Jihlava – Přerov 2:1 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 3:4 (kon.) | Vsetín – Třebíč 3:4 (po pr.)
Prostějov – Slavia 6:4 (kon.) | Šumperk – Kolín 0:3 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
Zlín – Pardubice B 1:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (1:3, 0:1, 1:1)
HC Litvínov
Sobota 25.02.2023, 11:30 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 20. kolo
Partner:
     
    59:10
    Václav Raichl se dostal v útočném pásmu ke kotouči, z kruhu ale netrefil bránu!
     
    58:23
    Domácí nahodili kotouč na bránu soupeře, kde se vytvořila velice nepřehledná situace! Blízko kotouči se pak objevil Lukáš Kachlíř, jenž se ale nakonec jen těsně nedostal ke střele!
     
    57:09
    Domácí hrají 6 na 3!
     
    57:09
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Zikmund – 2 min., krosček.
     
    56:45
    Domácí mají kotouč v moci a znovu hrají bez brankáře!
     
    56:12
    Havlíčkův Brod hraje 6 na 4!
     
    56:12
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Kladivo – 2 min., napadení.
     
    56:02
    Domácí vhazují v útočném pásmu a zkoušejí to s šesti hráči v poli!
     
    56:02
    Tadeáš Koubek zavezl kotouč do útočného pásma, kde nahrál před bránu Patriku Křížkovi, jenž se sice do zakončení nedostal, odražený kotouč se pak dostal k Lukáši Kachlířovi. Ten však nepřekonal Kryštofa Udržala!
     
    53:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři snižují náskok soupeře. Denis Kraučuk vybojoval kotouč a přesně nahrál FILIPU ONDRUŠOVI, jenž se dostal z trestné lavice do úniku. Havlíčkobrodský obránce chladnokrevně vystřelil přesně k pravé tyči nad Udržalův beton. Asistence: Denis Kraučuk.
     
    51:44
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Ondruš – 2 min., podrážení.
     
    50:47
    Marek Peroutka vyzval ke střele u levé strany volného Václava Raichla, kterému naštěstí pro domácí na poslední chvíli kotouč poskočil! Vystřelit se mu tak podařilo až napodruhé a to už byl Račan připraven na svém místě.
     
    46:34
    Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho! Jan Peroutka nahrával ne levou tyč volnému Denisi Horskému, jenomže pas nebyl přesný. Horský si musel puk nejdříve zpracovat, Račan se tak stačil proti jeho zakončení včas přesunout!
     
    43:37
    Karel Sander vyslal nenápadnou střelu z levé strany, která se odrazila od přední tyče za Račanovu bránu!
     
    40:28
    Litvínov právě vstřelil branku! Severočeši si na začátku třetí třetiny pojišťují své vedení! Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Petr Soušek, jehož ránu perfektně pod břevno tečoval VÁCLAV RAICHL. Asistence: Petr Soušek, Jonáš Bednařík.
     
    39:50
    V samotném závěru třetiny ještě Jindřich Koky získal kotouč v mezikruží, ani on však v ideální pozici netrefil zařízení!
     
    38:57
    Tadeáš Koubek se dostal do samostatného úniku! Havlíčkobrodský útočník nedělal žádné kličky a vystřelil, jeho rána však z bezprostřední blízkosti mířila nad Udržalovu branku!
     
    37:49
    Litvínov právě vstřelil branku! Hosté jdou do trháku! Chtělo by se říci, jak je to jednoduché! DAVID POSPÍŠIL si najel s kotoučem na levý kruh, odkud vyslal nechytatelnou dělovku, která se od břevna odrazila do havlíčkobrodské brány. Asistence: Jakub Winkelhöfer, Petr Soušek.
     
    35:48
    Další nahození od modré tečoval před bránou Tadeáš Adam! Udržal nyní s velkým štěstím vyrazil kotouč betonem.
     
    34:44
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Zikmund – 2 min., podrážení.
     
    30:20
    Po dlouhé době byla v Kotlině k vidění velká šance! Ke střele z mezikruží se dostal Jindřich Koky, jenž sám po úspěšném zákroku brankáře ještě dorážel! Jeho druhý pokus však nebyl přesný a netrefil zařízení.
     
    22:09
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kozlík – 2 min., podrážení.
     
    17:58
    Litvínov právě vstřelil branku! Jan Kladivo vyslal DANIELA PROKEŠE do útoku, ten se ale s kotoučem dostal až za bránu. Prokeš poté zkusil nahrát do předbrankového prostoru, kde již číhal Oliver Tomaník, puk si ale srazil do klece jeden z obránců. Asistence: Jan Kladivo, Jan Peroutka.
     
    14:51
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Raichl – 2 min., nedovolené bránění.
     
    09:40
    Hosté se málem dostali do dvoubrankového vedení! Denis Horský našel zpoza brány na pravém kruhu volného Olivera Tomaníka, jenž z první trefil oblouk Račanovy brány! Domácím nyní přálo štěstí.
     
    09:03
    Litvínov právě vstřelil branku! Hosté jdou znovu do vedení! Litvínov znovu využil hrubé chyby jednoho z domácích obránců, který křížnou nahrávkou ve svém pásmu našel před bránou pouze JANA PEROUTKU, jenž si bekhendovou kličkou položil Davida Račana a chladnokrevně zakončil. Asistence: Karel Sander.
     
    05:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí vyrovnávají! Patrik Křížek nahrál na pravou stranu Tadeáši Koubkovi, jenž vystřelil z pravého kruhu. Udržal jeho ránu vyrazil, před bránou byl ale jako první LUKÁŠ NOVÝ, jenž dorazil puk do brány. Asistence: Tadeáš Koubek, Patrik Křížek.
     
    02:50
    Litvínov právě vstřelil branku! Hosté jdou brzy do vedení! Hosté vystihli na modré čáře rozehrávku soupeře a nahráli DANIELU PROKEŠOVI, jenž si na mantinelu obhodil domácího hráče a přesnou střelou k pravé tyči překonal Davida Račana. Asistence: Jan Peroutka, Oliver Tomaník.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 6. Nový (Koubek, Křížek), 54. Ondruš (Kraučuk) – 3. Prokeš (J. Peroutka, Tomaník), 10. J. Peroutka (Sander), 18. Prokeš (Kladivo, J. Peroutka), 38. Pospíšil (Winkelhöfer, Soušek), 41. Raichl (Soušek, Bednařík)


    BK Havlíčkův Brod: Račan (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam (A), Ondruš, Danyljuk, Konvalina – Koubek, Křížek, Nový – Hospodka, Adamec, Kraučuk – Chromý, Frühbauer, Kozlík – Teml
    Trenér: Miroslav Duben

    HC Litvínov: Udržal (Trejbal) – Liška, Zikmund, Kladivo, Winkelhöfer, Prokeš (A), Soušek – Pospíšil, Koky, Sander, J. Peroutka (C), Raichl, M. Peroutka, Dostál, Horský, Bednařík, Tomaník
    Trenér: Martin Tvrzník

    Rozhodčí: Jan Bernat – Ondřej Bohuněk, Kristýna Hájkova

    Diváci: 150
    bahis siteleri