Havlíčkův Brod – HK MD Šumperk 4:0 (kon.) | Slavia – Chrudim 8:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
8:1 (0:0, 2:1, 6:0)
HC Chrudim
Čtvrtek 28.09.2023, 18:30 • Zimní stadion Eden, Praha • Liga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    Z tohoto utkání je to všechno. Z Edenu se s vámi loučím a budu se těšit na počtenou zase někdy u dalších přenosů. Hezký zbytek prodlouženého víkendu. (20:38:34)
     
    Utkání je u konce. Třetí třetina nabídla nevídanou střeleckou smršť Slavie, která ve třetí třetině hned šestkrát skórovala. Dvakrát se v zápase prosadili Vosmík a Hubinka, k nim se ve třetí části ještě přidali Řezáč, Viktor Štípek a Brotánek. Slavia tak získává všechny body za drtivou výhru 8:1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Ofsajd Chrudimi. Vhazování ve středním pásmu.
     
    59:32
    Domácí v plném počtu.
     
    58:20
    Další zákrok Tesaře, který udržel puk ve své výstroji. Vhazování před jeho brankou.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:32
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Tomáš Řezáč – 2 min., nedovolené bránění.
     
    55:11
    Slavia právě vstřelila branku! Další branka domácích, už šestá v této třetině! Hasman krásně vjel do útočného pásma, a pak našel křižnou nahrávkou u levé tyče stojícího ADAMA VOSMÍKA, který neměl problém trefit odkrytou branku a i on se trefuje podruhé v zápase. Asistence: Dominik Hasman a Tomáš Brotánek.
     
    54:08
    Slavia právě vstřelila branku! Uběhlo jen pár minut a domácí se znovu radují. Málek vystřelil od modré čáry a před brankou vložil do jeho střely hůl ONDŘEJ HUBINKA a šikovnou tečí znovu rozvlnil síť za Filípkem dává svůj druhý gól v zápase. Asistence: Jakub Málek a David Šindelář.
     
    52:47
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia dává už šestý gól v tomto zápase. Tentokrát se trefil TOMÁŠ BROTÁNEK, jenž se parádní ranou kousek od pravého kruhu trefil po nahrávce Krumse do levého horního růžku Filípkovy branky. Asistence: Ernests Krums a Filip Hron.
     
    51:42
    Chrudimi odpískán ofsajd. Vhazování ve středním pásmu.
     
    50:40
    Brotánek hledal před brankou někoho ze svých spoluhráčů, ale nikdo se k puku nedokázal dostat.
     
    48:46
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia si v téhle části hry otevřela v Edenu střelnici. Krums další pěknou nahrávkou tentokrát našel hokejku VIKTORA ŠTÍPKA, jenž následně zamířil přesně do odkryté části branky. Asistence: Ernests Krums a Jakub Sýkora.
     
    47:48
    Slavia právě vstřelila branku! Slávisté znovu skórují a vedou už o tři góly. Krums zavezl puk do útočného pásma a vypálil. Jeho pokus ještě v předbrankovém prostoru lehce tečoval ADAM VOSMÍK a puk se mezi betony Filípka dostal až za brankovou čáru. Asistence: Ernests Krums a Viktor Štípek.
     
    47:00
    Kříženecký vypálil v kleku z mezikruží, ale trefil jenom připraveného Filípka.
     
    46:45
    Tesař má znovu puk v lapačce a hra se přerušuje. Vhazování před jeho bránou.
     
    45:17
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia přidává třetí branku! TOMÁŠ ŘEZÁČ předvedl hezkou individuální akci, po níž střelou z mezikruží mířil přesně nad beton brankáře Filípka. Bez asistence.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 37. Hubinka (Hasman, Filip), 38. Janoušek (Krums), 46. Řezáč, 48. Vosmík (Krums, Štípek), 49. Štípek (Krums, Sýkora), 53. Brotánek (Krums, Hron), 55. Hubinka (Málek, Šindelář), 56. Vosmík (Hasman, Brotánek) – 32. Turena (Hemský, Vaníček)


    HC Slavia Praha: Tesař (Hodic) – Hron (A), Křivánek, Brotánek, Sýkora (C), Málek, Hubinka, Klíma – Hasman, Filip, Kříženecký – V. Štípek (A), Vosmík, Krums – Skalský, Janoušek, R. Štípek – Hlavička, Šindelář, Řezáč
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Chrudim: Filípek (Pithart) – Vaníček, Vašek, Dvořák, Kubišta, Pazdera (A) – Matýs (C), Hemský, Novák (A) – Černý, Bolehovský, Macas – Turena, Kantor, Prostřední
    Trenér: Marek Dvořák

    Rozhodčí: Hacaperka — Karda, Deja
    bahis siteleri