Přerov – HK MD Šumperk 8:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
8:4 (2:1, 3:2, 3:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Středa 25.01.2023, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 23. kolo
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne. (18:10:01)
     
    Dohrávka 23. kola Ligy juniorů mezi Přerovem a Šumperkem je minulostí. Mladí Draci v úvodu třetí třetiny snížili na rozdíl jediného gólu díky Dominiku Jeřábkovi, další šance ale už celek z podhůří Jeseníků proměnit nedokázal. Ve zbytku zápasu se prosazovali jen domácí Zubři. Nejprve zaznamenal druhý gól v duelu (stejně jako předtím Jeřábek) Radim Hradil, v závěru ještě náskok Hanáků navýšili Tobiáš Kuchta a Michal Šilhavý. Přerov tak poměrem 8:4 připravil Šumperku druhou porážku v letošním roce.
     
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Osmá trefa Zubrů v tomto zápase. Halík přesně našel zpoza branky MICHALA ŠILHAVÉHO, jenž v klíčové chvíli našel recept na Ježka a prostřelil jej. Asistence: Matěj Halík a Radim Hradil.
     
    59:03
    Nahození Hradila od modré čáry tečoval u branky stojící Halík. Kotouč po jeho zásahu hokejkou narýsoval oblouček a dopadl na zadní tvrzené sklo.
     
    57:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    TOBIÁŠI KUCHTOVI se teď vyplatil důraz do brány. Útočník Přerova se probil z pravé strany až před Ježka a puk jeho přičiněním doskákal až za brankovou čáru. Domácí tým tak v závěru vede o tři branky. Asistence: Ondřej Kolařík.
     
    56:32
    Bekhendový pokus Šotkovského šel někam k zadní tyči, přerovskou branku ale nakonec minul.
     
    55:43
    Skvělý Ježek nyní zastavil přerovský kontr dvou proti jednomu a stále drží hosty ve hře o body!
     
    54:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácím vyšlo přečíslení. RADIM HRADIL vzal odpovědnost na sebe, nabruslil si z levé strany do prostoru mezi kruhy a poté našel přesnou střelou švihem volné místo mezi levou rukou a tělem Ježka. Hradil se nicméně poté nepříjemně srazil s Haasem, oba hráči zůstali ležet na ledě. Oba ale dokázali vstát, Haas po delší době. Snad budou oba v pořádku. Hradil každopádně zaznamenal druhý gól v zápase. Asistence: Adam Holík a Matěj Halík.
     
    53:56
    Hradil ještě hledal Šilhavého, ale ten se k zakončení díky blízko stojícímu soupeři nejprve nedostal. Zanedlouho ohrozil Ježka z levé strany bekhendem, hostující brankář kotouč hrudí vyrazil před sebe.
     
    53:06
    Slibná šance v podání hostů. Vojtek už ležel na ledě, jeden z Mladých Draků ale kotouč poslal místo do volné části branky pouze do rohu útočného pásma.
     
    52:48
    Vojtek teď lapil střelu z levé strany útočného pásma. Před dojíždějícím Šotkovským skryl kotouč pod lapačku.
     
    52:21
    Vojtkovi se nyní málem nevyplatilo vyjetí z brány, jeden z hostů ho nicméně nepotrestal. Ke kotouči mu nakonec nějaký ten kousek chyběl, takže ho nemohl poslat do prázdné branky.
     
    51:37
    Zubři chvíli kombinovali v útočném pásmu, jeden z obětavých Mladých Draků ale následně zvládl puk odehrát až za modrou čáru.
     
    50:48
    Domácí prohráli souboj o puk před brankou Ježka a Šotkovský poté vyvezl kotouč z obranného pásma.
     
    50:33
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Szabó – 2 min., podrážení.
     
    50:23
    Hradil oslovil Halíka, nicméně jeho rána příklepem z levého kruhu byla hodně nepřesná.
     
    50:04
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    49:12
    Cenné sekundy pro domácí nyní ušetřil Kuchta, který předvedl průnik do útočné třetiny po pravém křídle.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Švejda, 7. Lysoněk (Billa, Buršík), 22. Švejda (Kuchta, Buršík), 31. Švejda (Veselý), 40. Hradil (Pekr, Buršík), 55. Hradil (Holík, Halík), 58. Kuchta (Kolařík), 60. Šilhavý (Halík, Hradil) – 20. Slováček (Jeřábek, Šotkovský), 23. Jeřábek (Minařík, Šotkovský), 30. Slováček (Šotkovský, Jeřábek), 41. Jeřábek (Slováček, Šotkovský)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Žurek) – Billa (A), Koblížek, Pekr, Veselý, Holík (C), Nesvadba, Harásek – Lysoněk, Hyža, Švejda, Svoboda, Štíbr (A), Halík, Hradil, Buršík, Šilhavý, Kolařík, Kuchta
    Trenér: Pavel Neuman

    HK Mladí Draci Šumperk: Ježek (Ryšavý) – Netolický (A), Šlahora, Cekr, Slabý, Minařík (C) – Ševčík, Bařica, Haas, Miškovský, Tomeš, Najman, Jeřábek, Szabó, Slováček (A), Šotkovský
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Vaněk – Šobáň, F. Hendrych

    Diváci: 156
    bahis siteleri