
    41:02
    Antti Suomela zůstal osamocený na brankovišti, ale kotouč za Marcuse Högberga ani nadvakrát nedostal. Dobrá přesilovka Finů!
     
    40:29
    Vyloučení v týmu Švédsko:
    Pär Lindholm – 2 min., podrážení.
     
    38:02
    Dvojice Linus Johansson a André Petersson teď hodně zlobila svými šancemi, ale červené světlo za Harri Säterim nerozsvítili. Domácí brankář předvedl několik skvělých zákroků.
     
    36:49
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Ilari Melart – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    35:15
    A skvělý Harri Säteri na druhé straně zakončil pasáž velkých šancí, když zastavil velký zmatek v jeho brankovišti!
     
    34:35
    Šance i na domácí straně! Eetu Liukas dostal krásnou žabičku na zadní tyč, ale Marcus Högberg se skvěle přesunul proti jeho rychlé střele a překazil domácím druhou brankovou radost!
     
    33:42
    Isac Brännström šikovně tečoval kotouč na brankovišti, a ten skončil opravdu jen velmi těsně vedle pravé tyče! Harri Säteri se jen ohlédl.
     
    31:10
    Jonathan Pudas se hezky uvolnil a pálil z vrcholu kruhu. Harri Säteri toho moc neviděl, a tak byl velmi rád, že kotouč jeho horní roh branky minul!
     
    27:11
    Krásná souhra v podání dvojice André Petersson a Pär Lindholm! Až do kuchyně si kotouč Švédové předali, nicméně vítězem situace se stal Harri Säteri, který předvedl úžasný zákrok levým betonem!
     
    23:37
    Harri Säteri se musel činit. Joel Persson se uvolnil krásnou kličkou a mířil pod horní tyč! Domácí brankář vytáhl skvělý zákrok ramenem!
    22:11 Max FRIBERG - 1:1
     
    22:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Do samostatného úniku se dostal MAX FRIBERG a svou ránu pověsil krásně pod horní tyč. To bylo lahůdkové zakončení – 1:1! Asistence: Oscar Möller a Oscar Engsund.
     
    17:12
    Patrik Karlkvist pálil hodně ostře z levého kruhu, ale Harri Säteri předvedl skvělý zákrok! Teď Finy opravdu pdoržel.
     
    15:41
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Jere Karjalainen – 2 min., sekání.
     
    14:50
    Souhra celé elitní formace Finů! Marko Anttila přezdívaný ”Mörkö” našel Juha Lammikka, jenž poté ještě hledal přihrávkou do prázdné branky Jere Innalu, ten však kotouč o kousek nestihl.
    11:14 Hannes BJÖRNINEN - 1:0
     
    11:14
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Poprvé zní v Gatorade Center goal horn Peto on irti! Suomi svou první přesilovou hru využívají! Joose Antonen posunul kotouč mezi kruhy na HANNESE BJÖRNINENA, který trefil přesně nad rameno Marcuse Högberga – 1:0! Asistence: Joose Antonen a Mikko Lehtonen.
     
    10:12
    Vyloučení v týmu Švédsko:
    Oscar Möller – 2 min., krosček.
     
    06:11
    Domácí brankář Harri Säteri si vysloužil potlesk tribun, když lapil dobrou ránu Maxe Friberga z pravého kruhu. První vážnější moment severského derby.
    Marken.cz

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 12. Björninen (Antonen, Lehtonen), 44. Suomela (Anttila), 59. Anttila (Säteri), 60. Liukas – 23. Friberg (Möller, Engsund)


    Finsko: Säteri (Westerholm) – Lehtonen (A), Pokka, Melart, Saarijärvi, Riikola, Lindbohm, Kivistö, Friman – Pyyhtiä, Suomela, Karjalainen – Turunen, Räsänen, Antonen – Innala, Lammikko, Turkulainen – Liukas, Björninen (A), Anttila (C).
    Švédsko: Högberg (Lassinantti) – Persson, Häman Aktell, L. Bengtsson, Sellgren, Pudas, Engsund, Folin – Petersson, P. Lindholm, Brännström – Karlkvist, Johansson (C), Dahlén – Hugg, Johnson, Möller (A) – Friberg (A), Larsson, Lang – Törnqvist.

    Rozhodčí: Šindel, Pražák – Jusi, Pekkala

    Diváci: 8512
    bahis siteleri