Finsko – Švýcarsko 2:1 (kon.) | Česko – Švédsko 1:5 (kon.)
konec
Česko
1:5 (1:3, 0:0, 0:2)
Švédsko
Pátek 14.04.2023, 17:00 • Zimný štadión Poprad • Turnaj pěti (U20)
Partner:
    45:26 ENGSTRÖM - 1:5
     
    45:26
    Švédsko právě vstřelilo branku! Tak to je debakl, po sérii akcí hostujícího týmu, jehož tlak nebyl nepodobný přesilové hře je tu pátá branka do sítě plzeňského Jakuba Vondraše. Podruhé v zápase se prosazuje LIAM ENGSTRÖM.

    Asistence: Freddie Larson
    40:54 KANT - 1:4
     
    40:54
    Švédsko právě vstřelilo branku! České obraně se bohužel nevydařil odpal puku a hned v první minutě závěrečné části hry je pravděpodobně definitivně zpečetěn osud našich juniorů. Pohotovou reakci a přesnou ránu prokázal JOEL KANT.
    13:46 PAHLSSON - 1:3
     
    13:46
    Švédsko právě vstřelilo branku! Autorem branky je ERIK PAHLSSON, který skóruje těsně po konci přesilové hry parádní prudkou střelou do odkryté části branky a zapisuje tak již svůj druhý bod v dnešním utkání.


    Asistence: Egor Polin a Anton Johannson.
    11:25 ŠIKL - 1:2
     
    11:25
    Česko právě vstřelilo branku! Nakonec se ale přeci jen daří využít přesilovou hru a zkorigovat zatím velmi nepříznivě se vyvíjející mač. Přímočarou individuální akcí se prosazuje ADAM ŠÍKL.

    Asistence: Tomáš Cibulka, Matyáš Borák
    01:25 ENGSTROM - 0:2
     
    01:25
    Švédsko právě vstřelilo branku! Tragický vstup českého týmu do zápasu, na obranné modré ztratil během rozehrávky puk Patrik Brůna a i druhé formace našeho týmu inkasuje. Hlavním hrdinou této útočné akce hostujícího týmu je Hemstrom, který dokázal svou střelou de facto překonat Vondrase, dorážkou se prosazuje LIAM ENGSTROM!

    Asistence: Linus Hemstrom, Erik Pahlsson.
    00:11 WAGNER - 0:1
     
    00:11
    Švédsko právě vstřelilo branku! Pouhých 11 vteřin po začátku duelu bohužel Češi prohrávají, parádní individuální akci hned po vyhraném prvním buly zápasu předvedl FABIAN WAGNER z Linköpingu. Naprosto zkušeně a bez potíží obešel Vondraše a otevírá skóre.

    Asistence: Mattias Hävelid, Rasmus Larsson

    Tadeáš Rulf

    Branky a nahrávky: 12. Šikl (Cibulka, Borák) – 1. Wagner (Havelid, Larsson), 2. Engstrom (Hemstrom, Pahlsson), 14. Pahlsson (Polin, Johannson), 41. Kant, 46. Engström (Larson)


    Česko: Vondraš (Vopravil) – Zavřel, Burian, Brůna, Cibulka, Hebek, Vovsík – Soukup, Borák, Dvořák – Čechmánek, Přibyl, Šikl – Ekrt, Vlček, Němec – Gardon, Gaspar, Strnad
    Trenér: Jiří Kalous

    Švédsko: Forsberg (Hävelid H.) – Larsson, Hävelid M., Fransson, Johansson, Lagerberg, Haara, Nordberg – Hellberg, Wagner, Rudslätt, Larsson, Kant, Polin, Engström, Pahlsson, Hemström, Vesterlund, Laband, Nässén
    Trenér: Tomas Montén

    Rozhodčí: Orolin, Žák, Šoltés, Knižka, Kontšek
    bahis siteleri