Olomouc – Č. Budějovice 5:2 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 1:4 (kon.)
Přerov – Pardubice 4:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 4:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 3:5 (kon.)
HC Litvínov – Mountfield HK 1:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
HC Kometa Brno
Sobota 09.12.2023, 12:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    59:38
    Liberec hraje bez brankáře!
     
    58:29
    Krásná individuální akce Mikuláše Jenčovského nekončí gólem. Ten se prokličkoval až před branku, odkud nahrál na vzdálenější tyč. Ondráček se ale bleskurychle přesunul.
     
    54:36
    Tygři mají dobrou příležitost reagovat na stav utkání. Faulem se provinil Bárta, kterého nyní stihne trest dvou minut na trestné.
     
    50:53
    Průšek se jako obránce ve spolupráci s Vološínem dostal z hloubi obranné třetiny až do samotného zakončení před Ondráčkem, právě brněnský brankář ale proti jeho pokusu předvedl nelehký zákrok.
    48:46 Jan EKRT - 3:4
     
    48:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jihočeši otáčí skóre a berou velmi výhodnou pozici. Po vyhrané buly se letargickou libereckou obranou dostal JAN EKRT ke dvěma pokusům, z nichž ten druhý skončil pod víkem branky Tygrů.
    47:09 Jindřich HABERMANN - 3:3
     
    47:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno nakonec početní výhodu proměňuje a opět srovnává. JINDŘICH HABERMANN je odměněn vyrovnávací trefou za svou dobrou snahu v tomto zápase. Asistence: Denis Svoboda, Adam Boltvan.
     
    46:02
    Severočeská nedisciplinovanost nemá konce. Nyní se prohřešil Daniel Pekař podrážením.
    44:39 Lukáš MEISEL - 3:2
     
    44:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři si berou vedení zpět. Lukáš Meisel vystřelil z nad levého kruhu do brankoviště, kde kotouč několikrát změnil svou trajektorii, což stačilo na to, aby to Ondráčka zmátlo. Jako střelec branky je nakonec vyhodnocen MARTIN LACHKOVIČ. Asistence: Vojtěch Pilíšek, Lukáš Meisel.
     
    42:31
    Šťástka z levé strany vyslal dobrý pas před bránu na najíždějícího Janatu. Ten ale nedokázal zkompletovat hattrick do odkryté branky především z důvodu přítomnosti bránícího brněnského beka.
     
    39:46
    hráčská lavice je potrestaná za zdržování hry. Trest odpyká Mots.
     
    38:46
    Hois se po návratu z trestné na ledě dlouho neohřál a už zase putuje vedle časoměřiče. Tentokrát se prohřešil vysokou holí.
     
    36:20
    Už čtvrté provinění Liberce v této třetině. Tentokrát hřešil Hois, jenž si odsedí dvě minuty za napadení.
     
    33:37
    Obrovská šance šelem. Jenčovský zachytil rozehrávku brněnských u levého kruhu a následně nabil Hoisovi, Ondráček však vytáhl famózní zákrok proti pokusům této liberecké dvojky.
    31:15 Jakub ZEMBOL - 2:2
     
    31:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností secvičený signál teď úspěšně exekutovala Kometa. Jan Ekrt vypálil naschvál od modré do mantineĺu za Schnattingerem odkud se kotouč odrazil zpět k brankovišti, kde číhal JAKUB ZEMBOL. Asistence: Jan Ekrt a David Moravec.
     
    29:47
    S fauly se na liberecké straně roztrhl pytel. Tentokrát ve středním pásmu podrážel Marek Šťástka.
     
    27:16
    Další trest pro Liberec. Patrik Křížek si počínal mimo rámec pravidel a Kometa si zahraje druhou početní výhodu. Hosté si určitě budou přát, aby ji sehráli lépe než tu minulou, při které inkasovali.
    26:06 Radek JANATA - 2:1
     
    26:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Trestného střílení se ujal RADEK JANATA, který je dnes při chuti. Divákům při jeho úžasném vymíchání brněnské gólmana zůstala ústa otevřená.
     
    26:06
    Jansa skvělou prací vybojoval trestné střílení, když odebral kotouč u vlastní modré a prosvištěl až před Ondráčka, kde byl v koncovce faulovaný.
     
    24:19
    Pavel Průšek si při obraně vlastního pásma pomohl krosčekem a i Kometa si tak zahraje přesilovku.
     
    23:28
    Po renoncu v liberecké rozehrávce se k puku dostal Roman Otava, který před sebou neměl nikoho jiného kromě Schnattingera. Brněnský útočník to ale neudělal vůbec dobře nakonec se nedostal ani k důstojné střele.
    13:41 Radek JANATA - 1:1
     
    13:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Tygři první početní výhodu využívají. Po sérii rutinních přesilovkových přihrávek se s kotoučem v mezikruží chvíli pomazlil RADEK JANATA, jenž se poté rozhodl pro překvapivou střelu. A ta propadla až za záda Ondráčka, stav utkání je tak vyrovnaný. Asistence: Jakub Ehrenberger.
     
    13:17
    Držením se provinil jeden ze strůjců otevíracího gólu Jan Ekrt. uvidíme tak první přesilovku utkání.
    09:29 Adam BOLTVAN - 0:1
     
    09:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Závar před brankou nakonec končí brněnským gólem. Proti Ekrtovi sice ještě Schnattinger vytáhl famózní zákrok, avšak za cenu ztráty pozice. Následně se kotouč ve změti holí dostal k ADAMU BOLTVANOVI, jenž jejdošťouchnul do odkryté klece. Asistence: Jan Ekrt, Jakub Bůžek.
     
    07:52
    Souhra Ehrenbergera s Jenčovským měla za důsledek to, že se druhý jmenovaný dostal k nebezpečné ráně z bezprostřední blízkosti, chvíli na to navíc musel Ondráček čelit dalším ne méně nebezpečným pokusům.

    Kryštof Havíř

    Branky a nahrávky: 14. Janata (J. Ehrenberger), 27. Janata (TS), 45. Meisel (Pilíšek, Lachkovič) – 10. Boltvan (Ekrt, Bůžek), 32. Zembol (Ekrt, D. Moravec), 48. Habermann (D. Svoboda, Boltvan), 49. Ekrt (Rakus)


    Bílí Tygři Liberec: Schnattinger (Macourek) – J. Ehrenberger (A), A. Král, P. Průšek, Pilíšek, Meisel, Jarabko, Macháček – Jenčovský (C), Šťástka, Janata – Pekař, Hois (A), S. Jansa – Prokůpek, Křížek, Vološín – Lachkovič, Kofroň, Hrabčák.
    Trenér: Valdemar Jiruš

    HC Kometa Brno: Ondráček (J. Váňa) – Antony, D. Svoboda (A), Zubíček, A. Pospíšil, Bůžek, Čaňo – Boltvan (A), Otava (C), De. Bárta – Zembol, Ekrt, Rakus – J. Nesvadba, D. Moravec, Chludil – Veselský, Habermann, Mots – Halačka.
    Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: Vepřovský, Bernat – Roischel, Landsmann
    bahis siteleri