Vítkovice – Biel cz 4:3 (po pr.) | Stavanger – Třinec cz 2:4 (kon.) | Aalborg – Innsbruck 4:6 (kon.)
Mannheim – Rouen 3:2 (kon.) | Bolzano – Pelicans Lahti 3:4 (po pr.)
konec
Stavanger Oilers
2:4 (0:2, 0:0, 2:2)
HC Oceláři Třinec
Středa 11.10.2023, 18:00 • DNB Arena, Stavanger, Norsko • Hokejová Liga mistrů • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:13 RŮŽIČKA - 2:4
     
    58:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je nejspíš rozhodnuto! Voženílek si najel z levé strany k bližší tyči a bekhendovou přihrávkou našel u pravé tyče MARTINA RŮŽIČKU, který střelou z první uklidil puk do poloodkryté branky! Asistence: Daniel Voženílek, Richard Pánik – 2:4.
    55:11 ULRIKSEN - 2:3
     
    55:11
    Stavanger právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají na dostřel! Po vyhraném buly Trettenese se puk dostal od Kissela na modrou čáru, odkud puk nahodil PATRICK ULRIKSEN, který nahodil puk mezi hráče k levé tyči a Kacetl puk propustil do branky! Asistence: Dan Kissel, Mathias Trettenes – 2:3!
     
    53:28
    Roman ujel obráncům Stavangeru, zkusil rozpohybovat brankáře Holma a kličkou do bekhendu zakončiit, jenže střelu na pravou tyč vyrazil gólman Holm vedle branky.
     
    52:27
    Karlsen střílel z mezikruží rychle a přímo na branku, brankář Kacetl předvedl výborný zákrok a střelu norského útočníka vyrazil.
     
    50:09
    S třineckým celkem to vypadá ještě hůř. Jelikož faul byl v oslabení, přesilovka Ocelářů skončila, navíc následuje přesilovka Olejářů.
    50:09 TRETTENES - 1:3
     
    50:09
    Stavanger právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se rozjel kapitán MATHIAS TRETTENES, kličkou do bekhendu si položil brankáře Kacetla a střelou do odkryté branky snížil třinecký náskok – 1:3!
     
    50:09
    Velká šance norského celku, poté co Jeřábek zaváhal, na branku si to namířil Langan, ale hákovaný nedokázal přesně zakončit. Rozhodčí navíc nařídili trestné střílení.
     
    49:02
    Ou, to byla šance! Střelu Růžičky z levého kruhu vyrazil brankář Holm před brankoviště, kde měl Voženílek zcela prázdnou branku, ale po rychlé orientaci nastřelil puk do tyče!
     
    48:27
    Oceláři si zahrají první přesilovou hru, když Romana podrazil Hoff. Norský útočník je vyloučen na dvě minuty.
     
    46:54
    Velká šance Třince! Střela Smitha z levého kruhu minula horní tyčku, pár sekund poté se Smithovo nahození odrazilo od Voženílka do pravé tyče Holmovy branky, následnou dorážku Voženílka do poloodkryté branky zneškodnil gólman Stavangeru!
     
    44:09
    Tak to byla šance Stavangeru! Elvsveen dostal puk mezi kruhy od Grana zpoza branky a rychlou střelou napálil puk do Kacetla, který vjel do cesty kotouče letícího do třinecké branky!
    42:40 MARINČIN - 0:3
     
    42:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    V třineckém táboru je ještě veselejí! Nahození Smitha od modré čáry tečoval MARTIN MARINČIN, který usměrnil pokus od levého mantinelu k pravé tyči! Asistence: Adam Smith, Vladimír Dravecký – 0:3!
     
    37:59
    Domácí jeli do přečíslení dva na jednoho, Langan přihrál před branku Granovi, ale tomu Růžička nadzvedl hůl. Rozhodčí budou vylučovat třineckého hráče za hákování.
     
    25:55
    Velká šance Třince, záda bránícím hráčům soupeře ukázal Čacho, kterému přihrál do jízdy Dravecký, najel si před Holma, ale slovenský útočník to vzal na sebe a po kličce do forhendu trefil tyč.
     
    24:55
    Třinečtí chvíli hráli v šesti a Stavanger si zahraje druhou přesilovou hru. Trest odpyká Libor Hudáček.
     
    20:15
    Trettenes si najel z pravé strany mezi kruhy a mohl bleskově snížit, jenže jeho střelecký pokus po ledě k tyči fantasticky vyrazil betonem brankář Kacetl!
     
    19:46
    Velká šance Ocelářů. Daňo obral o puk soupeře, zadovkou vybídl do akce Nestrašila, který z otočky vyslal prudkou přihrávku před branku a po odrazu od brusle jednoho z domácích hráčů vylétl puk těsně nad horní tyčku norské branky.
     
    15:20
    Stavanger si zahraje přesilovou hru. Nedomlel fauloval u mantinelu rozjetého soupeře, když jej zasáhl kolenem. Následně vznikla šarvátka na modré čáře. Na trestné lavici je ale jen třinecký hráč za faul kolenem. Výše trestu – dvě minuty.
    14:58 VOŽENÍLEK - 0:2
     
    14:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují svému soupeři! Přečíslení dva na jednoho vyřešila dvojice Voženílek – Pánik velice dobře, když Voženílek přihrál z pravé strany puk rozjetému Pánikovi, ten zkusil vyzrát na gólmana kličkou do bekhendu, ale trefil jen beton brankáře Holma. To dobře sledoval DANIEL VOŽENÍLEK, který si dojel odražený kotouč a dorazil jej do branky! Asistence: Richard Pánik, Adam Polášek – 0:2.
     
    10:50
    Stavanger mohl vyrovnat, když se nejprve zjevil sám před Kacetlem Elvsveen, do kterého Kacetl zahrál puk. Ten se následně odrazil před Henriksena, který z bezprostřední blízkosti trefil beton třineckého gólmana!
    00:53 DAŇO - 0:1
     
    00:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    První střídání druhé formace a je z toho gól! Nestrašil vyhrál buly, téměř na vrchol kruhu se puk dostal k Liboru Hudáčkovi, který si popojel do středu a vystřelil na branku, puk navíc tečoval mezi Holmovy betony MARKO DAŇO! Asistence: Libor Hudáček, Andrej Nestrašil – 0:1!

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 51. Trettenes (TS), 56. Ulriksen (Kissel, Trettenes) – 1. Daňo (Hudáček, Nestrašil), 15. Voženílek (Pánik, Polášek), 43. Marinčin (Smith, Dravecký), 59. Růžička (Voženílek, Pánik)


    Stavanger Oilers: Holm (Hoekstra) – Klavestad, Ulriksen, Ostby, Bourque, Bryhnisveen, Bjerke, Higson – Gran, Trettenes (C), Kissel – Karlsen, Strandborg (A), Hoff – Henriksen (A), Langan, Elvsveen – Mauldin, Dineen (TS), Calik – Husebo.
    Trenér: Bartlett.

    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Švančara) – Marinčin, Smith, Jeřábek, Polášek, Adámek, Nedomlel, Kundrátek – Růžička (A), Voženílek, Pánik – Daňo, Hudáček (TS), Nestrašil – Hrehorčák, Vrána (C), Roman – Kurovský, Čacho, Dravecký (A) – Walega.
    Trenér: Moták.

    Rozhodčí: Bakken, Christensen – Braten, Johansen.

    Diváci: 2459
    bahis siteleri