HC Boskovice – Kanci Uh. Brod 6:3 (kon.) | Roller Storm – Černošice 3:4 (kon.) | Brno – Devils Zlín 6:7 (po pr.)
IHC Prague Rats – Černošice 7:2 (kon.) | Roller Storm – HC Hořovice 3:2 (kon.) | HC Boskovice – Devils Zlín 3:14 (kon.)
Brno – Kanci Uh. Brod 9:2 (kon.) | IHC Prague Rats – HC Hořovice 4:2 (kon.)
konec
HC Boskovice inline
3:14 (1:6, 2:8)
IHC Devils Zlín
Sobota 13.05.2023, 15:00 • Zimní stadion, Boskovice • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    38:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Fazóna Devils neopouští. Daniel Gazda vyslal dopředu JIŘÍHO SUHRADU a ten našel volné místečko u pravé tyčky domácí svatyně. Asistence: Daniel Gazda.
     
    38:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Vstřeleného gólu se dočkal i ADAM HAMRLA. Pěknou asistenci na jeho trefu zapsal Karafiát, Martinčík loví puk ze své sítě již potřinácté. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    36:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Souhra obránců zafungovala. Daniel Gazda se rozdělil a nahrál JIŘÍMU SUHRADOVI, Martinčík toho zase nemohl udělat nic moc navíc proti dobře mířené střele. Asistence: Daniel Gazda a R. Hrazdira.
     
    35:08
    Devils právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace, na jejím konci jedenáctý zlínský gól. Lukáš Chludil vymyslel zleva křižný pas, na TOMÁŠE PAVLŮSKA potom zívala prázdná bána. Asistence: Lukáš Chludil a Jiří Karafiát.
     
    33:30
    Devils právě vstřelili branku!
    Utkání se stává exhibicí jednoho muže. DANIEL GAZDA opět dostal nabito na střed, zase se nenechal dvakrát pobízet a Martinčík byl na dělovku krátký. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    31:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Pátý gól na své konto připisuje DANIEL GAZDA. Nebylo to poprvé v zápase, co zafungovala spolupráce mezi ním a Chludilem, Martinčík byl bezmocný. Asistence: Lukáš Chludil.
     
    30:40
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Rozdíl ve skóre čítá pět gólů. JIŘÍ ŠMAHEL ujel poslednímu obránci a po bekhendovém blafáku poslal brankáři puk zkušeně do volného prostoru mezi tělem a pravou rukou. Bez asistence.
     
    27:03
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Domácí snižují! Konečně se zadařilo přečíslení. Marek Göndor předložil puk na pravou stranu JONÁŠI NOVOTNÉMU, který našel mezeru mezi Hamrlovými betony. Asistence: Marek Göndör a Lukáš Ošlejšek.
     
    22:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Druhý gól v rozmezí dvaceti vteřin. Lukáš Chludil přihrál kapitánovi DANIELU GAZDOVI, pro nějž nebylo příliš těžké zaznamenat svou čtvrtou trefu v utkání. Asistence: Lukáš Chludil.
     
    22:22
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils nadále s chutí navyšují svůj náskok. FILIP ŠINDELEK vypálil zprava přes osobního strážce a křižnou ránou se trefil dokonale pod břevno. Asistence: Michal Brida.
     
    15:16
    Devils právě vstřelili branku!
    A další gól v síti Boskovic. Šindelek vymyslel pěknou přihrávku na RICHARDA HRAZDIRU, jenž usměrnil za Martinčíkova záda už šestý puk. Asistence: Filip Šindelek.
     
    15:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlínská dominance pokračuje. Daniel Gazda má na kontě další kanadský bod, když předal puk Chludilovi, následoval pas na JIŘÍHO SUHRADU, jeho rána propadla za Martinčíka. Asistence: Lukáš Chludil a Daniel Gazda.
     
    14:13
    Devils právě vstřelili branku!
    Hattrick je na světě! DANIEL GAZDA po faulu na svou osobu lehce zavrávoral, ale udržel se na bruslích a z mezikruží vyslal nechytatelnou bombu do pravého víka. Asistence: Jiří Suhrada a Lukáš Chludil.
     
    12:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! Domácí propadli v defenzivě a Devils trestali. Suhrada v přečíslení našel DANIELA GAZDU, který se s ničím nepáral, dostatečně prudkou střelu poslal mimo dosah gólmana. Asistence: Jiří Suhrada.
     
    05:22
    Devils právě vstřelili branku!
    Máme tu obrat ve skóre! Přihrávku Bridy si našel kapitán mužstva DANIEL GAZDA, jenž také uspěl střelou na přední tyčku, čímž brankáře Martinčíka dokonale zaskočil. Asistence: Michal Brida.
     
    02:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Máme tu bleskové srovnání! Richard Hrazdira posunul po pravém mantinelu touš na ADAMA BACHÁNKA a ten křižnou střelu propálil gólmana k pravé tyči. Asistence: Richard Hrazdira a Adam Hamrla.
     
    00:52
    Boskovice právě vstřelily branku!
    To byla rychlovka! Ošlejšek nastartoval Šmahela, jenž se trhl po pravé straně a křižným pasem naservíroval puk před prázdnou bránu jako na zlatém podnose pro TOMÁŠ MÜLLERA. Asistence: Jiří Šmahel a Lukáš Ošlejšek.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 1. Müller (Šmahel, Ošlejšek), 28. Novotný (Göndör, Ošlejšek), 31. Šmahel – 3. Bachánek (R. Hrazdira, A. Hamrla), 6. Gazda (Brida), 13. Gazda (Suhrada), 15. Gazda (Suhrada, Chludil), 16. Suhrada (Chludil, Gazda), 16. R. Hrazdira (Šindelek), 23. Šindelek (Brida), 23. Gazda (Chludil), 32. Gazda (Chludil), 34. Gazda (Karafiát), 36. Pavlůsek (Chludil, Karafiát), 37. Suhrada (Gazda, R. Hrazdira), 39. Hamrla (Karafiát), 39. Suhrada (Gazda)


    HC Boskovice inline: Martinčík – Bílý (C), Ošlejšek – Formánek, Göndör, Müller (A), Novotný, Pospíšil, Šmahel.
    Trenér: Nikolas Külzer

    IHC Devils Zlín: P. Hamrla – Brida, Gazda (C), A. Hamrla, Šindelek, Suhrada – Bachánek, Chludil, Karafiát (A), Pavlůsek, R. Hrazdira.
    Trenér: Jiří Suhrada

    Rozhodčí: Novotná, Cik

    Diváci: 30
    bahis siteleri