Colorado – Ottawa 7:0 (kon.) | Detroit – Columbus 3:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 1:3 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Boston – Toronto 4:3 (kon.) | Florida – Vancouver 4:3 (kon.)
NY Islanders – Montreal 2:1 (kon.) | Minnesota – Arizona 2:1 (kon.) | Nashville – Buffalo 3:5 (kon.)
Chicago – Seattle 5:8 (kon.) | St. Louis – Tampa 2:4 (kon.) | Vegas – Edmonton 3:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:5 (kon.) | NY Rangers – Montreal 1:2 (kon.) | Carolina – Vancouver 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Detroit Red Wings
3:4 (0:3, 0:1, 3:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 15.01.2023, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Oddechový čas pro tým Detroit Red Wings.
     
    59:00
    Ohlášena poslední minuta třetí třetiny!
     
    58:28
    Domácí hrají vabank! Husso vyrazil na střídačku, Red Wings jsou na ledě v šesti!
    55:56 Lucas RAYMOND - 3:4
     
    55:56
    Detroit právě vstřelil branku!
    Little Caesars Arena je znovu na nohou, Red Wings živí naději na bodový zisk! Hronek pěknou přihrávkou připravil šanci pro LUCASE RAYMONDA, jenž se následně z prostoru pro buly přesunul na mezikruží a překonal Merzlikinse bekhendovým zakončením k bližší tyči – 3:4! Asistence: Filip Hronek, Ben Chiarot.
    47:08 Jake WALMAN - 2:4
     
    47:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak pozor, v Little Caesars Areně to dost možná bude ještě zajímavé! Pokus o vyhození puku na modré čáře zastavil JAKE WALMAN, který následně kopnul do vrtule, bleskově se přemístil na kruh a tvrdou střelou snížil manko Detroitu na dva zásahy – 2:4! Bez asistence.
    45:50 Olli MÄÄTTÄ - 1:4
     
    45:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nešťastný odraz připravuje Merzlikinse o čisté konto, Red Wings snižují svou ztrátu! Nahození OLLIHO MÄÄTTY z pravé strany se od bránícího Oliviera, který se snažil puk dostat pod kontrolu, odrazilo za brankovou čáru. Položený lotyšský brankář s tím nic nezmohl – 1:4! Asistence: Dominik Kubalík, Dylan Larkin.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    33:34
    Za domácí obranu se tentokrát extrémně jednoduše dostal Roslovic, který zachytil Laineho přihrávku z pravé strany a z předbrankového prostoru pořádně potrápil Hussa!
     
    25:54
    Gaudreaua před brankou trefil vysokou holí do obličeje Dominik Kubalík (DET), domácí půjdou do čtyř. Za následnou strkanici se trestat nebude.
     
    25:14
    Gaudreau se zničehonic zjevil sám před domácím brankovištěm a snažil se vymíchat Hussa, který si ale puk pohlídal! Obrana Detroitu je dnes opravdu až neuvěřitelně děravá...
     
    22:58
    Roslovic se ve vlastním oslabení dostal do úniku! Zoufale se ho ještě snažil zastavit Hronek, ale nic nezmohl. Situaci tak musel řešit až Husso, který zakončení k tyči zastavil betonem.
     
    21:53
    Domácí mají šanci se dostat do hry, Sean Kuraly (CBJ) míří na trestnou lavici za vysokou hůl.
    21:32 Patrik LAINE - 0:4
     
    21:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jenže i čtvrtý gól utkání padá do jejich sítě, PATRIK LAINE prudkou ranou kompletuje svůj desátý kariérní hattrick! Domácí obrana si finského forvarda znovu nepohlídala a když mu Boqvist dlouhou přihrávkou poslal puk do prostoru pro vhazování, byl oheň na střeše – 0:4! Asistence: Adam Boqvist, Johnny Gaudreau.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
    15:30 Patrik LAINE - 0:3
     
    15:30
    Columbus právě vstřelil branku!
    S domácími to začíná vypadat opravdu špatně, v Little Caesars Areně už je to o tři zásahy! Roslovicovo nahození se od zadního mantinelu odrazilo na kruh, kam najížděl volný PATRIK LAINE. Finský fantom si následně přesnou ranou z první zadělal na hattrick – 0:3! Asistence: Jack Roslovic, Nick Blankenburg.
    13:54 Vladislav GAVRIKOV - 0:2
     
    13:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté znovu trestají až podivuhodně laxní defenzívu Detroitu a odskakují do dvougólového náskoku! Před Hussa se teď nastěhovali snad všichni hráči Columbusu na ledě, přičemž pryž za bezmocného gólmana v chaotické situaci doklepl VLADISLAV GAVRIKOV – 0:2! Asistence: Kent Johnson, Emil Bemström.
    12:47 Patrik LAINE - 0:1
     
    12:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátníci ve třinácté minutě otevírají skóre po krásné akci! Obrana Detroitu zapomněla na PATRIKA LAINEHO, který byl úplně sám na pravém kruhu a po zachycení přesné přihrávky od Gaudreaua připravil Hussa o neprůstřelnost tvrdou ranou z voleje – 0:1! Asistence: Johnny Gaudreau, Jack Roslovic.
     
    10:01
    Po konci komerční přestávky uvidíme první přesilovku dnešního střetnutí, početní výhody se chopí Detroit. Vladislav Gavrikov (CBJ) je trestán za hrubost.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 46. Määttä (Kubalík, Larkin), 48. Walman, 56. Raymond (Hronek, Chiarot) – 13. Laine (J. Gaudreau, Roslovic), 14. Gavrikov (K. Johnson, Bemström), 16. Laine (Roslovic, Blankenburg), 22. Laine (A. Boqvist, J. Gaudreau)


    Detroit Red Wings: Husso (Hellberg) – Walman, Seider, Chiarot (A), Hronek, Määttä, Oesterle – Bertuzzi, Larkin (C), Raymond – Kubalík, Rasmussen, Perron (A) – Fabbri, Copp, Berggren – Erne, Veleno, Sundqvist.
    Trenér: Derek Lalonde.

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Tarasov) – Peeke, Blankenburg, Berni, Gudbranson, Gavrikov, A. Boqvist – J. Gaudreau, Roslovic, Laine – E. Robinson, Jenner (C), Nyquist (A) – L. Foudy, Kuraly, Olivier – Marčenko, K. Johnson, Bemström.
    Trenér: Brad Larsen.

    Rozhodčí: Brenk, Syvret – Cherrey, Mills.

    Diváci: 19 515
    bahis siteleri