K. Vary – Olomouc 4:5 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Energie Karlovy Vary
4:5 (2:1, 2:3, 0:0 - 0:0)
HC Olomouc
Středa 01.11.2023, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Olomouc zásluhou ROK MACUH.
     
    29:50
    Olomouc právě vstřelila branku! To je panečku přestřelka. Kusko z převbrankového prostoru posunul puk na druhou stranu, kde byl připravený ROK MACUH, jenž srovnal skóre na 4:4. Asistence: Silvester Kusko a Dalibor Řezníček.
     
    29:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Zápas plný dramat. ONDŘEJ BERÁNEK se ujal kotoučev prostoru u hostující střídačky a v oslabení řítil se sám na brankáře Olomouce a vymetl pavučiny v horním rohu Konrádovy branky. Bez asistence.
     
    26:37
    Olomouc právě vstřelila branku! A je vyrovnáno. Kohouti v rozmezí jedné minuty dokázali srovnat dvougólové manko. Na vrcholu levého kruhu se napřáhl DALIBOR ŘEZNÍČEK, který svou střelou dopravil puk do karlovarské svatyně. Asistence: Karel Plášek a Jakub Navrátil.
     
    25:40
    Olomouc právě vstřelila branku! Kohouti využívají přesilovou hru 5 na 3 a snižují na rozdíl jedné branky. Na levém kruhu se napřáhl JAN KÁŇA a propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Jiří Ondrušek, Jakub Navrátil.
     
    21:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Karlovarští navyšují svůj náskok. DÁVID GRÍGER se zapsal na listinu střelců poté, co inkasoval nahrávku od Rachůnka. Asistence: Tomáš Rachůnek, Iika Kangasniemi.
     
    17:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Střela TOMÁŠE HAVLÍNA zapadla do olomoucké sítě po odrazu od brusle Ondřeje Beránka.Asistence: Michal Plutnar, Iikka Kangasniemi.
     
    12:52
    Olomouc právě vstřelila branku! V Karlových Varech je vyrovnáno. Pěknou souhru v útočném pásmu zakončil JAKUB SIROTA střelou z velkého úhlu, která zapadla za záda Dominika Frodla. Asistence: Jakub Orsava, Jan Káňa.
     
    02:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! LUKAS ZETTERBERG se ujal kotouče za brankou a z brankové čáry propasíroval vší silou puk za záda olomouckého brankáře, čímž otevřel skóre zápasu.
    Marken.cz

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 3. Zetterberg, 18. Havlín (Plutnar, Kangasniemi), 22. Gríger (Rachůnek, Kangasniemi), 30. O. Beránek – 13. Sirota (Orsava, Káňa), 26. Káňa (Ondrušek, Navrátil), 27. Řezníček (Plášek ml., Navrátil), 30. Macuh (Kusko, Řezníček), rozh. náj. Macuh

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Matěj Stříteský (KVA)
    0:0   Rok Macuh (OLO)
    2. série:
    0:0   Jiří Černoch (KVA)
    0:0   Jan Káňa (OLO)
    3. série:
    0:0   Tomáš Rachůnek (KVA)
    0:0   Lukáš Nahodil (OLO)
    4. série:
    0:0   Ondřej Beránek (KVA)
    0:0   Karel Plášek ml. (OLO)
    5. série:
    0:0   Lukas Zetterberg (KVA)
    0:0   Michal Kunc (OLO)
    6. série:
    0:0   Jan Knotek (OLO)
    0:0   Iikka Kangasniemi (KVA)
    7. série:
    0:0   Jakub Orsava (OLO)
    0:0   Jan Hladonik (KVA)
    8. série:
    0:1   Rok Macuh (OLO)
    0:1   Dávid Gríger (KVA)


    HC Energie Karlovy Vary: Frodl (Habal) – Plutnar, Huttula, Mikyska, Stříteský, Havlín, Dlapa, Benda – Kangasniemi, Černoch (C), O. Beránek (A) – Rachůnek (A), Gríger, Hladonik – Redlich, Jiskra, O. Procházka – Kofroň, Koffer, Zetterberg.
    Trenér: David Bruk

    HC Olomouc: Konrád (s.n. Sedláček) – Ondrušek (C), Rašner, Sirota, Řezníček, Švrček, Rutar, Mareš – Káňa, Nahodil (A), Orsava – Kunc, Knotek (A), Bambula – Plášek ml., Anděl, Navrátil – Kusko, Macuh, Kucsera.
    Trenér: Jan Tomajko

    Rozhodčí: Šindel, Pražák – Lhotský, Ondráček

    Diváci: 4268
    bahis siteleri