Švédsko – Česko 2:5 (kon.)
konec
Švédsko
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
Česko
Sobota 11.02.2023, 16:00 • Catena Arena, Ängelholm, Švédsko • Turnaj pěti (U20)
Partner:
     
    59:51
    Česko právě vstřelilo branku!

    A ještě poslední hřebík do rakve! MATĚJ PŘIBYL trefuje opuštěnou klec. Asistence: Adam Bareš a Adam Dvořák.
     
    52:09
    Česko právě vstřelilo branku!

    Nádherná souhra přináší Česku další branku! Přesná přihrávka na čepel vyslala do samostatného úniku LUKÁŠE STRNADA a ten přehodil Blomgrenův pravý beton jednoduchou žabkou. Asistence: Matěj Přibyl.
     
    42:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Opět je to o jednu branku a nutno uznat, tohle byla od Švédů paráda! Rudslätt měl volno ke střelbě a taky ji celou dobu Voleveckému signalizoval. Moc dobře ale věděl o RASMUSU LARSSONOVI, který si sjel k pravé tyči a připravil se na teč, která letěla přesně. Asistence: Rasmus Rudslätt.
     
    35:07
    Česko právě vstřelilo branku!

    Další ale ano a přesilovka je tak těsně před vypršením využita! MATĚJ ZAVŘEL se ve skrumáži dostal k odraženému kotouči a doklepl ho za bezmocného gólmana. Bez asistence.
     
    23:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Jenomže první střela po buly už je v síti. Z vrcholku pravého kruhu se napřáhl RASMUS RUDSLÄTT a Voleveckého propálil pod rukou. Asistence: Lucas Lagerberg a Hannes Hellberg.
     
    16:17
    Česko právě vstřelilo branku!

    A je tu druhá česká branka! Ve středním pásmu zachytil švédský pass SAMUEL ŠMAJDA a v samostatném úniku bekhendem obstřelil Blomgrenovu pravou nohu. Bez asistence:
     
    06:41
    Česko právě vstřelilo branku!

    Češi otevírají skóre utkání! ADAM BAREŠ si sjel mezi kruhy a bekhendem přehodil Blomgrenovo pravé rameno. Asistence: Jan Gašpar.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 24. Rudslätt (Lagerberg, Hellberg), 43. Larsson (Rudslätt) – 7. Bareš (Gašpar), 17. Šmajda, 36. Zavřel, 53. Strnad (Přibyl), 60. Přibyl (Bareš, Dvořák)


    Švédsko: Blomgren (Hellnemo) – Larsson, Lagerberg, Jonsson, Noedberg, Johansson, Franssonm Sundin – Almgren, Ohlsson, Born – Nässén, Laband, Tell – Polin, Pahlsson, Engström – Rudslätt, Klipinen, Hellberg
    Trenér: Magnus Hävelid

    Česko: Volevecký (Vondraš) – Vovsík, Beran, Zavřel, Prčík, Němec, Koudelka, Dorot, Burian – Strnad, Přibyl, Hrabík – Dvořák, Soukup, Pavlata – Vlasák, Polák, Bareš – Šmajda, Gašpar
    Trenér: Jiří Kalous

    Rozhodčí: Söderlund, Karlsson – Nordlander, Hellström
    bahis siteleri