Philadelphia – Washington 5:3 (kon.) | Toronto – Nashville 2:1 (kon.) | Anaheim – Edmonton 2:6 (kon.)
Los Angeles – San Jose 4:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:6 (1:4, 0:2, 1:0)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 12.01.2023, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:53
    Nicméně je tu ještě jedno vyloučení Olejářů. Jesse Puljujärvi (EDM) putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    48:07
    Kevin Shattenkirk (ANA) krosčekoval u mantinelu Janmarka a mířil na trestnou lavici, ale poté se strhla menší potyčka, kterou víceméně vyprovokoval Zegras. Nicméně další trest se už udělovat nebude.
     
    38:38
    Trevor Zegras (ANA) to trochu přehnal se svým napadáním, když sekl nováčka v sestavě Oilers Desharnaise, a tak za své počínání dostává dvě minuty.
     
    30:16
    Connor McDavid (EDM) nyní míří do míst, které příliš nezná, a to na trestnou lavici, protože je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    15:35
    Na ledě bylo zcela jasně šest bruslařů Anaheimu, takže je domácí střídačka potrestána dvouminutovým trestem, který odsedí Mason McTavish (ANA).
     
    04:50
    Anaheim si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Vincent Desharnais (EDM).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 9. Carrick (Comtois), 41. Benoit (Leason, Comtois) – 4. Holloway (McDavid, Barrie), 5. Nugent-Hopkins (Broberg, Bouchard), 11. McDavid (Yamamoto), 20. Kostin, 28. Kostin (Janmark, Nugent-Hopkins), 39. Draisaitl (Bouchard)


    Anaheim Ducks: Gibson (41. Stolarz) – Fowler, Benoit, Kulikov, Klingberg, Vaakanainen, Shattenkirk – Henrique, McTavish, Terry – Zegras, R. Strome, Vatrano – Comtois, Carrick, Silfverberg – Max Jones, Jays. Megna, Leason.
    Trenér: Dallas Eakins

    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Nurse, Kulak, Barrie, Bouchard, Ceci, Broberg, Desharnais – Holloway, McDavid, Yamamoto – R. McLeod, Draisaitl, Hyman – Kostin, Nugent-Hopkins, Janmark – Foegele, Puljujärvi.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: Sandlak, Joannette – Murray, Deschamps.

    Diváci: 16 963
    bahis siteleri