Havířov – Kladno 4:5 (kon.) | HK MD Šumperk – Č. Budějovice 2:6 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
2:6 (1:2, 1:3, 0:1)
HC Motor České Budějovice
Neděle 05.03.2023, 15:00 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 40. kolo
Partner:
     
    58:53
    V rohu obranného pásma hostů vznikla potyčka mezi Haasem a Vavřík.
     
    57:46
    Minaříkova střela, Cinka musel být v permanenci nejen proti ní, ale i proti nebezpečné dorážce Haase.
     
    55:11
    Šumperk bude hrát přesilovku, koncovce domácích za hranicí pravidel zabránil Vavřík.
     
    54:37
    Haas doplněn dvěma kolegy unikal sám na Cinku, v koncovce dovezli do brány i hostujícího strážce klece, před kterým se po přerušení bude vhazovat.
     
    49:13
    České Budějovice právě vstřelily branku! I hostům se povedlo prosadit v oslabení. Do pásma unikl rychlý FILIP PETRÁSEK, který zakončil mezi betony Ryšavého. Bez asistence
     
    48:04
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Vavřík – 2 min., napadení.
     
    42:01
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Petrásek – 2 min., podrážení.
     
    41:56
    Unikající Ondřej Šotkovský mohl zkompletovat hattrick, ale Cinka byl proti.
     
    41:43
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Haas – 2 min., vysoká hůl.
     
    41:24
    Z týmu hostů byl potrestán Březina za hákování unikajícího Ševčíka, bylo nařízeno trestné střílení, to domácí neproměňují.
     
    38:40
    Hostům je nabídnuta přesilová hra 5 na 3, Šotkovský zastavil nebezpečně blížícího se protihráče za hranicí pravidel.
     
    36:57
    Na druhé straně vznikl tlak směrem do brankovišti, puk má ale, zdá se, v moci někdo z domácích. Nicméně si domácí zahrají ke konci druhé periody oslabení, na trestnou lavici míří starší z bratrů Netolických, který zalehl puk v brankovišti.
     
    36:02
    Haas dnes potřetí v samostatné akci, vyzrál na hostující beky, došel až k Cinkovi, položil si jej, ale nedokázal zakončit za jeho záda.
     
    34:49
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Domácí celek snižuje. Druhou trefou v duelu se prosazuje ONDŘEJ ŠOTKOVSKÝ, který Cinku překvapil bekhendovou střelou pod víko. Asistence: Milan Křivohlávek.
     
    31:56
    České Budějovice právě vstřelily branku! Hostující celek je zcela jistě hokejovější a má větší přehled při kombinacích. FILIPOVI PETRÁSKOVI se nyní povedlo získat puk k dorážce a touto brankou zvyšuje českobudějovický celek na 5:1. Asistence: Daniel Hála a Jan Vavřík.
     
    29:23
    České Budějovice právě vstřelily branku! České Budějovice zvyšují na rozdíl tří branek. TOMÁŠ BŘEZINA se prosadil z dorážky. Asistence: Jan Vavřík a David Putz.
     
    28:30
    Haasova rychlá, samostatná akce s nápaditou koncovkou branku nepřinesla.
     
    25:32
    Remeš se provinil faulem proti Šotkovskému, za což je na dvě minuty suspendován. Načež po tomto incidentu se ve středním pásmu strhla bitka Putze s Křivohlávkem, oba si odsedí dvě minuty. Bude se hrát čtyři na tři.
     
    24:13
    České Budějovice právě vstřelily branku! České Budějovice si nyní prošly celé pásmo, na kotouči zůstal delší dobu nehlídaný a nepokrytý JAN VAVŘÍK, který využil toho, že domácímu brankáři zastínila těla domácích i hostujících hráčů. Asistence: Tomáš Březin a Filip Petrásek.
     
    22:57
    Na sámék sklonku nepovedené dvojnásobné výhody se mohl prosadit Ševčík v souhře s Haasem, tato nebezpečná akce ovoce nepřinesla.
     
    20:49
    Hosté jdou do tří, Dvořák se v obranné pásmu provinil nedovoleným bráněním.
     
    20:00
    Ke konci první periody byl k vidění faul, šumperský hráč byl v počínání nedovoleně zastaven Humeníkem. Šumperk si na začátku druhé periody zahraje přesilovou hru.
     
    18:10
    Neskutečný Ryšavý! České Budějovice nyní měly na hokejce dvě gólovky, které domácí brankář na hranici výborným zákrokem zlikvidoval.
     
    15:11
    Šumperk si vyzkouší první přesilovou hru, Gajdolín se provinil podrážením.
     
    10:48
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Domácí zaskočili České Budějovice v oslabení, kdy Minařík uzmul puk hned na modré čáře a vyrazil kupředu s ONDŘEJEM ŠOTKOVSKÝM, který v koncovce vyzrál na Cinku. Asistence: Tomáš MInařík.
     
    08:59
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Křivohlávek – 2 min., podrážení.
     
    08:24
    České Budějovice právě vstřelily branku! Rychlooakce hostů, Drančák šel s Pitelem do přečíslení, první jmenovaný věděl, že bude lepší předat kotouč RADKOVI PITELOVI, který zakončil za bezmocného Ryšavého.ASistence: Samuel Drančák a Matyáš Humeník.
     
    01:23
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor jde po tlaku v pásmu do vedení, ke střele z pravé strany se dostal DANIEL HÁLA. Bez asistence.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 11. Šotkovský (Minařík), 35. Šotkovský (Křivohlávek) – 2. Hála, 9. Pitel (Drančák, Humeník), 25. Vavřík (Březina, Petrásek), 30. Březina (Vavřík, Putz), 32. Petrásek (Hála, Vavřík), 50. Petrásek


    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Ježek) – Minařík (C), Křivohlávek, Plhal, Netolický Marek (A), Jarmara, Cekr, Slabý – Haas, Ševčík, Seidenglanz, Verner, Bařica, Slováček (A), Miškovský, Šotkovský, Netolický Ondřej, Najman
    Trenér: Radek Kučera

    HC Motor České Budějovice: Cinka (Maleček) – Placek, Březina (C), Willmann, Gajdolín, Hail (A), Dvořák – Hála, Drančák, Vavřík, Humeník, Pitel, Turek, Petrásek, Kotous, Putz, Remeš
    Trenér: Karel Herr

    Rozhodčí: Poláček – Bubela, Kaprál
    bahis siteleri