Dallas – Colorado 7:3 (kon.) | San Jose – Washington 3:8 (kon.) | Florida – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Vancouver – Toronto 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 7:5 (kon.) | Ottawa – Columbus 5:2 (kon.)
Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | Calgary – Minnesota 0:3 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 4:2 (kon.)
Carolina – Tampa 6:0 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:8 (2:0, 0:4, 1:4)
Washington Capitals
Neděle 05.03.2023, 00:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:30 Dylan STROME - 3:8
     
    57:30
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to byla obrovská hrubice Lorenze, který se vracel pro puk do obranného pásma a bekhendem ho hodil za sebe, jenže trefil přímo Milana, a ten poté přihrál před bránu Sharks DYLANU STROMOVI, jenž ho usměrnil za záda Kähkönena. Asistence: Sonny Milano.
    56:05 Alexandr OVEČKIN - 3:7
     
    56:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals ještě přidávají sedmou branku! Iorio se nejprve z pravé strany pokusil křižně nahrát Ovečkinovi, což se mu nepovedlo, ale kotouč se k němu vrátil, a tak zajel za bránu San Jose, odkud už našel hůl ALEXANDRA OVEČKINA, který poslal puk do vzdálenější šibenice. Vincent Iorio tedy hned ve svém premiérovém utkání zapisuje první bod. Asistence: Vincent Iorio, Rasmus Sandin.
    49:11 Alexandr OVEČKIN - 3:6
     
    49:11
    Washington právě vstřelil branku!
    Jenže je tu okamžitá odpověď hostů, jelikož se hned po vhazování dostal touš na pravou stranu k ALEXANDRU OVEČKINOVI, jenž využil toho, že Ferraro před ním trochu zavrávoral a poté z pravého kruhu vyslal svižnou střelu k vzdálenější tyči. Asistence: Tom Wilson, Gabriel Carlsson.
    49:02 Nico STURM - 3:5
     
    49:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks se možná vrací zpět do zápasu. Gregor zavezl puk po levé straně do útočného pásma, kde ho následně nahrál pod sebe NICOVI STURMOVI, jehož pohotová střela proletěla Kuemperovi pod jeho betony. Asistence: Noah Gregor, Erik Karlsson.
    45:50 T. J. Oshie - 2:5
     
    45:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals využívají přesilovou hru! Hosté vyhráli následné vhazování a Sandin ihned přihrál Ovečkinovi, jehož pohotovou střelu Kähkönen vyrazil před sebe, kde se k puku dostal T.J. OSHIE, jehož zakončení z otočky projelo domácímu brankáři mezi jeho betony. Asistence: Alexander Ovečkin, Rasmus Sandin.
    39:02 Craig SMITH - 2:4
     
    39:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Čtvrtou branku Washingtonu muselo posvětit video. Z levé strany poslal Sandin touš před bránu San Jose, kde ho CRAIG SMITH nasměroval do Kahkönena, jemuž se sice podařilo puk vyrazit nad sebe, ale SMITH poté "krosčekovým" způsobem trefil letící kotouč a poslal jej do domácí klece. Asistence: Ramus Sandin, Dylan Strome.
    35:28 Matt IRWIN - 2:3
     
    35:28
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals otáčejí stav utkání na svou stranu! Po upadnutí Karlssona se hosté udrželi ve svém útočném pásmu, kde nakonec Aube-Kubel nahrál na modrou čáru a zde Carlson poslal touš MATTU IRWINOVI, jenž si trochu popojel, napřáhl a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Gabriel Carlson, Nicolas Aube-Kubel.
    31:30 Nicolas AUBE-KUBEL - 2:2
     
    31:30
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps srovnávají stav zápasu! Tak ani u této branky nemůže mít domácí brankář čisté svědomí, protože NICOLAS AUBE-KUBEL dostal přihrávku na pravou stranu a následně si najel až ke Kähkönenovi, kterému poslal puk přesně mezi jeho betony, který si zde nedal svou hůl. Asistence: Connor Sheary, Nick Dowd.
    28:46 Craig SMITH - 2:1
     
    28:46
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps se z čista jasna vracejí do zápasu. Strome zavezl puk do útočného pásma, kde ho poté přihrál do pravého kruhu CRAIGOVI SMITHOVI, jenž se svou střelou k vzdálenější tyči trochu nachytal Kähkönena, který zde při svém přesunu nechal hodně prostoru. Asistence: Dylan Strome, Sonny Milano.
    15:30 Alexandr BARABANOV - 2:0
     
    15:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté odskakují na rozdíl dvou branek! Kotouč se dostal za bránu Washingtonu, kde ho Sandin přejel, a tak toho využil Couture, jenž ho hned poslal před bránu, kde stál ALEXANDER BARABANOV, který letící puk trefil baseballovým způsobem za záda Kuempera. Asistence: Logan Couture, Andreas Johnsson.
    12:03 Tomáš HERTL - 1:0
     
    12:03
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks využívají přesilovou hru! Tak to byla parádní akce českého útočníka TOMÁŠE HERTLA! Washingtonu se sice podařilo dostat puk do středního pásma, ale Karlsson rychle poslal touš na útočnou modrou do jízdy TOMÁŠOVI HERTLOVI, který přebruslil svého strážce a dostal se až ke Kuemperovi, kde mu ještě jeho klička do protipohybu nevyšla, protože poslal touš do boční konstrukce, jenže Hertl předvedl velkou pohotovost a hned puk dorazil za ležícího brankáře. Asistence: Erik Karlsson, William Eklund.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 13. Hertl (E. Karlsson, Eklund), 16. Barabanov (Couture, Johnsson), 50. Sturm (Gregor, E. Karlsson) – 29. Cr. Smith (D. Strome, Milano), 32. Aube-Kubel (Sheary, Dowd), 36. Irwin (Carlsson, Aube-Kubel), 40. Cr. Smith (Sandin, D. Strome), 46. Oshie (Ovečkin, Sandin), 50. Ovečkin (Wilson, Carlsson), 57. Ovečkin (Iorio, Sandin), 58. D. Strome (Milano)


    San Jose Sharks: Kähkönen (Reimer) – E. Karlsson, Ferraro, Benning, Vlasic, Šimek, MacDonald – Zetterlund, Hertl, Johnsson – Barabanov, Couture, J. Svečnikov – Sturm, Gregor, Labanc – Lorentz, Lindblom, Eklund.
    Trenér: David Quinn

    Washington Capitals: Kuemper (C. Lindgren) – T. van Riemsdyk, Sandin, Irwin, Alexejev, Iorio, Carlsson – Wilson, Kuzněcov, Ovečkin – Cr. Smith, Bäckström, Mantha – Oshie, D. Strome, Milano – Aube-Kubel, Dowd, Sheary.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: Dwyer, Schlenker – Mahon, Knorr

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri