Arizona – St. Louis 5:1 (kon.) | Los Angeles – Arizona 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 3:2 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Toronto 3:2 (kon.) | Washington – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Colorado – Minnesota 3:4 (kon.)
Boston – NY Rangers 3:0 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:4 (1:0, 0:1, 2:3)
Minnesota Wild
Neděle 24.09.2023, 21:00 • Ball Arena, Denver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado ale ještě snižuje, když z pravého kruhu střelou přes obránce RILEY TUFTE vymetl levý horní roh Wallstedtovy branky. Bez asistence.
    58:57 LETTIERI - 2:4
     
    58:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Hráči Colorada měli jedinečnou šanci ve vlastním oslabení srovnat skóre zápasu, po Oloffsoonově zpětné přihrávce ale jeho spoluhráč netrefil branku a na druhou stranu vyrazili hráči Minnesoty, kteří se ocitli v situaci dva na nikoho. Po přihrávce Walkera zakončující VINNI LETTIERI přesně trefil prostor pod horní tyčkou. Asistence: Sammy Walker, Nic Petan.
    55:04 KHAIRA - 2:3
     
    55:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Další akce už ale končí gólem! Střelu od modré ještě Annunen vyrazil, na dorážku JUJHARA KHAIRY ale nemohl dosáhnout a Minnesota se tak vrací zpět do vedení! Asistence: Alex Goligosky, Connor Dewar.
    48:27 BOWLBY - 2:2
     
    48:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nyní už to ale branka je! Sandelin si sebral u mantinelu puk, se kterým potom objel branku a z pravého kruhu střílel, Wallstedt střelu opět pouze vyrazil a dorážející HENRY BOWLBY tentokrát zamířil přesně. Asistence: Ryan Sandelin.
    45:34 WALKER - 1:2
     
    45:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Walker nejdříve ve středním pásmu vystihl špatnou přihrávku Colorada, aby mohl do samostatného úniku vystat Daemona Hunta. Ten svou kličkou ještě Annunena nepřekonal, vzápětí se ale k zakončení dostal sám SAMMY WALKER, který už puk za záda finského brankáře dostal a posílá tak Minnesotu do vedení! Asistence: Hunter Haight, Riley Heidt.
    23:55 WALKER - 1:1
     
    23:55
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A Minnesota svou přesilovku využívá! Na konci povedené souhry přesně zakončil mezi Annunenovy betony SAMMY WALKER. Asistence: Riley Heidt, Daemon Hunt.
    04:10 Joel KIVIRANTA - 1:0
     
    04:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche se dostávají do vedení. Z pravého kruhu vystřelil JOEL KIVIRANTA a překonal Wallstedta. Asistence: Fredrik Oloffson.

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 5. Kiviranta (Oloffson), 49. Bowlby (Sandelin), 60. Tufte – 24. Walker (Heidt, Hunt D.), 46. Walker (Haight, Heidt), 56. Khaira (Goligoski, Dewar), 59. Lettieri (Walker, Petan)


    Colorado Avalanche: Annunen (Holm) – Johnson, Hunt, Schueneman, Malinski, Clurman, Weinstein – Tufte, Colton, Olofsson, Wood, Sandelin, Burke, Pare, Kero, Tatar, Bowlby, Kiviranta, Kozun
    Trenér: Jared Bednar

    Minnesota Wild: Wallstedt (Gustavsson) – Addison, Merrill, Mermis, Goligoski, Johansson, Hunt, Parker – Lettieri, Khaira, Walker, Petan, Duhaime, Dewar, Fogarty, Haight, Heidt, Kumpulainen, Swaney, Petrovský
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Rehman, Schrader – Murray, Galloway
    bahis siteleri