Bochum – Hertha 3:1 (kon.) | Frankfurt – Schalke 3:0 (kon.) | Stuttgart – Mohuč 1:1 (kon.)
Union Berlín – Hoffenheim 3:1 (kon.) | Wolfsburg – Freiburg 6:0 (kon.) | Kolín nad Rýnem – W. Brémy 7:1 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
7:1 (5:1)
Werder Brémy
Sobota 21.01.2023, 18:30 • RheinEnergie Stadion, Kolín nad Rýnem • Německá Bundesliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    76
    Kolín nad Rýnem právě vstřelil branku!
    Na začátku pouze chybami, teď už i vlastními góly se Werder sráží ke dnu. Na pozápasové tiskovce o tom může povídat vracející se MARCO FRIEDL, jenž zamezil kolmici na Lemperleho vlastencem jako z učebnice. Celou akci nastartoval dlouhý výkop gólmana a rychlý průnik levou stranou do nepřipravené obrany, která už je v těchto chvílích zoufalá.
     
    54
    Kolín nad Rýnem právě vstřelil branku!
    Zápas má dalšího dvougólového střelce! ILJÁS SCHIRÍ by se klidně uživil i jako akrobat, sedmadvacetiletý Tunisan se nikým neobtěžován položil do nadýchaného bochánku od Mainy a překrásným gólem rozjásal publikum pošesté.
     
    38
    Werder právě vstřelil branku!
    A po něm už se brémští fotbalisté dočkali! Exekutor nařízeného rohu Marvin Ducksch našel hlavičkujícího NICLASE FÜLLKRUGA, který míč trkl mezi dva obránce neomylně k tyči a Marvin Schwäbe byl na zemi příliš pozdě – 5:1.
     
    36
    Kolín nad Rýnem právě vstřelil branku!
    Tohle už je na ručník. Teď trochu lituju Pavlenku, který běhal sem a tam a stejně mu to bylo k ničemu. Parádní lob za obranu vystřídala kolmice k penaltě, odkud českého brankáře se štěstím prostřelil DENIS HUSEINBASIC. Míč se do sítě odrazil od nohy a ruky.
     
    30
    Kolín nad Rýnem právě vstřelil branku!
    Tohle už je demolice! Linton Maina šel s míčem do vápna z levé strany, při nahrávce sice podklouzl, ale Steffen Tigges ji duchapřítomně pustil za sebe, kde si ILJÁS SCHIRÍ tváří v tvář gólmanovi poradil čistým průstřelem kolem jeho levé ruky.
     
    21
    Kolín nad Rýnem právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, Brémy se samy potápějí školáckými chybami. Další z nich se pokusil napravit dalekým výběhem gólman Pavlenka, jenže ve skluzu přihrál balon soupeři a STEFFEN TIGGES pak měl dost času trefit z půlky hřiště prázdnou branku.
     
    16
    Kolín nad Rýnem právě vstřelil branku!
    No vida, Brémy znovu chybovaly a už je to 2:0! Mizerný aut vystřídala ještě horší rozehrávka, k balonu se dostal Kainz, k zakončení vyzval STEFFENA TIGGESE a ten touto nabídkou nepohrdl.
     
    9
    Kolín nad Rýnem právě vstřelil branku!
    Hosté pokazili na území soupeře přímý kop a pak se nestačili divit! Rychlý, i když poněkud kostrbatý brejk uvolnil na pravé straně vápna LINTONA MAINU, který kolem nohy vracejícího se Weisera zamířil na zadní tyč.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 9. Maina (Schirí), 16. Tigges (Kainz), 21. Tigges, 30. Schirí (Maina), 36. Huseinbasic (Tigges), 54. Schirí (Maina), 76. Friedl (vla.) – 38. Füllkrug (Ducksch)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 10:14.
    1. FC Kolín nad Rýnem: Schwäbe – Schmitz, Hübers, Chabot, Hector (C) – Huseinbasic (59. Olesen), Schirí (67. Lemperle), Martel, Kainz (59. Ljubičić) – Tigges (59. Selke), Maina (81. Diehl).
    Náhradníci: T. Horn – Schindler, Soldo, Adamjan.

    Trenér: Steffen Baumgart.

    Werder Brémy: Pavlenka – Veljković, Stark (60. Pieper), Friedl (C) – Weiser – Groß (46. Schmidt), Jung (86. Buchanan), Bittencourt (64. Stage), Grujev – Füllkrug, Ducksch (46. Dinkci).
    Náhradníci: Zetterer – Burke, Mbom, Chiarodia.

    Trenér: Ole Werner.

    Rozhodčí: Schröder – Neitzel, Wessel.
    bahis siteleri