Frýdek-M. – Kolín 6:1 (kon.) | Přerov – Litoměřice 2:1 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Slavia 5:3 (kon.)
Zlín – Třebíč 5:2 (kon.) | Pardubice B – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Znojmo – Prostějov 2:4 (kon.)
Sokolov – Vsetín 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:3 (0:2, 1:0, 4:1)
HC Slavia Praha
Středa 03.01.2024, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tomáš Harkabus – 2 min., sekání.
     
    59:44
    15,6 sekundy před koncem je ještě vyloučen Daniel Kolář za vystřelení puku mimo hrací plochu. Slavia ještě jednou hraje v šesti.
    59:30 Vladimír KREMLÁČEK - 5:3
     
    59:30
    6/6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté ještě kosmeticky snižují stav, když jejich třetí branku dává VÁCLAV KREMLÁČEK. Tento úspěch ho asi příliš těšit nebude, neboť Slavia ve třetí třetině inkasovala čtyři branky a ztratila zápas. Průžek se hezky uvolnil na levém kruhu a našel před brankou najíždějícího Žovince. Jeho střelu ještě Adam Beran zneškodnil, ale na rychlou dorážku Kremláčka byl krátký. Asistence: Dušan Žovinec, Jiří Průžek.
    Kremláček V., Žovinec D., Průžek J., Strnad L., Polák V. II, Volevecký T.
    Beran A., Bartoš D., Bilčík V., Cachnín R., Štefančík M., Strejček J.
    57:41 Tomáš HAVRÁNEK - 5:2
     
    57:41
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Při první šanci ještě domácí volnou branku netrefili, ale vzápětí se prosazují. TOMÁŠ HAVRÁNEK převzal na levé straně puk od Jelínka, najel si na levý kruh a trefil volnou klec. Asistence: Šimon Jelínek.
    Havránek T., Jelínek Š., Ozols P., Koštoval M., Beran A.
    Holý J., Guman T., Knotek T., Průžek J., Brož J.
     
    56:37
    Adam Beran vyrazil střelu od modré před sebe, kde se puku ujali Jihlavští. A protože se Matěj Beran dopustil faulu při snaze získat kotouč, je Dukla znovu blíže k vítězství.
     
    55:47
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Lukáš Mareš – 2 min., nedovolené bránění.
    55:28 Šimon JELÍNEK - 4:2
     
    55:28
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    ŠIMON JELÍNEK zřejmě definitivně rozhoduje dnešní zápas, když se po špatné rozehrávce Slavie dostal na pravém kruhu k puku, sjel si před branku a bekhendem nekompromisně zavěsil. Asistence: Tomáš Harkabus.
    Jelínek Š., Beran A., Ozols P., Mareš L., Havránek T., Harkabus T.
    Volevecký T., Žovinec D., Křepelka K., Guman T., Beran Matě., Knotek T.
     
    53:20
    Marcel Štefančík se dostal do zajímavé pozice před brankou. Snažil se Voleveckého rozhýbat a zasunout puk pod jeho betony, což se mu nepodařilo.
     
    50:27
    Tomáš Knotek si sjel mezi kruhy, kam dostal přihrávku zpoza branky a střílel z první. Adam Beran opět podržel jihlavské naděje na zisk tří bodů.
     
    46:30
    Za brankou se trošku pošťuchovali Lukáš Mareš s Tomášem Gumanem a nakonec z toho byla nefalšovaná bitka, ve které měl po vyrovnaném průběhu Lukáš Mareš navrch a na body by od rozhodčích jasně vyhrál. Tím samozřejmě i pořádně vyburcoval domácí fanoušky. Tomáš Guman kvůli zranění na pět minut na trestnou nejde, prohřešek si za něj odsedí Jan Půček.
     
    45:48
    Hráči Slavie nepříjemně dotírali v brankovišti na Adama Berana a v zápětí se také dostali do zakončení! Zřejmě Jiří Průžek se zjevil sám před jihlavským brankářem, ale puk nad jeho beton zvedl až příliš a mířil těsně nad branku!
    42:43 Richard CACHNÍN - 3:2
     
    42:43
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava během minuty a čtvrt dokonale otáčí průběh zápasu. V brankovišti před Voleveckým vznikla nepřehledná situace, ve které se nejlépe zorientoval RICHARD CACHNÍN a druhým gólem v utkání posílá Duklu do vedení. Asistence: Michal Koštoval, Radek Pořízek.
    Cachnín R., Beran A., Bilčík V., Pořízek R., Koštoval M., Čachotský T.
    Volevecký T., Žovinec D., Křepelka K., Strnad L., Polák V. II, Všetečka R.
    41:31 Šimon JELÍNEK - 2:2
     
    41:31
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava i potřetí za sebou maže dvoubrankové vedení soupeře. Ze začátku situace moc nebezpečně nevypadala, jelikož nebylo jasné, jak se puk po dlouhém obloučku Havránka na ŠIMONA JELÍNKA odrazí. Jenže technický jihlavský forvard ho výborně zpracoval, ujel sám na branku a zavěsil nekompromisně nad vyrážečku Voleveckého. Asistence: Tomáš Havránek, Tomáš Harkabus.
    Jelínek Š., Ozols P., Dundáček F., Harkabus T., Havránek T., Beran A.
    Volevecký T., Kremláček V., Holý J., Průžek J., Půček J., Knotek T.
     
    40:34
    Richardu Cachnínovi zbýval kousek, aby puk před brankou znovu úspěšně tečoval do sítě. Nyní se mu kotouč nepovedlo dostat na hůl.
     
    38:46
    Patriks Ozols si z pravé strany sjel až před branku a ukázal své útočné choutky. Natlačil se až před Voleveckého a stačilo mu jen zasunout kotouč do volné části branky, ovšem na poslední chvíli byl zablokován a puk mu sjel z hole.
     
    33:04
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Karel Křepelka – 2 min., sekání.
     
    33:04
    Harkabus projel po pravé straně do pásma jako nůž máslem a hledal před brankou volného Havránka, který přes faul soupeře nemohl nastavit hůl a sklepnout kotouč na branku.
    28:36 Richard CACHNÍN - 1:2
     
    28:36
    6/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava bleskově využila přesilovou hru. Kuprijanov našel z levého kruhu na pravém Havránka, který nevystřelil, ale přihrál Dundáčkovi na modrou. Jeho nahození těsně před brankou tečoval za Voleveckého záda RICHARD CACHNÍN, jenž raději ještě puk dostrčil čepelí hole do sítě. Asistence: Filip Dundáček, Tomáš Havránek.
    Cachnín R., Dundáček F., Havránek T., Jelínek Š., Kuprijanov I., Beran A.
    Volevecký T., Kremláček V., Holý J., Havrda M., Knotek T.
     
    28:19
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Jaroslav Brož – 2 min., podrážení.
     
    28:01
    Tomáš Čachotský udělal na pravé straně tři rychlé kroky, dojel puk a nabruslil si na pravý kruh, odkud mířil na hlavu Voleveckého, jenže mířil těsně nad branku.
     
    15:57
    Na ledě to začíná vřít, zákrok na hráče Slavie za brankou Dukly byl sudími posouzen jako nedovolený a Daniel Kolář jde znovu na trestnou lavici, nyní za vysokou hůl.
    12:04 Tomáš KNOTEK - 0:2
     
    12:04
    6/5
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ani potřetí v řadě se Dukla nepoučila ze špatného úvodu a znovu rychle prohrává o dvě branky. Slávisté totiž v přesilové hře dokonale rozebrali jihlavskou čtveřici. Guman totiž z levého kruhu vykouzlil přesnou kolmici na pravou stranu pro TOMÁŠE KNOTKA, proti jehož ráně neměl přesouvající se Adam Beran žádnou šanci. Asistence: Tomáš Guman, Matěj Beran.
    Knotek T., Volevecký T., Guman T., Beran Matě., Křepelka K., Průžek J.
    Beran A., Strejček J., Bilčík V., Krajč S., Čachotský T.
     
    10:51
    Slavia bude mít možnost navýšit své vedení, na trestnou lavici totiž po krátkém čase opět usedá hráč Dukly, tentokrát Filip Dundáček za nedovolené bránění.
    10:23 Matěj BERAN - 0:1
     
    10:23
    6/5
    Slavia právě vstřelila branku!
    "Oblíbenec" jihlavských fanoušků MATĚJ BERAN se prosazuje. Před brankou si totiž počkal na střelu Jana Holého od modré a tečoval jí přesně mezi betony bezmocného Adama Berana. V bratrském souboji má zatím navrch útočník Slavie. Asistence: Jan Holý, Tomáš Guman.
    Volevecký T., Knotek T., Guman T., Beran Matě., Holý J., Průžek J.
    Beran A., Ozols P., Mareš L., Brož V., Pořízek R.
     
    09:24
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Daniel Kolář – 2 min., podrážení.
     
    05:23
    Lukáš Strnad kasíroval za zákrok na Adama Berana dvě minuty kvůli nedovolenému bránění.
     
    04:05
    Hned po vyhraném buly pálil nebezpečně Karel Křepelka a jeho pokus projel jen těsně vedle branky. K odraženému kotouči se po chvilce opět dostali hosté a Jaroslav Brož prověřil Adama Berana svižnou střelou. Poté už byla hra přerušena, jelikož Brožovi bylo pískáno postavení útočícího hráče v brankovišti, kde zaúřadoval i obránce Jan Strejček.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 29. Cachnín (Dundáček, T. Havránek), 42. Jelínek (T. Havránek, Harkabus), 43. Cachnín (Koštoval, Pořízek), 56. Jelínek (Harkabus), 58. T. Havránek (Jelínek) – 11. Matě. Beran (Holý, Guman), 13. Knotek (Guman, Matě. Beran), 60. Kremláček (Žovinec, Průžek)


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Maláč) – Strejček, Bilčík, D. Kolář (A), Dundáček, Ozols, L. Mareš, Koštoval – Cachnín, Pořízek, Čachotský (C) – Jelínek, T. Havránek, Harkabus (A) – Burkov, Kuprijanov, Štefančík – V. Brož, D. Bartoš, Krajč.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Slavia Praha: Volevecký (Hölsä) – Křepelka, Žovinec (A), Holý (A), Kremláček, Hrdinka, Kajínek, Klikorka – Guman, Kulda, Matě. Beran – Průžek, Knotek (C), J. Půček – J. Brož, Slavík, Havrda – Strnad, V. Polák II, Všetečka.
    Trenér: Aleš Totter

    Rozhodčí: Zavřel, Svoboda – Kotlík, Polák

    Diváci: 611
    bahis siteleri