Havířov – Chomutov 2:1 (kon.) | Vsetín – Kladno 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 17.11.2022, 17:15 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    59:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A to se vyplatilo. Marek Melenovský ustál nápor ze strany Typolta a vymanil se z rohu kluziště, kde byl v sevření soupeře. Když měl prostor, přihrál na ŠTĚPÁNA JURKA, který kotouč nasměroval k odkryté pravé tyči. Asistence: Marek Melenovský.
     
    20:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme tady bleskový start Kladna. Vojtěch Hurta vybojoval kotouč u mantinelu ve středním pásmu a vymanil se ze sevření vsetínských hráčů. Zakončení se mu nepovedlo, ale i tak zůstal puk někde pod betony vsetínského brankáře, odkud jej vyšťoural LUKÁŠ KULICH, který snižuje náskok domácích. Asistence: Vojtěch Hurta.
     
    13:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle se jednomu z kladenských obránců vůbec nepovedlo. Sice uhájil kotouč za vlastní brankou, ale odtud nahrál přesně na hokejku LUKÁŠE STODŮLKY, který se střelou do bližšího horního rohu nemýlil. Asistence: Bez asistence.
     
    04:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští přesilovku přece jen využívají a dostávají se do vedení. Tomáš Ürge předal kotouč Štěpánu Jurkovi, který z pravého křídla vybídl ke střele JAKUBA ZEDKA. Domácí obránce byl připraven na levém kruhu, z kterého si sjel blíž k brance a zakončil do pravého horního rohu. Asistence: Štěpán Jurek, Tomáš Ürge.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Zedek (Jurek, Ürge), 14. Stodůlka, 60. Jurek (Melenovský) – 21. Kulich (Hurta)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Tkadlec) — Mlčoch, Mošnička, Hamřík, Kráčalík, Fojtík (C), Zedek — Ürge, Rigo, Jurek, Melenovský, Heinrich, Stodůlka, Matějíček, Janíček (A), Juráň.
    Trenér: Jan Srdínko

    Rytíři Kladno: Hykel (Gabriška) — Čarda, Novák, Sýkora (C), Nácovský, Šátek, Šeba, Marcinek — Iljuk, Kulich, Vosyka, Hurta (A), Typolt, Halfar.
    Trenér: Petr Procházka

    Rozhodčí: Šico — Kučera, Šobáň
    bahis siteleri