Česko – Slovensko 6:3 (kon.) | USA – Švédsko 1:2 (kon.) | Japonsko – Švýcarsko 1:2 (kon.)
Kanada – Finsko 3:2 (po pr.)
konec
Česko
6:3 (4:0, 1:1, 1:2)
Slovensko
Sobota 14.01.2023, 12:10 • Östersund Arena • Mistrovství světa žen do 18 let • O 5. - 6. místo
Partner:
    54:23 Tatiana BLICHOVÁ - 6:3
     
    54:23
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    O pár sekund později Slovenky přidávají další úder. Celkem snadno se dostaly do přečíslení dvou na jednu, načež Lacková vybídla TATIANU BLICHOVOU, která byla při zakončení přesná. 6:3. Asistence: Ema Lacková.
    54:04 Nela LOPUŠANOVÁ - 6:2
     
    54:04
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko dává druhý gól. Úplně sama na branku jela NELA LOPUŠANOVÁ, která si poradila velmi dobře. 6:2. Asistence: Ema Tóthová.
    51:51 Adéla ŠAPOVALIVOVÁ - 6:1
     
    51:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým vede už o pět branek! Tereza Plosová v přesilovce nádhernou přihrávkou vybídla ADÉLU ŠAPOVALIVOVOU, která z levé strany vymetla růžek. Toto snad lépe trefit ani nešlo. 6:1. Asistence: Tereza Plosová a Klaudie Slavíčková.
    37:34 Nela LOPUŠANOVÁ - 5:1
     
    37:34
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Další povedená akce mladé slovenské komety NELY LOPUŠANOVÉ. Útočnice s číslem 12 na dresu se protáhla okolo Vaníčkové a těsně před Daleckou zakončila. Česká brankářka vytáhla dobrý zákrok, ale Lopušanová ještě ze vzduchu úspěšně dorazila. 5:1. Asistence: Ema Tóthová.
    33:01 Barbora PROŠKOVÁ - 5:0
     
    33:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výbornou práci při pátém gólu českého výběru odvedla Anežka Čabelová, která zabojovala za brankou a pak u zadní tyče vybídla BARBORU PROŠKOVOU, která vstřelila svou druhou branku v zápase. 5:0. Asistence: Anežka Čabelová.
    08:47 Linda VOCETKOVÁ - 4:0
     
    08:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na konci 9. minuty přišel na řadu čtvrtý úder! Narovcová okamžitě otočila hru na levou stranu, kde stála LINDA VOCETKOVÁ. Ta nabrala rychlost a přesně trefila volný prostor nad lapačkou slovenské brankářky. 4:0. Asistence: Beáta Narovcová a Anežka Čabelová.
    01:07 Barbora PROŠKOVÁ - 3:0
     
    01:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gólostroj českého týmu pokračuje! K vidění byla další rychlá akce, kterou táhla BARBORA PROŠKOVÁ. Následně přišla střela od modré čáry a kotouč se odrazil před zcela volnou Proškovou, jež měla snadnou práci. 3:0. Asistence: Adéla Wojnarová.
     
    00:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned vzápětí přichází druhá branka! Malicka se v rohu kluziště dostala k puku a okamžitě jej přihrávala před branku. Tam stála volná kapitánka NATÁLIE BRICHOVÁ, která podruhé rozvlnila síť. 2:0. Asistence: Dominika Malicka.
     
    00:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nejrychlejší gól turnaje! Hned po buly si přihrály obránkyně, načež se poté do rychlosti dostala ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ, která nádherně vymetla horní růžek slovenské branky. 1:0. Asistence: Anna Vaníčková a Eliška Hotová.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 1. Šapovalivová (Vaníčková, Hotová), 1. Brichová (Malicka), 2. Prošková (Wojnarová), 9. Vocetková (Narovcová, Čabelová), 34. Prošková (Čabelová), 52. Šapovalivová (Plosová, Slavíčková) – 38. Lopušanová (Tóthová), 55. Lopušanová (Tóthová), 55. Blichová (Lacková)


    Česko: Dalecká (Hesová) – Hotová, Vaníčková, Slavíčková, Narovcová, Velinská, Wojnarová, Mazancová – Šapovalivová, Plosová (A), Matějová – Juříčková, Brichová (C), Malicka (A) – Vocetková, Čabelová, Prošková – Hračová, Příhodová
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Slovensko: Debnárová (9. Kubaniová) – Macková, Krákorová, Stern, Gálisová, Halušková, Mandelíková, Mateičková, Nogová – Lopušanová, Tóthová, Dobiašová (C) – Jancsóová (A), Blichová (A), Lacková – Taricsová, Beňáková, Juríková – Paulínyová, Donovalová
    Trenér: Miroslav Mosnár

    Rozhodčí: Henrikssonová (SWE), Kurodaová (JPN) – Buttová (GER), Kostersová (NED)
    bahis siteleri