Mountfield HK – Sparta 2:1 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
Mountfield HK
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 30.11.2023, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    24:59
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi si berou vedení zpět a prosadil se ten, od kterého se to zrovna moc nečekalo! Krejčík byl nedůrazný proti nahození do pásma, na prknech jej získal Okuliar a hned poslal před branku, kde byl z druhé vlny připravený RALFS FREIBERGS. Lotyšský obránce už při prvním zakončení padal, Kovář vyrážel jenom před sebe zpět do skrumáže. Nikdo pořádně nevěděl, kde kotouč je, Freibergs si jej ale našel, a přestože to nebylo zrovna nejrychlejší zakončení, za brankovou čáru se střela nakonec dostala – 2:1! Bez asistence.
    Freibergs R., Okuliar O., Jank B., Chalupa M., Miškář P., Lukáš J.
    Kovář J., Krejčík J., Horák R., Chlapík F., Konečný J., Kempný M.
     
    05:18
    6/6
    Sparta právě vstřelila branku!
    Stav 1:0 však moc dlouho nevydržel, Pražané srovnávají na začátku šesté minuty. A to trochu smolně pro domácí barvy, střela Gaspara z modré byla zablokována Formanem, což ve finále nakoplo Spartu do brejku 2 na 1. Ten právě vedl jako první Řepík a nedělal si to nijak složité, v ideální moment nahrál na levý kruh právě pro MIROSLAVA FORMANA, jemuž stačilo jenom zvednout puk nad Lukášův beton – 1:1! Asistence: Michal Řepík.
    Forman M., Řepík M., Mozík V., Mikliš O., Sobotka V., Kovář J.
    Lukáš J., Estephan G., Gaspar M., Lalancette C., Perret J., Freibergs R.
     
    01:10
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po 70 sekundách hry jde Hradec do vedení! Němeček z rohu kluziště posouval kotouč za sebe, ale trefil jenom zadní oblouk branky, ke kterému měl nejblíže Tamáši. Z jedničky posunul na DAVIDA ŠŤASTNÉHO, jenž tlačil puk na bližší tyč. Kovář nejprve vypadal, že puk má, nakonec mu ale propadl za brankovou čáru. Právě nadměrný důraz reklamovala sparťanská střídačka, na což chtěla poukázat coach challenge. Ta však po delším zkoumání nebyla úspěšná, a tak Lvi vedou – 1:0!
    Šťastný D., Tamáši A., Jasper E., Freibergs R., Marcel P., Lukáš J.
    Kovář J., Horák R., Konečný J., Irving A., Chlapík F., Němeček D.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 2. Šťastný (Tamáši), 25. Freibergs – 6. Forman (Řepík)


    Mountfield HK: Lukáš (J. Soukup) – Jank (C), Pavelka, Kalina, Pláněk, Marcel, Freibergs, Gaspar – Okuliar, Miškář (A), Chalupa – Šťastný, Tamáši, Jasper – Perret (A), Lalancette, Estephan – Pajer, Pilař, Lang.
    Trenér: Tomáš Martinec

    HC Sparta Praha: J. Kovář (Kořenář) – Moravčík, Mozík, Kempný, Mikliš, Němeček, Irving, Krejčík – Forman (A), Sobotka (A), Řepík (C) – Konečný, Horák, Chlapík – Buchtele, Lajunen, Kestner – Mužík, O. Najman, Hauser.
    Trenér: Pavel Gross

    Rozhodčí: Ondráček, Květoň – Zíka, Rampír

    Diváci: 3 834
    bahis siteleri