Třinec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | K. Vary – Litvínov 1:4 (kon.) | Kladno – Mountfield HK 3:4 (po pr.)
Pardubice – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Olomouc – Plzeň 3:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (2:0, 1:3, 2:0)
HC Kometa Brno
Pátek 06.10.2023, 18:00 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Dvojice Tomáš Hyka a LUKÁŠ SEDLÁK dokázali vypíchnout kotouč Brnu a pohodlně jej dopravit do prázdné branky.
    Asistence: Tomáš Hyka, David Cienciala
     
    49:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice jdou opět do vedení! Po přihrávce Tomáše Hyky usměrnil kotouč za záda brněnského maskovaného muže PETER ČEREŠŇÁK!
    Asistence: Tomáš Hyka
     
    32:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Kometa využívá přesilovou hru! Flek pálil na Willa z pravé strany, brankář ránu vyrazil před sebe, ale při zákroku se položil na zem a odražený kotouč našel LUKÁŠ CINGEL a umístil jej za záda Willa.
    Asistence: Jakub Flek, Stephen Moses
     
    30:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno nezahálí a snižuje skóre o další gól! Pospíšil našel kotouč a z mezikruží poslal pas STEPHENU MOSESOVI na pravou stranu brány, útočník nemilosrdně zasadil puk k levé tyči.
    Asistence: Kristián Pospíšil, Marek Ďaloga
     
    28:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno rychle nachází odpověď na třetí inkasovanou branku! Z levého kruhu a dokonce skoro z úhlu poslal kotouč ke vzdálenější tyči Willovy brány DANIEL GAZDA.
    Asistence: Marek Ďaloga
     
    27:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice proměňují již druhou přesilovou hru v utkání! Kombinaci Čerešňáka a Ciencialy Furch nedokázal zabránit. Čerešňák poslal z modré čáry přesný pas na hůl DAVIDA CIENCIALY, který neomylně strefil pravý horní růžek Furchovy brány.
    Asistence: Peter Čerešňák, Lukáš Sedlák
     
    14:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice zvyšují svůj náskok na dvougólový v přesilové hře! Nádhernou dělovkou ze středu modré čáry propálil vše co mu stálo v cestě MARTIN BUČKO!
    Asistence: Lukáš Radil, Matej Paulovič
    07:07 Tomáš HYKA - 1:0
     
    07:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Sedlák si nabruslil z levé strany a naservíroval kotouč TOMÁŠI HYKOVI přímo do předbrankového prostoru, kde útočník s číslem 38 neměl problém puk dostat do brány!
    Asistence: Lukáš Sedlák
    Marken.cz

    Tereza Víšková

    Branky a nahrávky: 8. Hyka (Sedlák), 15. Bučko (Radil, Paulovič), 28. Cienciala (Čerešňák, Sedlák), 49. Čerešňák (Hyka), 60. Sedlák (Hyka, Cienciala) – 29. Gazda (Ďaloga), 31. Moses (Pospíšil, Ďaloga), 33. Cingel (Flek, Moses)


    HC Dynamo Pardubice: Will (Klouček) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Bučko, Vála, Kolář, Hrádek – Cienciala, Sedlák (C), Hyka – R. Kousal, Zohorna (A), Radil – Říčka, Poulíček (A), Paulovič – Urban, Rákos, Vondráček.
    Trenér: Václav Varaďa

    HC Kometa Brno: Furch (Lukeš) – Lintuniemi, Ščotka, Kučeřík (A), Holland, Ďaloga, Gazda, Zahradníček – Pospíšil, Cingel, Moses – Kohout, Marcinko (A), Zbořil – Zaťovič (C), Holík, Flek – Okál, Zembol, Jenyš.
    Trenér: Jiří Otoupalík

    Rozhodčí: Jan Hribik, Jiří Ondráček
    bahis siteleri