Francie – Finsko 1:14 (kon.) | USA – Japonsko 7:1 (kon.)
konec
USA
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
Japonsko
Středa 05.04.2023, 21:10 • CAA Centre, Brampton • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:09 Hilary KNIGHTOVÁ - 7:1
     
    57:09
    Spojené státy právě vstřelily branku! Japonky jsou znovu potrestány za nedostatečné bránění prostoru mezi kruhy. Úplně volná tam zůstala HILARY KNIGHTOVÁ, která cíleně vložila hůl do nahození od modré čáry a vychýlila kotouč mimo dosah japonské brankářky. Asistence: Haley Winnová, Alex Carpenterová.
    54:16 Abbey MURPHYOVÁ - 6:1
     
    54:16
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američanky zvyšují svůj náskok na pět gólů! ABBEY MURPHYOVÁ dostala mezi kruhy až trestuhodně mnoho prostoru a měla spoustu času na zamíření. Její prudká rána zápěstím pak zapadla přesně k tyči. Tady měla Mijuu Masuharaová jen pramalou šanci na úspěšný zákrok. Bez asistence.
    45:07 Hannah BILKAOVÁ - 5:1
     
    45:07
    Spojené státy právě vstřelily branku! Zatím velmi slušně chytající Mijuu Masuharaová ve třetí třetině poprvé kapituluje! HANNAH BILKAOVÁ nabrala puk na levém křídle a její střela zápěstím změnila směr tak, že puk propadl mezi betony japonské brankářky. Asistence: Caroline Harveyová, Amanda Kesselová.
     
    39:05
    Gabrielle Hughesová dostala zpoza brány nabito do slotu a byla velmi blízko tomu, aby skórovala v oslabení. Dobře postavenou brankářku Japonska ale neprostřelila.
     
    37:46
    Vyloučení v týmu USA:
    Caroline Harveyová – 2 min., vysoká hůl.
     
    35:45
    Savannah Harmonová si od modré čáry potáhla kotouč až do slotu, kde zůstala úplně sama, z dobré pozice ale netrefila branku!
    22:43 Taylor HEISEOVÁ - 4:1
     
    22:43
    Spojené státy právě vstřelily branku! Netrvalo ani minuty a japonská gólmanka loví z branky další puk. TAYLOR HEISEOVÁ se s tím nemazala, z levého mantinelu strhla směr jízdy k ose hřiště a zakončila nechytatelně k zadní tyčce. Asistence: Rory Guildayová, Caroline Harveyová.
    21:52 Alex CARPENTEROVÁ - 3:1
     
    21:52
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američanky se hned na začátku druhé třetiny dostaly do drtivého tlaku, který zakončily gólem. Do horní části prostoru mezi kruhy dostala nabito ALEX CARPENTEROVÁ, která se z dobré pozice nemýlila. Asistence: Hilary Knightová, Amanda Kesselová.
     
    17:44
    Hannah Bilkaová dostala nabito na pravý kruh, kde se před ní jímala takřka odkrytá klec. Střela z první jí ale vůbec nesedla.
    14:44 Alex CARPENTEROVÁ - 2:1
     
    14:44
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američanky trestají japonskou nedisciplinovanost. Nahození z pravého mantinelu vyrazila Mijuu Masuharaová jen před sebe a puk si pak našla ALEX CARPENTEROVÁ, té už jen stačilo doklepnout do poloodkryté klece. Asistence: Cayla Barnesová, Hilary Knightová.
     
    13:59
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    Akane Šigaová – 2 min., podrážení.
    09:29 Megan KELLEROVÁ - 1:1
     
    09:29
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američanky se nepovedeným vstupe nenechaly opařit a okamžitě vyrovnávají. Z nepřehledné situace před brankou vytěžila vyrovnávací gól MEGAN KELLEROVÁ, která úspěšně dorazila střelu Heiseové, ta totiž z bezprostřední blízkosti napálila jen beton. Asistence: Taylor Heiseová a Tessa Janeckeová.
     
    09:07
    Mohlo být vyrovnáno! Střelu Taylor Heiseové gólmanka jen vyrazila, následná dorážka končí na tyči.
    08:14 Haruka TOKOOVÁ - 0:1
     
    08:14
    Japonsko právě vstřelilo branku! Tak takový start asi čekal málokdo! Američanky vzaly úvod zápasu velice laxně, čehož využila HARUKA TOKOOVÁ, jež si zpracovala parádní pas mezi kruhy a prostřelila Frankleovou. Asistence: Remi Kojamaová.
     
    05:40
    Vyloučení v týmu USA:
    Savannah Harmonová – 2 min., nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 10. Kellerová (Heiseová, Janeckeová), 15. Carpenterová (Barnesová, Knightová), 22. Carpenterová (Knightová, Kesselová), 23. Heiseová (Guildayová, Harveyová), 46. Bilkaová (Harveyová, Kesselová), 55. Murphyová, 58. Knightová (Winnová, Carpenterová) – 9. Tokoová (Kojamaová)


    USA: Frankelová (Hensleyová) – Kellerová, Barnesová, Steckleinová (A), Harmonová, Guildayová, Harveyová, Winnová – Knightová (C), Carpenterová (A), Kesselová – Bilkaová, Heiseová, Janeckeová – Hughesová, Roqueová, Murphyová – Scamurraová, Panneková, Edenová – Gilmoreová.
    Trenér: Wroblewski John

    Japonsko: Masuharaová (Kawagučiová) – Hitosatová (A), Ao. Šigaová, Hosojamadaová (A), Koikeová (C), Sekiová, Š. Jamašitaová, Satoová – Ukitaová, Tokoová, Kojamaová – H. Jamašitaová, Itoová, Ak. Šigaová – Suzukiová, Mijazakiová, Wadžimaová – Rio Norová, Enomotoová.
    Trenér: Iizuka Yuji

    Rozhodčí: Karklinaová, Lieffersová – Saarimäkiová, Toddová

    Diváci: 894
    bahis siteleri