Kanada – Švédsko 3:2 (po pr.) | Švýcarsko – Japonsko 5:1 (kon.) | Finsko – Německo 8:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
Japonsko
Pátek 14.04.2023, 02:30 • CAA Centre, Brampton, Kanada • Mistrovství světa žen • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:29 Rahel ENZLEROVÁ - 5:1
     
    48:29
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky využívají početní výhodu a o postupujícím do semifinále je zřejmě definitivně rozhodnuto. RAHEL ENZLEROVÁ vystřelila z vrcholu pravého kruhu a její rána zapadla přesně k tyči. Asistence: Alina Müllerová, Lara Stalderová.
    26:10 Rahel ENZLEROVÁ - 4:1
     
    26:10
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Velmi povedená třetina švýcarského celku. Lara Christenová poslala puk zpoza branky do mezukruží, kde proběhla výměna mezi Larou Stalderovou a RAHEL ENZLEROVOU, která kotouč poslala mezi betony japonské gólmanky. Asistence: Lara Stalderová, Lara Christenová.
    24:26 Lara STALDEROVÁ - 3:1
     
    24:26
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko odskakuje na rozdíl dvou branek. Kapitána LARA STALDEROVÁ zakočnila přečíslení tří na dvě přesnou střelou pod horní tyč. Asistence: Rahel Enzlerová.
     
    20:29
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky zkraje druhé třetiny otáčí vývoj zápasu. Lara Stalderová zavezla puk po křídle do pásma a nahodila jej na branku, kde už ho pak ALINA MÜLLEROVÁ protlačila pod betony japonské gólmanky. Asistence: Lara Stalderová.
    18:12 Lara CHRISTENOVÁ - 1:1
     
    18:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky využily přesilovou hru k tomu, aby se po delší doba usadily v útočném pásmu. A podařilo se. O vyrovnávací trefu se postarala LARA CHRISTENOVÁ, která z levého kruhu zamířila nad gólmančin vzdlánejěší beton. Asisetnce: Alina Müllerová, Lara Stalderová.
    08:17 Haruka TOKOOVÁ - 0:1
     
    08:17
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    A tři sekundy po návratu vyloučené Itoové na led skóruje HARUKA TOKOOVÁ, která se nejlépe zorientovala v proszoru mezi kruhy. Asistence: Ruj Ukitaová, Kanami Sekiová.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 19. Christenová (Müllerová, Stalderová), 21. Müllerová (Stalderová), 25. Stalderová (Enzlerová), 27. Enzlerová (Stalderová, Christenová), 49. Enzlerová (Müllerová, Stalderová) – 9. Tokoová (Ukitaová, Sekiová)


    Švýcarsko: Braendliová (Maurerová) – Baechlerová, Christenová, Vallarioová, Hauserová, Wetliová, Sigristová, Forsterová, Hofstetterová – Enzlerová, Müllerová, Stalderová – Leemannová, Martiová, Zimmermannová – Lutzová, Ingoldová, Quennecová – Jorayová, Rosselová.
    Trenér: Colin Muller.

    Japonsko: Masuharaová (27. Kawagučiová) – Ao. Šigaová, Hitosatová, Koikeová, Hosojamadaová, Š. Jamašitaová, Sekiová, Satoová – Ukitaová, Tokoová, Miuraová – H. Jamašitaová, Itoová, Ak. Šigaová – Suzukiová, Enomotoová, Kojamaová – Rir. Norová, Mijazakiová, Wadžimaová – Rio Norová.
    Trenér: Yuji Lizuka.

    Rozhodčí: Kainbergerová, Nurmiová – Cameronová, Zachová
    bahis siteleri