Philadelphia – Washington 5:3 (kon.) | Toronto – Nashville 2:1 (kon.) | Anaheim – Edmonton 2:6 (kon.)
Los Angeles – San Jose 4:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:6 (1:4, 0:2, 1:0)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 12.01.2023, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:48 Simon BENOIT - 2:6
     
    40:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hned na začátku poslední třetiny přidávají svou druhou trefu. Po úspěšném zákroku Campbella se kotouč dostal za bránu Oilers, kde ho sebral Comtois, který poté nahrál na střed Leasonovi, jenž ho ještě posunul pod sebe na modrou SIMONU BENOITOVI, jehož následná dělovka skončila za zády Campbella. Asistence: Brad Leason, Maxime Comtois.
    38:44 Leon DRAISAITL - 1:6
     
    38:44
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers během šesti vteřin využívají přesilovou hru! Hosté vyhráli následné vhazování a střelu Boucharda dokázal parádním způsobem tečovat LEON DRAISAITL, který se tak konečně taktéž v tomto utkání dočkává své branky. Asistence: Evan Bouchard.
    27:41 Klim KOSTIN - 1:5
     
    27:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A ihned je z toho puk v domácí síti! Janmark parádně dokázal udržet puk na levé straně pásma, kde ustál souboj a poté zajel za bránu Anaheimu, odkud nahrál mezi kruhy KLIMU KOSTINOVI, jenž pohotovou střelou zapisuje svou druhou trefu v utkání. Asistence: Mattias Janmark, Ryan Nugent-Hopkins.
    19:02 Klim KOSTIN - 1:4
     
    19:02
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak už třetí ze čtyř branek Oilers padá po parádním napadání domácí rozehrávky. Kulikov vyvážel puk zpoza své klece a měl na zádech Nugenta-Hopkinse, ale ruský obránce poté poslal přihrávku naslepo vedle sebe, kde stál KLIM KOSTIN, jenž už měl před sebou pouze Gibsona, kterého překonal střelou mezi jeho betony. Bez asistence.
    10:23 Connor MCDAVID - 1:3
     
    10:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní akce nejlepšího hokejisty světa. Skvěle opět zapracoval forčeking hostů, když Yamamoto sebral puk Fowlerovi a ihned ho přihrál CONNORU MCDAVIDOVI, jenž naznačil, že jede za bránu Ducks, ale následně zasekl, udělal otočku a najel si do středu, odkud bekhendem poslal touš za GIbsona. Asistence: Kailer Yamamoto.
    08:52 Sam CARRICK - 1:2
     
    08:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté nevzdali svůj boj za bránou Edmonotnu, kde ho nakonec Carrick vybojoval a poslal zpět Comtoisovi, jenž následně zkoušel zakončit zpoza klece, ale Campbell kotouč vyrazil vedle sebe, kde se odrazil přesně na hůl SAMA CARRICKA, který už ho dopravil do hostující klece. Asistence: Maxime Comtois.
    04:38 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:2
     
    04:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Útok hostujících hokejistů však pokračoval dál, když se puk opět dostal na modrou čáru, odkud ho nakonec Broberg nahrál na pravou stranu RYANU NUGENTU-HOPKINSOVI, jehož střela se lehce otřela o dvě domácí hokejky a následně touš zaletěl přesně k vzdálenější tyči Gibsona. Asistence: Phillip Broberg, Evan Bouchard.
    03:24 Dylan HOLLOWAY - 0:1
     
    03:24
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Skvěle zapracoval forčeking hostujících hokejistů, který nakonec vedl k tomu, že Barrie poslal touš za bránu Anaheimu, odkud ho McDavid ihned poslal mezi kruhy, kde číhal nikým nehlídaný DYLAN HOLLOWAY, jenž pohotovou střelou překonal Gibsona. Asistence: Connor McDavid, Tyson Barrie.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 9. Carrick (Comtois), 41. Benoit (Leason, Comtois) – 4. Holloway (McDavid, Barrie), 5. Nugent-Hopkins (Broberg, Bouchard), 11. McDavid (Yamamoto), 20. Kostin, 28. Kostin (Janmark, Nugent-Hopkins), 39. Draisaitl (Bouchard)


    Anaheim Ducks: Gibson (41. Stolarz) – Fowler, Benoit, Kulikov, Klingberg, Vaakanainen, Shattenkirk – Henrique, McTavish, Terry – Zegras, R. Strome, Vatrano – Comtois, Carrick, Silfverberg – Max Jones, Jays. Megna, Leason.
    Trenér: Dallas Eakins

    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Nurse, Kulak, Barrie, Bouchard, Ceci, Broberg, Desharnais – Holloway, McDavid, Yamamoto – R. McLeod, Draisaitl, Hyman – Kostin, Nugent-Hopkins, Janmark – Foegele, Puljujärvi.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: Sandlak, Joannette – Murray, Deschamps.

    Diváci: 16 963
    bahis siteleri