Dallas – Colorado 7:3 (kon.) | San Jose – Washington 3:8 (kon.) | Florida – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Vancouver – Toronto 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 7:5 (kon.) | Ottawa – Columbus 5:2 (kon.)
Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | Calgary – Minnesota 0:3 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 4:2 (kon.)
Carolina – Tampa 6:0 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
7:5 (2:1, 4:3, 1:1)
Edmonton Oilers
Neděle 05.03.2023, 01:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Dylan DEMELO - 7:5
     
    59:25
    Winnipeg právě vstřelil branku! Tady je hotovo! DYLAN DEMELO se v obranném pásmu zmocnil puku a o mantinel jej takřka přes celé hřiště poslal do odkryté klece. Asistence: Vladislav Naměstnikov.
    42:55 Nick BJUGSTAD - 6:5
     
    42:55
    Edmonton právě vstřelil branku! Ihned po vyhraném buly se do puku na modré čáře opřel Evan Bouchard, po jehož střele se k zblokovanému puku dostal Devin Shore, jenž ještě vylepšil pozici pro NICKA BJUGSTADA a tomu už jen stačilo doklepnout puk za překonaného gólmana. Asistence: Devin Shore, Evan Bouchard.
    39:59 Josh MORRISSEY - 6:4
     
    39:59
    Winnipeg právě vstřelil branku! Těsně před koncem prostřední části přidávají Jets další gól. JOSH MORRISSEY napřáhl na modré čáře a dělovkou poslal puk přesně k levé tyči. Asistence: Kyle Connor, Mark Scheifele.
    30:45 Morgan BARRON - 5:4
     
    30:45
    Winnipeg právě vstřelil branku! Obrany obou týmů si dnes vzaly dovolenou! Jsme kousek za polovinou základní hrací doby a už jsme viděli devět branek! MORGAN BARRON se na útočné modré zmocnil špatné rozehrávky soupeře, bekhendovým blafákem si roztáhl Campbella a propasíroval mu puk pod tělem. Josh Morrissey.
    29:18 Leon DRAISAITL - 4:4
     
    29:18
    Edmonton právě vstřelil branku! Čepice na led! LEON DRAISAITL dává třetí gól v dnešním utkání! Connor McDavid vyslal z pravého mantinelu střílený pas před branku, který německý bombarďák jen nastavenou čepelí usměrnil do branky. Asistence: Connor McDavid, Evan Bouchard.
    27:16 Kyle CAPOBIANCO - 4:3
     
    27:16
    Winnipeg právě vstřelil branku! Tak tohle jsou opravdu gólové hody, Jets si berou vedení zpět! KYLE CAPOBIANCO dostal prostor na pravé straně, který přetavil ve střelu. Jeho zdánlivě neškodný pokus na bližší tyč nedokázal Jack Campbell zneškodnit. Tohle si gólman Oilers za rámeček nedá. Asistence: Blake Wheeler.
    26:54 Adam LOWRY - 3:3
     
    26:54
    Winnipeg právě vstřelil branku! Domácím nezabrala odpověď ani jednu minutu! Barronovu prudkou střelu z levého kruhu těsně před brankou tečoval ADAM LOWRY a znemožnil Campbellovi úspěšný zákrok. Asistence: Morgan Barron, Brenden Dillon.
    26:12 Leon DRAISAITL - 2:3
     
    26:12
    Edmonton právě vstřelil branku! Oilers jdou podruhé v zápase do vedení! LEON DRAISAITL dostal puk na pravý kruh, kde se stahovačkou zbavil obránce a zakončil nádherně bekhendem k bližší tyči. Bez asistence.
    22:57 Mattias JANMARK - 2:2
     
    22:57
    Edmonton právě vstřelil branku! Takhle přesilovka rozhodně vypadat nemá! Oilers se trefují v oslabení. Ryan Nugent-Hopkins vystihl špatnou přihrávku a dostal se do přečíslení dvou proti jednomu, ve kterém našel MATTIASE JANMARKA, jenž jen usměrnil puk za překonaného gólmana. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins.
    15:09 Josh MORRISSEY - 2:1
     
    15:09
    Winnipeg právě vstřelil branku! Jako blesk z čistého nebe jdou Jets poprvé v zápase do vedení! JOSH MORRISSEY sotva udržel útočné pásmo a od modré čáry doslova z nouze nahodil. Jack Campbell ale na puk patrně neviděl a kolem pravé tyče mu proskákal do branky. Asistence: Neal Pionk.
    11:34 Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    11:34
    Winnipeg právě vstřelil branku! Po neproměněné velké šanci Edmontonu dává gól Winnipeg! Dylan DeMelo si nachystal střelu od modré čáry, kterou našel přesně hůl MARKA SCHEIFELEHO, jehož přičiněním změnil puk směr mimo dosah gólmana. Asistence: Dylan DeMelo, Nino Niederreiter.
    01:43 Leon DRAISAITL - 0:1
     
    01:43
    Edmonton právě vstřelil branku! Tak to bylo bleskurychlé využití přesilovky. Pumelici z pravého kruhu vyrazil gólman přesně na čepel LEONA DRAISAITLA, jenž se v dorážce nemýlil. Asistence: Zach Hyman, Evan Bouchard.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 12. Scheifele (DeMelo, Niederreiter), 16. Morrissey (Pionk), 27. Lowry (M. Barron, Dillon), 28. Capobianco (Wheeler), 31. M. Barron (Morrissey), 40. Morrissey (Connor, Scheifele), 60. DeMelo (Naměstnikov) – 2. Draisaitl (Hyman, Bouchard), 23. Janmark (Nugent-Hopkins), 27. Draisaitl, 30. Draisaitl (McDavid, Bouchard), 43. Bjugstad (Shore, Bouchard)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, Schmidt, Stanley, Capobianco – Wheeler, Scheifele (A), Connor – Niederreiter, Lowry (A), Ehlers – Naměstnikov, Stenlund, M. Barron – Mäenalanen, D. Gustafsson, Jonsson Fjällby.
    Trenér: Rick Bowness

    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ceci, Nurse, Bouchard, Ekholm, Desharnais, Kulak, Broberg – Hyman, McDavid (C), Ryan – Yamamoto, Draisaitl (A), Nugent-Hopkins – Janmark, R. McLeod, Foegele – Shore, Bjugstad.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: Markovic, Sutherland – Alphonso, Berh

    Diváci: 15 324
    bahis siteleri