Litvínov – Pardubice 1:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 3:4 (po pr.)
Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Kladno 6:2 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:5 (2:4, 0:0, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 15.01.2023, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:50 Jakub KOTALA - 2:5
     
    46:50
    Vítkovice právě vstřelily branku! Ostravané se výrazně přiblížili ke tříbodovému zisku! Hostům se podařilo uzamknout Brňany v obranném pásmu, nahození z hole Stehlíka Furch pouze vyrazil a na dorážku byl připraven JAKUB KOTALA. Asistence: Jakub Stehlík.
    15:58 Peter KRIEGER - 2:4
     
    15:58
    Vítkovice právě vstřelily branku! Ostravané předvádí skvělou efektivitu v přesilových hrách a i druhou početní výhodu bleskově dokázali využit. Po přihrávce Bukartse si puk na ose hřiště zpracoval PETER KRIEGER a dokázal přesně zamířit. Asistence: Roberts Bukarts.
    11:47 Marek KALUS - 2:3
     
    11:47
    Vítkovice právě vstřelily branku! Ostravané využívají přesilovou hru! Kombinaci Vítkovic zakončil MAREK KALUS, když obdržel přihrávku od Mikuše a před sebou už měl odkrytou branku Brna. Asistence: Juraj Mikuš, Roberts Bukarts.
    06:51 Luboš HORKÝ - 2:2
     
    06:51
    Kometa právě vstřelila branku! Pospíšil vybruslil zpoza branky a poslal puk do mezikruží na hůl LUBOŠE HORKÉHO, který dokázal prostřelit Stezku a obnovit vyrovnaný stav. Asistence: Kristián Pospíšil.
    05:32 Roberts BUKARTS - 1:2
     
    05:32
    Vítkovice právě vstřelily branku! Sotva se Dominik Furch po úpravě výstroje vrátil do branky, ihned inkasoval. Po vhazování v útočném pásmu ihned vypálil ROBERTS BUKARTS a zamířil přesně. Asistence: Peter Krieger.
    02:42 Petr HOLÍK - 1:1
     
    02:42
    Kometa právě vstřelila branku! Brno bleskově reaguje a srovnává krok! Povedenou kombinaci domácích zakončil přesnou střelou z pravého kruhu PETR HOLÍK, pro nejproduktivnějšího hráče Komety se jedná o devátou branku v letošní sezoně. Asistence: Kristián Pospíšil, Luboš Horký.
    01:50 Rastislav DEJ - 0:1
     
    01:50
    Vítkovice právě vstřelily branku! Ostravané se dokázali usadit v útočném pásmu a z první střelecké příležitosti otevírají skóre. Ke kotouči se na hranici pravého kruhu dostal ROSTISLAV DEJ a překonal Furcha střelou nad rameno. Asistence: Marek Kalus, James Willie Raskob.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 3. Holík (Pospíšil, Horký), 7. Horký (Pospíšil) – 2. Dej (Kalus, Raskob), 6. Bukarts (Krieger), 12. Kalus (Mikuš, Bukarts), 16. Krieger (Bukarts), 47. Kotala (J. Stehlík)


    HC Kometa Brno: Furch (3.–6. Čiliak) – Kučeřík, Kundrátek (A), Holland, Ščotka, Gulaši (A), Hrbas, Němec – Pospíšil, Holík, Horký – Zaťovič (C), Kollár, Flek – Ondráček, Raška I, Šalé – Vincour, Strömberg, Koblížek.
    Trenér: Martinec

    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Klimeš) – Mikuš, Grman, Gewiese, Raskob, Prčík, J. Stehlík, L. Kovář – L. Krenželok (C), Marosz, Lakatoš (A) – Bukarts, Krieger, Lednický – Kotala, Dej, Kalus – Fridrich, Chlán, R. Půček.
    Trenér: Holáň

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Klouček, Zíka

    Diváci: 5018
    bahis siteleri