Havířov – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Benátky n/J – Cheb 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Mostečtí Lvi 2:3 (kon.)
Šumperk – Vel. Meziříčí 11:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Vyškov 1:4 (kon.) | Kopřivnice – Technika Brno 8:3 (kon.)
Opava – SHKM Hodonín 4:1 (kon.) | Hronov – Řisuty 6:4 (kon.) | Chomutov – Děčín 3:4 (1:2 po s.n.)
Nový Jičín – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Písek 2:3 (po pr.) | Vrchlabí – Kobra 2:3 (kon.)
Letňany – Příbram 3:4 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Hokej Vyškov
Sobota 25.11.2023, 17:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím všechny druholigové fanoušky. Před námi je další kolo třetí nejvyšší české soutěže, ve kterém se proti sobě mimo jiné postaví také Bobři z Valašského Meziříčí a Hokejisté Vyškova.
     
    HC Bobři Valašské Meziříčí

    Valaši si po dobrém výkonu v Havlíčkově Brodu nakonec z Havířova body nedovezli. Ačkoliv byl ještě v polovině utkání stav 2:1 pro Bobry, Havíři nakonec zahájili obrat, který se zastavil až na výsledku 8:2. ,,Do poloviny zápasu jsme byli více jak vyrovnaný soupeř, bohužel potom nám tam napadaly 3 góly a to už byl na ledě jen jeden tým. Ale za první půli musím tým pochválit. Po tom, co jsme v pondělí trénovali ve 12 lidech a nevěděli jsme s kým nastoupíme, jsme začátek měli dobrý. Bohužel, asi nakonec nebylo v našich silách výsledek udržet na hratelném výsledku," hodnotil po utkání kouč Plšek


    Bobři se museli v utkání potýkat s absencí tří beků ze základní sestavy. Ondřejem Holomkem, Jakubem Velikovským (oba zranění, jejich návrat se už ale v nejbližších dnech očekává) a Michaelem Foltýnem (nemoc). Chyběli také Michael Romančík, Ondřej Martiník, Dominik Pokorný nebo Marek Melenovský, všechny taktéž omezila nemoc.

    SESTAVA VALMEZU V POSLEDNÍM UTKÁNÍ: Pavlíček (Ševců) – Hamřík, Holiš, Liss, Kočí, Sviták, Baroš – Kozubík, Vávra (A), Andris – Finsterle (C), Vaňo, Kývala – Stodůlka, Vavřík (A), Kuchařík – M. Urban
     
    Hokej Vyškov

    Tým vedený koučem Konečným zažil premiérovou snovou sezonu, když se jako nováček dokázal dobojovat až do semifinále play-off II. ligy, kde nakonec v rozhodujícím 5. zápase nestačil na Letňany. Lví podíl na úspěchu měl také aktuálně nejproduktivnější hráč týmu Tomáš Komínek (11+20), jenž před nedávnem zaznamenal jubilejní 100. bod v dresu Vyškova. A odměna? 100 piv za každý jeden bod.

    Vyškov má za sebou aktuálně 10 výher a 7 proher. Naposled slavil zisk 3 bodů doma nad Havlíčkovým Brodem po výhře 6:2. Předtím ale poněkud překvapivě padl se Šumperkem 3:2 po nájezdech. Doposud nejdelší neúspěšnou sérii měli Jihomoravané na přelomu října a listopadu, kdy postupně prohráli 7:3 s Jičínem, 2:1 s Kopřivnicí a vše vyvrcholilo debaklem se žďárskými Plameny, které Vyškov spálily na prach výsledkem 10:4. Nutno podotknout, že v tomto charitativním utkání nastoupili za Žďár mistři světa Petr Koukal a Petr Vampola a útočník se zkušenostmi z extraligy Tomáš Kaut.

    I když je Vyškov (31 bodů) momentálně 3. musí se už v tabulce dívat za sebe. Ta je totiž nejen na spodu, ale také nahoře mimořádně vyrovnaná a po 29 bodech, jen o 2 méně má jak čtvrtý Nový Jičín, tak pátý Žďár.

    ,,Je to tak padesát na padesát. Třetí místo je samozřejmě dobré, s tím můžeme být spokojeni, na druhou stranu naše hra je oproti loňsku pořád taková neučesaná. Některé body jsme zbytečně ztratili. Ale víte jak, loni byl náš mančaft nový, nikdo ho neznal. Letos je to v tomhle ohledu jiné," hodnotil v obsáhlém rozhovoru pro web hokej.cz hlavní trenér Michal Konečný.

    SESTAVA VYŠKOVA V POSLEDNÍM UTKÁNÍ: Šarman (Synek) – Holemý, Hefka, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Žižka (C) – Lehečka, D. Vašíček, Janeček – Tomajko, Sebera, Popelka – Krejčiřík, Kořenek, D. Štefka – Komínek (A).
     
    Úvodní sestavy:

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Ševců (Slovák) – Velikovský, Foltýn, Kočí, Holiš, Sviták, Baroš, Liss – Kozubík, Vávra (A), Martiník – Melenovský, Romančík, Finsterle (C) – Stodůlka, Vavřík (A), Kuchařík – M. Urban, Kývala.

    Trenér: Lukáš Plšek

    Hokej Vyškov: Šarman (Synek) – Holemý, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Hefka, Žižka (C) – Ramert, D. Štefka, Krejčiřík, Lehečka, Janeček, Tomajko, Sebera, Komínek (A), Popelka.

    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: Maťašovský – Kučera, Smetková.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Na buly lepší hosté,Žižka a Adam Studený (Vyškov) rozehrávají odzadu. Bobři puk zastihli, vyhazují ale na icing.
     
    00:25
    Martiník poslal na Velikovského. ten se pokusil poslat své spoluhráče dopředu. Akce končí neúspěchem, u puku je Komínek.
     
    01:10
    Bobři dostali puk ve středním pásmu, v útoku ale moc dlouho nevydrželi. Vyškov otočil hru a Štefka prověřil jako první brankáře Ševců.
     
    01:49
    Matěj Mikulík (Vyškov) pálil od modré, maskovaný muž Valmezu sice neviděl, i tak ale puk odrazil, Bobři se vzápětí dostávají do útoku.
     
    02:28
    Valaši vepředu moc dlouho nevydrželi. Vyškov kombinuje před brankou Bobrů, Žižka čeká u modré, Komínek hledá, kudy vede cesta.
     
    03:21
    Domácí jsou zatlačeni v obranném pásmu. Až po půl minutě se Valaši konečně dostávají k puku, Melenovský si to namířil až před Šarmana, který má také první zákrok.
     
    04:01
    Valaši se dostali do útoku, Šarman má další zákrok. Po buly po jeho levici hned pálil po zemi Vavřík, jeho pokus mladý brankář vyrazil betonem.
     
    04:53
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Dominik Hohl – 2 min., vysoká hůl.
     
    05:08
    Michael Foltýn (Val. Meziříčí) rozehrává v klídku od vlastní branky, Vyškov napadá, Bobři se poněkud překvapivě nikam neženou.
     
    05:45
    Minuta uplynula a Valaši stále zatažení, Až nyní se dostal dopředu Romančík, zatím ale bez střely.
     
    06:15
    Václav Kočí (Val. Meziříčí) stál před Šarmanem a chtěl dorážet, gólman si ale puk pohlídal.
     
    06:51
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Zbývaly poslední dvě vteřiny přesilovky Bobrů, Václav Kočí vypálil z pravé strany, Šarman puk vyrazil betonem, na dorážku LUKÁŠE FINSTERLEHO ale nestačil. Asistence: Václav Kočí, Tomáš Holiš.
    06:51 Lukáš FINSTERLE - 1:0
     
    07:38
    Po zásahu Ševců se vhazuje po jeho levici. Bobři vyhazují, puk má na své holi Hohl.
     
    08:11
    Tomáš Vávra (Val. Meziříčí) se zmocnil kotouče ve středním pásmu a za chvíli na to pálil. Puk Šarman vyrazil, o dorážku se pokusil Martiník. Ovšem znovu neúspěšně.
     
    08:34
    Valmez pod tlakem a zatažen v obranném pásmu. Ševců má za pár sekund už třetí zákrok, Vyškovu se nedaří dobít puk do branky, i když k tomu má velice blízko.
     
    09:19
    Puk vyvezl ven Melenovský, vzápětí ho ale ztratil. Vyškovu se ale rozehrávka nepovedla, na kotouč se dostal Vavřík, jenž zahájil atak na Šarmana, ten ho v souboji 1 v 1 vychytal.
     
    10:13
    Nyní se probouzí zase Valaši. Martiník pálí z blízka, brankář Vyškova zasahuje. Buly po jeho pravici.
     
    10:30
    Na vhazování lepší hosté. Komínek se svou patou dostal dopředu a zkusil nahodit na tyč, puk je odražen zpět do hry.
     
    10:57
    Vyškov právě vstřelil branku! Nedáš – dostaneš. Kozubík napřed před Šarmanem neproměnil samostatný únik, na to se dostal dopředu útok Vyškova a po nahrávce Komínka už neměl moc práce s dorážkou MATĚJ SEBERA. Asistence: Tomáš Komínek, Jakub Lehečka.
    10:57 Matěj SEBERA - 1:1
     
    11:06
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Michal Romančík – 2 min., vysoká hůl.
     
    12:25
    Bobrům se daří vyhazovat a nedovolují soupeři se dostat do lepších akcí.
     
    12:51
    Vyškov kombinuje! Puk končí v sítí Valmezu, branka ale nemůže být z důvodu zasažení rukou uznána.
     
    13:09
    Další nahození k brance Ševců, tentokrát od Popelky. Mladý brankář si pokus o následnou dorážku pohlídal.
     
    13:38
    Meziříčí v útoku, k větší akci se ale nedostalo. Pokus Vyškova vyhodit končí icingem.
     
    14:09
    Vojtěch Baroš (Val. Meziříčí) pálil od modré, puk Šarman vyrazil před sebe, Bobři se ještě pokoušeli o dorážku, puk ale mladý gólman zalehl a Vyškov vyhazuje na další icing. Po buly Valaši znovu pálí.
     
    14:12
    Marek Melenovský (Val. Meziříčí) zkusil pas na Kočího, který čekal u modré na střelu. Jejich pokus vyrazil jeden z vyškovských beků. Domácí se vzápětí dostávají do útoku.
     
    15:34
    Vávra dostal puk a nahodil ho do útočného pásma. Vyškov se brání a nechce Bobry pustit přes modrou ke kotouči.
     
    16:25
    U hry nyní Vyškov. Štefka pálil z pravé strany, střela z úhlu ale branku moc neohrozila.
     
    16:59
    Michal Romančík (Val. Meziříčí) poslal jednu střelu, následně dorážku na Šarmana. Na oba pokusy gólman stačil, i když by více vyjetý z branky. Hosté chtěli hru na chvíli uklidnit, aby mohli vystřídat, Valši jsou už ale znovu zpět s další střelou na brankáře.
     
    18:03
    Adam Popelka (Vyškov) objel branku Valmezu a hledá vhodného spoluhráče na pas.
     
    18:28
    Vyškov kombinuje kolem branky, domácí pod tlakem. Popelka zkouše bekhend, Ševců znovu stačí betonem.
     
    19:06
    Kozubík se dostal sám mezi kruhy, puk mu ale před střelou vypíchl Holemý. Valaši jsou znovu zpět u branky hostí, nemohou se ale zkoncentrovat.
     
    19:49
    Vyškov má puk ve středním pásmu a vyhazuje do útoku. Puk má Ševců a vypadá to, že se už bude jen dohrávat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první periodu, ve které jsme viděli po gólu na každé straně. Skóre utkání otevřel Finsterle, v 11. minutě ale dorovnal Sebera. Stav je tak po 20 minutách 1:1.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    Na buly tentokrát lepší Bobři. Komínek se hned hlásil vepředu a čekal na nahrávku. Té se nakonec dočkal jiný spoluhráč a hned prověřil Ševců.
     
    20:35
    Po buly před brankářem se hned žene dopředu Finsterle, který prověřil také Šarmana střelou na hruď.
     
    20:47
    Icing domácích a buly znovu před maskovaným mužem Bobrů. Na něm lepší Valmez, Kočí rychle rozehrál a domácí jsou už v útoku.
     
    21:13
    Jeden z beků Valmezu zmařil nahrávku a u kotouče je nyní Vyškov.
     
    22:06
    Bobři pod tlakem a! Bude se navíc na jejich straně vylučovat.
     
    22:06
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Vojtěch Baroš – 2 min., podrážení.
     
    22:19
    Foltýn čistí před brankou po dorážkách hostí. Ševců už klečel na zemi, v tom se hra zastavuje.
     
    22:46
    Valmez vyhazuje a Vyškov se musí znovu stavět do útoku. Velice lehce ale dostává puky do předbrankového prostoru. Naštěstí pro Bobry se jim je daří pohotově vyhodit ven z pásma.
     
    23:32
    Bobři ale stále pod tlakem a Ševců v permanenci. Zbývá posledních 34 vteřin z přesilovky hostí.
     
    23:49
    Před brankou znovu Popelka, tomu Ševců zmařil dorážku.
     
    24:08
    Sám se na druhé straně utrhnul Kozubík, který únik neproměnil. Vávra následně dostal rychlý pas k modré od Foltýna, včas ho ale nezastihl, i když měl před sebou vhodné místo ke střele.
     
    25:25
    Bobři už hrají v plném počtu. Baroš rozehrává a poslal dopředu útočníky. Rychlé nahození na Šarmana, ten na poslední chvíli puk doslova vykopl ven z brankoviště. Asi nová akvizice pro nohejbal?
     
    26:49
    Komínek přejíždí s pukem kolem vlastní branky, napadá ho Martiník. Valaši zkusili sebrat puk v útočném pásmu, hosté ale nic nedají zadarmo a už se ženou dopředu. Tomuhle Popelkovi dnes rozhodně střevíček nechybí, má další střelu na branku, Ševců zasahuje středem těla.
     
    27:49
    Domácí pod tlakem, hosté obléhají jejich branku. Lehečka zkoušel dorážet z blízka, Foltýn si ho ale pohlídal a po menší šarvátce se hra zastavuje.
     
    28:57
    Matěj Sebera (Vyškov) na Komínka, ten stále před brankou soupeře. Bobři jsou sevření u sebe v pásmu a Vyškov jen obléhá. Ševců ale stále drží svůj tým na jedné inkasované brance.
     
    29:48
    I Bobři se na chvíli dostali do útoku, Lukáš Finsterle (Val. Meziříčí) byl ale u hrazení zastaven a kotouče se zmocnil kapitán Vyškova Žižka. Hosté zahájili další atak, který končí vyražen brankářem do ochranné sítě.
     
    30:07
    Z pravé strany znovu pálí? Popelka. Ševců má touš v lapačce, po buly ho mají na svých holích ale znovu hosté.
     
    30:40
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Vlastimil Hefka – 2 min., podrážení.
     
    30:44
    Bobři mají možnost se po delší době usídlit v útočném pásmu.
     
    31:11
    Moc se jim to ale nedaří. Vyškov vyhazuje, Michael Foltýn (Val. Meziříčí) na puku, posílá ho dopředu a Valaši se ženou znovu dopředu.
     
    31:56
    Další nepovedená akce domácích. Puk je vyhozen zpět do jejich obranného pásma.
     
    32:14
    Bobři se ale dokázali dostat znovu rychle dostat do útoku, před Šarmanem stál úplně volný Kočí, ten však přestřelil.
     
    32:41
    Hosté v plném počtu a jsou znovu před brankou Bobrů.
     
    33:00
    Valaši se ale po menším ohrožení své branky dokázali utrhnout a dopředu zahájil svou cestu Michael Vavřík (Val. Meziříčí), jeho střelu má brankář v náručí.
     
    33:18
    Foltýn pálí od modré, ovšem nepřesně. Puk končí odražen do obranného pásma.
     
    33:55
    Tomáš Komínek (Vyškov) přejel před Ševců a zkusil bekhendové zakončení. Neúspěšně.
     
    33:57
    Hosté hráli v šesti, bude se vylučovat. Kapitán Žižka se ještě snaží verdikt rozmluvit.
     
    33:57
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Jan Ramert.
     
    34:24
    Bobři v útoku kombinují. Holiš dostal puk v mezikruží a zkusil pálit, jeho pokus zblokoval obránce soupeře.
     
    35:11
    Holiš nabil Romančíkovi a ten hned pálil, Šarman si na střelu počkal.
     
    35:48
    Foltýn rozehrává odzadu, hosté jsou už v plném počtu.
     
    36:18
    Foltýn ztratil puk před brankou a toho se hned ujal Komínek. Ševců zasahuje.
     
    36:46
    Hosté znovu zahajují atak a tlačí na branku.
     
    36:50
    Vyškov právě vstřelil branku! Tlak přinesl své ovoce, z dorážky se prosadil DAVID ŠTEFKA. Asistence: Matěj Mikulík, Jakub Lehečka.
    36:50 David ŠTEFKA - 1:2
     
    37:30
    A Valaši znovu pod tlakem.
     
    37:56
    Finsterle se zmocnil puku, ve středním pásmu ho ale dostal jeden z hráčů Vyškova, jenž se chtěl hned vrátit zpět. Je však pískán ofsajd.
     
    38:10
    Souboj o puk ve středním pásmu vyhráli znovu hosté, ti se ženou před branku.
     
    38:58
    Lehečka mohl po pasu Štefky dorážet do prázdné branky. Puk mu ale na poslední chvíli nesedl.
     
    39:46
    Stodůlka nahodil touš na Šarmana, ten má další zákrok.
     
    39:46
    Meziříčí tlačí, střela Romančíka nepřesná.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou druhou periodu, která patřila jasně Vyškovu. Ten dokázal Valmez často přitlačit u jeho branky, z čehož dokázal vytěžit možná poněkud překvapivě jen jeden gól. O ten se postaral hráč, s poněkud v hokejovém prostředí troufalým číslem 99 David Štefka. I Valaši se k pár šancím dostali, nebylo jich ale tolik, vytěžit z nich nic nedokázali.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Vyškov znovu v útoku.
     
    40:40
    Kozubík se zmocnil puku a dovezl ho až za modrou, kde poslal pas na Vávru, ten nahrávku nezastihl a u hry jsou tak znovu hosté.
     
    41:24
    Dluhoš dostal nabito před odkrytou branku, nakonec mu před střelu skočil Ševců. Díky němu je zatím výsledek taková, jaký je.
     
    41:28
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Vojtěch Baroš – 2 min., sekání.
     
    41:28
    Na buly lepší hosté. Matěj Sebera (Vyškov) poslal na Tomajka, který zkoušel zamíchat před brankářem. To se mu nepovedlo a Bobři vyhazují.
     
    42:14
    Tomáš Komínek (Vyškov) s kotoučem v rohu, zde mu nadcházející akci překazil jeden z beků soupeře a ten vyhazuje.
     
    42:45
    Tomáš Žižka (Vyškov) pálí od modré, i po teči před brankovištěm má Ševců puk bezpečně v lapačce.
     
    43:20
    Vyškov právě vstřelil branku! Po rychlé nahrávce Žižky se přesně pod víko prosadil VOJTĚCH KREJČIŘÍK. Asistence: Tomáš Žižka, David Štefka.
    43:20 Vojtěch KREJČIŘÍK - 1:3
     
    43:45
    Jan Holemý (Vyškov) pálil od modré, Ševců vyráží.
     
    44:30
    Jakub Lehečka (Vyškov) poslal další přesnou střelu na betony brankáře. Po jeho dalším zásahu se vhazuje po levici Ševců.
     
    44:54
    Kočí rozehrává odzadu. Do útoku se následně dostal Vavřík, ten pálí. Šarman chytá a buly u něj.
     
    45:34
    Hosté se opět velice snadno dostali do útoku.
     
    45:55
    Sviták zachytil puk a poslal své spoluhráče dopředu. Akce Valmezu však neměla dlouhého trvání, když se touše u své branky ujal Vyškov.
     
    46:32
    Po icingu se vhazuje znovu před Šarmanem. Puk je vyškovských hokejkách, Bobři se ho snaží marně dostat na ty své.
     
    47:04
    Mikulík dostal puk až za modrou a pálil, byl to ovšem ofsajd. Po vhazování se žene do útoku Martin Kývala (Val. Meziříčí), jenž také prověřil Šarmanovu pozornost.
     
    47:25
    Lehečka na Komínka v úniku 2 na 1. Prvnímu jmenovanému se nakonec nevydařilo dorazit puk do částečně odkryté svatyně domácích.
     
    47:49
    Foltýn špatně rozehrál a na kotouči jsou znovu hosté. Pozornost Ševců prověřil znovu Popelka.
     
    48:08
    Na buly před brankářem Meziříčí lepší Bobři. Michal Romančík (Val. Meziříčí) ale ztratil puk před brankovištěm a hosté tak mohou jít do protiútoku. Střelu Žižky od modré má Ševců v lapačce.
     
    48:41
    Holemý nahodil puk k brance Meziříčí, je z toho icing. Vhazování se stěhuje před Šarmana, na měn opět lepší Vyškov a ten jde do útoku.
     
    49:03
    Bobři zatlačení v obranném pásmu.
     
    49:20
    Michal Janeček (Vyškov) nahodil od modré až na gólmana, tomu se puk odrazil vedle betonů a chvíli nejistě hledal, kde se nachází. Nakonec ho zakryl svou lapačkou.
     
    49:45
    Kozubík dostal pas vzduchem od Vávry, dokázal obejít protihráče a kotouč dostal až na Martiníka, jenž zkusil zamíchat před Šarmanem. Mladý gólman ho ale vychytal.
     
    50:15
    Stodůlka v otočce před brankou promáchl, puk mu projel kolem čepele.
     
    50:52
    Tlak Stodůlky a Romačíka, nabídnuté šance se však nedaří proměnit. Odkrytá branka pro Valachy nic neznamená, puk je znovu vedle.
     
    51:24
    Po zásahu Šarmana se vhazuje po jeho levici. Jan Holemý (Vyškov) je na puku, avšak vyhazuje na icing.
     
    51:43
    Hned po buly Martiník pálí za branku. Po vyhození Vyškova se ale Bobři znovu dostávají do středního pásma. Zde Kozubík zmařil nahrávku Vávry a do útoku mohou jít znovu hosté.
     
    52:35
    Po zásahu Ševců se vhazuje u něj. Valaši mají puk a ženou se do útoku, u modré je ale pískán ofsajd.
     
    52:51
    Bobři vyhazují a je z toho icing. Místo útoku tak mají vhazování u své svatyně.
     
    53:09
    Romančík poslal do útoku Stodůlku s Finsterlem, ti se zde ale moc dlouho neohřáli. Vyškov jim dovolil jen pár nahrávek po mantinelu a už to byl znovu od, kdo se vydal dopředu.
     
    53:41
    Po ofsajdu hostí se vhazovalo ve středním pásmu, na buly lepší Vyškov. Ten je tak stále hodně na puku a stále se žene do útoku.
     
    54:38
    Hosté rozhodně nepolevují. Tomajko krouží u brankoviště a čeká na nahrávku. Střelu nakonec zvolil Janeček, než prověřil Ševců. Po buly mají puk na hokejce Bobři, Kočí ale touš ztrácí a ten končí na holích soupeře. Je ovšem pískán ofsajd, hosté byli špatně postavení.
     
    55:30
    Ataky Valmezu hosté zdařile odvrací. Bobrům se nedaří v útoku zkoncentrovat a lacnými chybami touš ztrácí.
     
    56:25
    Krejčiřík objel hostující branku, zvolil však stažení a nahrál dozadu. Zde nebyla obrana úspěšná a nechala Bobry jim puk vzít. Martiník chtěl dorážet před Šarmanem, neúspěšně.
     
    56:50
    Bobři chtěli zvolit rychlé otočení hry, Vávry byl však v ofsajdu.
     
    57:12
    Další ofsajd ze strany domácích. Na vhazování lepší hosté, jenž zahájili další ze svých útoku.
     
    57:29
    Puku se ve středním pásmu zmocnil Romančík, puk mu ale utekl. Šarman ho odrazil za branku, zde už si ho přebrali spoluhráči.
     
    58:19
    Valaši chvíli zatlačili u svatyně hostí, ti však dostali znovu puk na své hole a jdou do útoku.
     
    59:01
    Kozubík nabil rychle Vávrovi, který však minul branku. Pro puk za kasu si dojel a nahodil ho před brankoviště, zde se ale nikdo na dorážku nenacházel.
     
    59:21
    Oddechový čas pro tým HC Bobři Valašské Meziříčí.
     
    59:22
    Ševců z branky. Buly před Šarmanem.
     
    59:22
    Komínek vyhodil ze středního pásma na branku, Kozubík ho zachytil a poslal dopředu.
     
    59:44
    Vyškov právě vstřelil branku! Ťuk, ťuk a gól. Do prázdné branky se prosadil TOMÁŠ KOMÍNEK. Asistence: David Štefka, Dominik Hohl.
    59:44 Tomáš KOMÍNEK - 1:4
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou utkání 18. kola mezi Valašským Meziříčí a Vyškovem, ze kterého nakonec odchází jako vítězové hosté. Ti měli od druhé periody jednoznačně na vrch a domů si tak odváží zaslouženou výhru 4:1. (22:07:20)

    Jan Kozák

    Branky a nahrávky: 7. Finsterle (Kočí, Holiš) – 11. Sebera (Komínek, Lehečka), 37. D. Štefka (Mikulík, Lehečka), 44. Krejčiřík (Žižka, D. Štefka), 60. Komínek (D. Štefka, D. Hohl)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Ševců (Slovák) – Velikovský, Foltýn, Kočí, Holiš, Sviták, Baroš, Liss – Kozubík, Vávra (A), Martiník – Melenovský, Romančík, Finsterle (C) – Stodůlka, Vavřík (A), Kuchařík – M. Urban, Kývala.
    Trenér: Lukáš Plšek

    Hokej Vyškov: Šarman (Synek) – Holemý, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Hefka, Žižka (C) – Ramert, D. Štefka, Krejčiřík – Lehečka, Janeček, Tomajko – Sebera, Komínek (A), Popelka.
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: Maťašovský – Kučera, Smetková

    Diváci: 234
    bahis siteleri