Litoměřice – Pardubice B 2:5 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 2:6 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:2 (kon.)
Kolín – Znojmo 5:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 3:4 (kon.) | Prostějov – Zlín 1:4 (kon.)
Slavia – Sokolov 1:4 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pondělí 25.09.2023, 18:00 • Zimní stadion Kolín • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:16 René PIEGL - 5:0
    Hampl
     
    56:16
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští fanoušci se pátého gólu dočkali! Matěj Chalupa posunul puk na modrou čáru, kde byl obránce RENÉ PIEGL. Ten vypálil a Dominik Groh na jeho střelu nedosáhl – 5:0. Asistence: Matěj Chalupa a Kryštof Ouřada.
     
    55:01
    V dobré příležitosti byl Patrik Čermák. Znojemský útočník však z otočky a holí mezi nohama nedokázal zasunout puk za Kiviaha.
     
    46:07
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Vojtěch Síla – 2 min., podrážení.
     
    44:21
    Domácí fanoušci chtějí „bůra“ a málem ho dostali! Na Gasparův pas na vzdálenější tyči těsně nedosáhl Adam Dlouhý. Ten by to měl jinak do prázdné.
    43:35 Josef SKOŘEPA - 4:0
    Hampl
     
    43:35
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí vedou už 4:0 a zdá se, že směřují za třemi body! René Piegl si vzal puk na vrcholu pravého kruhu, vybruslil s ním blíže k modré čáře a jeho nahození, které ještě tečoval před brankou clonící JOSEF SKOŘEPA, zapadlo za záda Groha. Asistence: René Piegl a Stanislav Vrhel.
    38:52 Adam DLOUHÝ - 3:0
    Hampl
     
    38:52
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí vedou už o tři góly! Nejprve byl u puku Zdeněk Král, který se snažil najít Dlouhého, ale kotouč zastavil bruslemi bránící hráč. Ten se pak odrazil k Petrovi Moravcovi, jenž už ADAMOVI DLOUHÉMU nahrát dokázal a ten u levé Grohovy tyčky pohodlně dopravil kotouč do volné části branky – 3:0. Asistence: Petr Moravec a Zdeněk Král.
     
    36:16
    Obrovská šance domácích! Na pravém křídle byl rozjetý Kryštof Ouřada, kterému ještě na druhé straně najížděl Matěj Chalupa. Ten zakončoval okamžitě z první, ovšem Groh se skvěle přemístil a zakročil vyrážečkou!
     
    30:55
    Martin Šťovíček fauloval Petra Koukala a je vyloučen za sekání. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    30:14
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Michael Gaspar – 2 min., podrážení.
    29:50 Petr KOUKAL - 2:0
    Hampl
     
    29:50
    Kozlové právě vstřelili branku!
    K trestnému střílení se rozjel kolínský kapitán PETR KOUKAL. Mistr světa z roku 2010 si počínal elegantně, když si vychutnal Groha povedenou kličkou do forhendu, po níž zvedl kotouč mimo dosah znojemského gólmana – 2:0.
     
    29:50
    Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
    Jan Hruška – TS, sekání.
     
    29:50
    Kryštof Ouřada byl faulován v samostatném úniku Janem Hruškou a rozhodčí ukazuje trestné střílení!
     
    25:30
    Lukáš Pajer nyní dostal krásnou přihrávku od Krále. Z levého kruhu však z jedničky netrefil branku v momentě, kdy se Groh teprve přesouval!
     
    23:53
    Na trestnou lavici odchází hostující Jan Bartko, který fauloval v rohu kluziště.
     
    21:50
    Moravec získal puk v obranném pásmu a poslal své spoluhráče do situace 2 na 1. Matěj Chalupa tam měl ještě Kryštofa Ouřadu. Vzal to na sebe sám a z levého kruhu nepropálil Groha. Ten střelu na bližší tyčku vyrazil ramenem!
     
    16:54
    Petr Koukal naskočil z trestné lavice přímo do šance. Od spoluhráče dostal přihrávku před branku, ale velkou příležitost neproměnil! Groh jeho zakončení vytěsnil pravým betonem mimo.
     
    16:46
    Po přihrávce Šťovíčka promáchl před odkrytou domácí brankou Radim Matuš!
     
    14:46
    Dvě minuty za nepovolenou výstroj dostal Petr Koukal. Síly na ledě se tak vyrovnaly.
     
    14:10
    Hosté se budou muset bránit v oslabení. Na trestnou lavici míří David Stránský za vysokou hůl.
     
    12:45
    Matěj Morong výborně zabojoval v levém rohu útočného pásma a předložil puk před branku Kryštofovi Langovi, který z bezprostřední blízkosti nevyzrál na Dominika Groha! Ten Znojmo zachránil před druhým inkasovaným gólem. Následuje reklamní pauza.
     
    11:20
    Martin Šťovíček mohl zajistit Orlům rychlé vyrovnání! Dostal se do samostatného úniku, ovšem střelou mezi betony si nepřišel na Kiviaha.
    10:53 Lukáš PAJER - 1:0
    Hampl
     
    10:53
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Josef Skořepa vyhrál buly pro LUKÁŠE PAJERA. Ten si na levém kruhu puk srovnal a švihem krásně zamířil do vzdálenějšího horního růžku znojemské branky. Lapačka Groha máchla do prázdna. Asistence: Josef Skořepa.
     
    09:35
    Zatím největší šance hostí! Jan Sedláček se po přiťuknutí od Čermáka objevil sám před Kiviahem, který ho skvěle vychytal!
     
    04:09
    Od modré čáry vypálil Kryštof Lang, který téměř překvapil Groha! Kotouč hostujícímu gólmanovi propadl a prošel těsně vedle jeho levé tyčky.
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Pajer (Skořepa), 30. Koukal (TS), 39. Dlouhý (P. Moravec, Z. Král), 44. Skořepa (Piegl, Vrhel), 57. Piegl (Chalupa, Ouřada)


    SC Marimex Kolín: Kiviaho (Soukup) – Hampl, Š. Němec, Piegl, Naar, Gaspar, Kolmann (A), Pinkas – Pajer, Skořepa, Vrhel – Dlouhý, P. Moravec, Král (A) – Chalupa, Koukal (C), Ouřada – Síla, Morong, K. Lang.
    Trenér: Jan Šťastný

    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Durný) – Bartko, Zahradníček, Stránský, Tejnor (A), Zukal, J. Jenáček, E. Mareš – T. Svoboda (C), Hruška, Karlsson – Špaček, Šťovíček, L. Adámek – Sklenář, Matuš (A), Beránek – Čermák, Kučera, J. Sedláček.
    Trenér: Svatopluk Číhal

    Rozhodčí: Wagner, Jechoutek – Juránek, Bohuněk

    Diváci: 1421
    bahis siteleri