Florida – Minnesota 5:3 (kon.) | Detroit – Philadelphia 1:2 (kon.) | Columbus – San Jose 5:3 (kon.)
Montreal – Toronto 3:2 (po pr.) | Ottawa – Winnipeg 1:5 (kon.) | NY Islanders – Carolina 2:5 (kon.)
Dallas – Arizona 4:0 (kon.) | St. Louis – Chicago 3:5 (kon.) | Nashville – Los Angeles 5:3 (kon.)
Seattle – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Vancouver – Edmonton 2:4 (kon.) | Vegas – Washington 6:2 (kon.)
New Jersey – Pittsburgh 2:1 (po pr.)
konec
Dallas Stars
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
Arizona Coyotes
Neděle 22.01.2023, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:16
    Domácí se dostali do protiútoku dvou na jednoho, když Kiviranta řešil celou akci střelou mezi betony, ale Ingram tento prostor uzavřel.
     
    56:13
    Kojoti si ještě zahrají přesilovou hru, protože na trestnou lavici usedá Joel Hanley (DAL), který si odpyká dvě minuty za podrážení.
     
    50:04
    Domácí si však zahrají svou čtvrtou přesilovou hru, protože na trestnou lavicí míří Nick Ritchie (ARI), který si odsedí dvě minuty za krosček.
     
    43:49
    Dallas si zahraje přesilovou hru, jelikož si dvě minuty za sekání odsedí Shane Gostisbehere (ARI).
     
    43:42
    Robertson vyslal na útočnou modrou přihrávku zcela zapomenutému Seguinovi, který se však trochu zapletl do svých kliček a Ingram nakonec jeho zakončení vyrazil.
    34:32 Wyatt JOHNSTON - 4:0
     
    34:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Arizona sice je aktivnější, jenže další branku přidávají domácí. Stars zvládli souboj u mantinelu a kotouč se nakonec dostal na modrou, kde ho Miller přihrál Heiskanenovi, jenž poslal puk velmi dobře na připravenou hůl devatenáctiletého WYATTA JOHNSTONA, který ho nasměroval mimo dosah Ingrama. Asistence: Miro Heiskanen, Colin Miller.
    32:08 Velká šance Caroneho, kterou však parádně zastavil Oettinger.
     
    32:08
    Brown parádně přeloboval obranu Dallasu a díky tomu jel sám na Oettingera Carcone, jehož kličku do forhendu však koncem svého betonu zastavil domácí brankář.
     
    28:41
    Keller se parádně uvolnil mezi kruhy, odkud i následně vystřelil, jenže Oettinger předvedl skvělý zákrok a jeho střelu vyrazil.
     
    28:11
    Kojoti si zahrají další přesilovou hru, jelikož Luke Glendening (DAL) z obranného pásma vyhodil puk do ochranné sítě, takže dostává dvě minuty za zdržování hry. Druhá přesilovka Arizony začne po reklamní pauze.
     
    24:12
    Arizona si zahraje svou první přesilovou hru v utkání, protože Colin Miller (DAL) míří na dvě minuty za podrážení na trestnou lavici.
     
    16:10
    Gurjanov dokázal podél mantinelu přebruslit Patrika Nemetha (ARI), který jej však zahákoval, a tak švédský obránce opět putuje na trestnou lavici.
    13:17 Radek FAKSA - 3:0
     
    13:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars unikají už na rozdíl tří branek. Lindellovo nahození od modré čáry Ingram vyrazil vedle sebe, kde se k dorážce dostal Olofsson, jehož střelu ještě brankář Arizony opět vyrazil, jenže to bylo opět na hůl českého útočníka RADKA FAKSY, jenž tak byl po druhé v utkání na správném místě a opět dokázal dorazit touš do odkryté brány Arizony. Asistence: Fredrik Olofsson, Esa Lindell.
     
    12:45
    Až nyní se Oettinger dočkal svých prvních zákroků v utkání, a hned to byly velmi důležité zákroky. Bjugstad totiž zastavil střelu Heiskanena a díky tomu ujížděl na domácího brankáře, kterého však se svou střelou z pravé strany nepřekonal a k dorážce se poté dral ještě Guenther, ale ani on brankáře Dallasu nepřekonal.
    04:52 Jamie BENN - 2:0
     
    04:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars v posledních vteřinách využívají přesilovou hru! Domácí hokejisté vyhráli následné vhazování a kotouč se nakonec dostal na modrou čáru k Heiskanenovi, který ihned přihrál do pravého kruhu Robertsonovi, jenž poslal před bránu rychlou přihrávku přesně na hůl JAMIEHO BENN a kapitán Dallasu usměrnil touš přesně mezi betony Ingrama. Asistence. Jason Robertson, Miro Heiskanen.
     
    02:58
    Stars navíc budou hrát i první přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří Patrik Nemeth (ARI), jenž si odsedí dvě minuty za podrážení.
    02:36 Radek FAKSA - 1:0
     
    02:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se rychle derou do vedení. Kotouč se z rohu kluziště dostal na modrou, kde byl Hakanpää, jenž místo střely volil přihrávku na Gurjanova, jehož rychlou střelu Ingram vyrazil přímo na hůl RADKA FAKSY, jenž už dorazil touš do odkryté brány. Asistence: Denis Gurjanov, Jani Hakanpää.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 3. Faksa (Gurjanov, Hakanpää), 5. Ja. Benn (J. Robertson, Heiskanen), 14. Faksa (F. Olofsson, Lindell), 35. W. Johnston (Heiskanen, C. Miller)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Heiskanen, C. Miller, Lindell, Hakanpää, R. Suter, Hanley – J. Robertson, Seguin, Pavelski – Ja. Benn, W. Johnston, Dellandrea – Marchment, Glendening, Kiviranta – F. Olofsson, Faksa, Gurjanov.
    Trenér: Peter DeBoer

    Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Gostisbehere, Chychrun, Stecher, Välimäki, Moser, Nemeth, J. Brown – Schmaltz, Hayton, Keller – Guenther, Bjugstad, McBain – Fischer, Boyd, N. Ritchie – Kassian, Carcone.
    Trenér: Andre Tourigny

    Rozhodčí: Syvret, Dwyer – Deschamps, Baker

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri