Spišská N. Ves – Zvolen 6:3 (kon.) | Trenčín – Prešov 1:4 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 0:1 (kon.)
HC Slovan – Nové Zámky 2:4 (kon.) | Michalovce – Poprad 2:4 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 2:4 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
HC Košice
sk Neděle 05.03.2023, 17:00 • Tipsport Arena, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Košice dali gól!
    MAREK HOVORKA spečatil tento zápas a keďže Slovan prehráva s Novými Zámkami, Košice sú blízko k výhre v základnej časti. Skúsený útočník sa trafil strelou do prázdnej bránky z vlastnej tretiny.
     
    45:39
    Košice dali gól!
    MAREK BARTÁNUS sa na chvíľu ocitol osamotený pri bránkovisku a aj keď trafil Belányiho, tak puk sa prekĺzol po ľade až za čiaru.
     
    28:42
    Banská Bystrica dala gól!
    Pred chvíľou bol v kontre aj Fejes, no neuspel a dopredu sa znova rútili domáci. Alex Tamáši peknou prihrávkou našiel pred bránkoviskom DOMINIKA SOJKU a ten v oslabení vyrovnáva.
     
    17:02
    Košice dali gól!
    Hostia otáčajú skóre. Dostali sa do situácie troch proti dvom. Prihrávka do bránkoviska si našla MICHALA CHOVANA a ten zblízka prekonal Belányiho.
     
    11:18
    Košice dali gól!
    JORDON SOUTHORN obdržal puk na modrej čiare, z osi ihriska vystrelil príklepom a jenu ranu zastavila až sieť. Belányi toho veľa nevidel.
     
    03:33
    Banská Bystrica dala gól!
    Košice sa držali v útočnom pásme, prišli dobré strely, hlavne tá od Chovana preverila Belányiho. Banskobystričania však získali puk, BRANDEN TROOCK sa dostal do samostatného úniku a blafákom si vychutnal Janusa.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 4. Troock (Ryczek), 29. Sojka (Tamáši) – 12. Southorn (Jääskeläinen), 18. Mich. Chovan (Jääskeläinen, Rogoň), 46. Bartánus (Pollock), 60. Hovorka


    HC´ 05 Banská Bystrica: Belányi (P. Andrisík) – Luža, Ďatelinka, Kojo, Ryczek, Holenda, Cormier – Troock, Kontos, Urbánek – Šoltés, Tamáši, Jendek – R. Gašpar, Bíreš, J. Sukeľ – Gabor, Sojka, J. Uram
    Trenér: Doug Shedden

    HC Košice: Janus (Riečický) – Olsson, Breton, L. Romančík, Southorn, Ferenc, Šedivý, A. Bartoš – Jääskeläinen, Mich. Chovan, Rogoň – Bartánus, Pollock, Fejes – Lamper, M. Slovák, Paršin – Hovorka, Linet, Havrila
    Trenér: Dan Ceman

    Rozhodčí: Snášel, Crman – Staššák, Valo – Kontšek

    Diváci: 2453
    bahis siteleri