Dallas – Colorado 7:3 (kon.) | San Jose – Washington 3:8 (kon.) | Florida – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Vancouver – Toronto 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 7:5 (kon.) | Ottawa – Columbus 5:2 (kon.)
Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | Calgary – Minnesota 0:3 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 4:2 (kon.)
Carolina – Tampa 6:0 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
St. Louis Blues
Neděle 05.03.2023, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:04 Kevin FIALA - 4:2
     
    58:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Doughty pomohl vybojovat puk pro Arvidssona, který ho ze zadní části hřiště odhodil za červenou čáru. Tam se přihnal KEVIN FIALA a střelou na prázdnou branku zaregistroval dvaadvacátý gól v sezoně. Asistence: Viktor Arvidsson, Drew Doughty.
    56:57 Gabriel VILARDI - 3:2
     
    56:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    GABRIEL VILARDI se schoval za zády tří bránících hráčů Blues. Přijal přihrávku od Fialy a otočil se čelem k Binningtonovi. Toho famózně vymíchal a bekhendem zasunul puk do mezery mezi tyčkou a pravým betonem. Asistence: Kevin Fiala, Drew Doughty.
    52:11 Kasperi KAPANEN - 2:2
     
    52:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Králové kapitulují ve vlastní přesilové hře! Durziho přihrávku stopnul Saad a bekhendem vypustil do trháku KASPERIHO KAPANENA. Nová akvizice z Pittsburghu si narovnala puk na forhendu a zvedla ho nad Korpisalovu lapačku. Asistence: Brandon Saad.
    32:50 Adrian KEMPE - 2:1
     
    32:50
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    V Crypto.com Areně je podruhé v zápase veselo! ADRIAN KEMPE přebruslil Tuckera. Dojel Byfieldův oblouček z obranné poloviny a těžkým forhendem nádherně zvedl puk pod horní tyč. Asistence: Quinton Byfield.
    18:05 Robert THOMAS - 1:1
     
    18:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Bučněvič si před střelou zpoza pravého kruhu párkrát vyměnil krátké přihrávky s Faulkem. Korpisalo letící projektil vykopl, Kopitar nestihl zareagovat a ROBERT THOMAS na jeho úkor dorazil kotouč do sítě. Asistence: Pavel Bučněvič, Justin Faulk.
    03:14 Carl GRUNDSTRÖM - 1:0
     
    03:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kupari u mantinelu vzal puk z hokejky Blaise a poskytl ho na modrou čáru. Z té nahazoval Roy a CARL GRUNDSTRÖM v souboji se Scandellou šťastně protečoval kotouč za rozhozeného Binningtona. Asistence: Matt Roy, Rasmus Kupari.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Grundström (M. Roy, Kupari), 33. Kempe (Byfield), 57. Vilardi (Fiala, Doughty), 59. Fiala (Arvidsson, Doughty) – 19. Thomas (Bučněvič, Faulk), 53. Kapanen (Saad)


    Los Angeles Kings: Korpisalo (Copley) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Gavrikov, Durzi, Edler – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Arvidsson, Danault (A), Fiala – Vilardi, Lizotte, Iafallo – Kaliyev, Kupari, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    St. Louis Blues: Binnington (Greiss) – Parayko (A), Leddy, Faulk (A), Scandella, Krug, Tucker – Kapanen, Thomas, Bučněvič – Kyrou, B. Schenn (A), Saad – Leivo, L. Brown, Blais – T. Pitlick, Alexandrov, Toropčenko.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Luxmore, Skilliter – Gawryletz, Brisebois

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri