Havířov – Přerov 2:4 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 2:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC Slavia Praha
Neděle 15.01.2023, 18:00Liga juniorů • 28. kolo
Partner:
     
    45:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak to je studená sprcha pro Slavii, jež se dlouho při oslabení velmi dobře bránila! Bruslaři nakonec udeřili a ujímají se důležitého vedení! Jan Vaněček posunul puk na Lukáše Přidala, jenž nabil na okraj levého kruhu PETRU HRDLIČKOVI, jenž vypustil ze své hole prudký a chirurgicky přesný projektil, který zapadl přesně do horního růžku nad Pittrovo rameno! Asistence: Lukáš Přidal, Jan Vaněček.
     
    39:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři zamkli svého soka u jeho brány a nakonec se dočkali zaslouženého vyrovnání! Kevin Coufal nabil na modrou čáru kapitánu Martinu Zychovi, jenž po mohutném nápřahu vypálil z voleje a jeho dělovku ještě šikovně tečoval před bránou clonící FILIP DYMÁK, na což už brankář Pittr mohl jen hodně těžko reagovat! Asistence: Martin Zych, Kevin Coufal.
     
    29:26
    Slavia právě vstřelila branku! Pražané sice nevyužili dvě přesilovky, ale teď už se radují a ujímají se zaslouženého vedení! Po přihrávce Tomáše Václavíka dvakrát pálil z předbrankového prostoru Jan Matuška, který sice dvakrát napálil protihráče před sebou, ale z rychlé dorážky propasíroval kotouč za Sigmundova záda pohotový ALBERT BAREŠ! Asistence: Jan Matuška, Tomáš Václavík.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 40. Dymák (Zych, Coufal), 46. Hrdlička (Přidal, Vaněček) – 30. Bareš (Matuška, Václavík)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Zych (C), J. Vaněček, Besmák (A), Kuchta, Topol, Jeletz, Kutlvašr – Dymák, Kuprijanov, Coufal – Přidal, Bulík, P. Hrdlička – Janko, D. Krejčí, Pilař – Niederhafner
    Trenér: Václav Adam

    HC Slavia Praha: Pittr (Hodic) – Kříženecký, Hron, Stejskal, Kluch (C), Dráb, J. Hrdlička (A) – Jokl, Fiibigr, Štípek, Bareš, Tichý (A), Matuška, Holanik, Václavík, Dobner, Kvasnička, Hasman, Vosmík
    Trenér: Vladimír Machulda

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Jakub Kučera, Luboš Karásek
    bahis siteleri