Frýdek-M. – Kolín 6:1 (kon.) | Přerov – Litoměřice 2:1 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Slavia 5:3 (kon.)
Zlín – Třebíč 5:2 (kon.) | Pardubice B – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Znojmo – Prostějov 2:4 (kon.)
Sokolov – Vsetín 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 03.01.2024, 17:30 • Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (20:08:14)
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme byli svědky opět tří branek, tentokrát ale všechny padly do sítě hostů. Celý závěr utkání jen potvrdil gólem do prázdné brány Bedřich Köhler, všemu ale mohlo být ještě jinak. Pár minut před koncem se podařilo ještě bojovnému Janu Süssovi protlačit kotouč za brankovou čáru, situaci ale i tak museli ještě zkoumat sudí. Ti rozhodli ve prospěch Zlína, který si připisuje první letošní výhru.
     
    Konec zápasu.
    59:37 Bedřich KÖHLER - 5:2
     
    59:37
    6/6
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak ve Zlíně je rozhodnuto dámy a pánové! Po vyhození jednoho ze spoluhráčů dokázal BEDŘICH KÖHLER využít zaváhání soupeře při rozehrávce a přes více než půlku kluziště trefil zcela prázdnou bránu.
    Köhler B., Huf D., Werbik N., Novák M., Salonen A., Hrbas M.
    Bořuta A., Baláž O., Vodný M., Dočekal M., Bittner L., Michálek D.
     
    59:08
    Hosté nyní zkouší hru bez brankáře. Jejich útoku ale zcela schází střely, které by mohli vést k vyrovnání. Čas se navíc hostům neúprosně krátí, a byl by jen zázrak, kdyby ještě dokázali zápas dovést do prodloužení.
     
    58:09
    Tak toto byla obrovská šance na snížení pro třebíčské. Ti dokázali rozpoutat v útočném pásmu takový tlak, že zcela rozhozeného Hufa musel zaskakovat jede z obránců. Ani tento nespočet nebezpečných pokusů ale nevedl ke změně skóre.
     
    57:10
    Sudí šli celou zmatečnou situaci v brankovišti přezkoumat k videorozhodčímu. Uvidíme jaké padne rozhodnutí, které by mohlo ovlivnit celý vývoj konce zápasu.
    57:10 Jan SÜSS - 4:2
     
    57:10
    6/6
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom branka platí! Z celé zmatečné situace dokázal nakonec jako autor branky vzejít JAN SÜSS. Ten tak dostává svůj mančaft do veledůležitého dvoubrankového vedení, které by mohlo nakonec pro domácí vítězné. Asistence: Bedřich Köhler.
    Süss J., Köhler B., Sedláček P., Zbořil M., Husa J., Huf D.
    Mičán J., Bořuta A., Baláž O., Dočekal M., Bittner L., Psota M.
     
    56:43
    Po odrazu puku se dostal do další velké šance Nicolas Werbik. Ten tak mohl pálit přímo z prostoru mezikruží. K jeho smůle mu ale ideální zakončení znemožnil jeden z dotírajících obránců.
     
    55:44
    Tak tato rozehrávka se Petru Vodičkovi vůbec nepovedla. Ve středním pásmu jeho nabídka totiž našla pouze jednoho z hráčů soupeře. Díky následnému odrazu měl ale šanci na reparát, který již zvládl na výbornou.
     
    54:45
    Po vhazování po pravici Hufa pálil Petr Vodička od modré. Jeho pokus ještě tečoval těsně před bránou Jiří Ondráček, což očividně brankáři zlínských nadělalo výrazné problémy. I přesto ale tento gólman dokázal skákavý kotouč zastavit.
     
    54:16
    Po vhazování se okamžitě dostal k zakončení Mikko Salmio. O pár vteřin později se ho pokusil napodobit střelou od modré Nicolas Werbik, ten ale svým pokusem prostor mezi třemi tyčemi zcela minul.
     
    53:47
    Tak toto byla zatím největší šance Beranů v této třetině. Do přečíslení dva na jednoho se totiž dostal Denis Kindl s Jessem Paukkem. Právě první ze zmíněných nakonec nic nevymýšlel a rovnou pálil od levého kruhu. Toto rozhodnutí se ale nakonec ukázalo jako ne to nejšťastnější, jelikož jeho střelu zastavil Mičán svou lapačkou.
     
    53:18
    Ševci nyní hrají v početní výhodě, i přesto se ale nyní dostal k zakončení Antonín Bořuta. Jeho pokus od levého kruhu vypadal dosti nebezpečně, k jeho smůle ale jen těsně trefil boční tyč.
     
    52:19
    Po souboji za bránou dokázal vybojovat puk Pavel Sedláček. Díky tomu se o pár vteřin později dostal k zakončení od modré Stefan Mikael Warg. Jeho pokus byl sice prudký, přesný ale už příliš ne.
     
    51:20
    Oba čtyřminutové tresty jsou již za svou půlkou. Tento poměr hráčů tentokrát zatím svědčil spíše hostům, i přesto se ale nyní dostal k rovnou dvěma zakončením Jakub Husa. Ani jeden z jeho pokusů ale neskončil úspěchem.
     
    50:21
    A opět tady máme hru čtyři na čtyři a hra na ledě se začíná hodně přiostřovat, a to hlavně po fyzické stránce. Je tak otázkou spíš kdy, než zda vůbec přijde další trest.
     
    49:22
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Matěj Psota – 2 min., podrážení + 2 min., nesportovní chování.
     
    49:07
    A máme tady již druhou čtyřminutovou početní výhodu pro hráče v červených dresech. Ta naposledy sice k brance nevedla, započala ale sérii nespočtu vyloučení.
     
    48:58
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Aleksi Salonen – 2 min., hrubost + 2 min., nesportovní chování.
     
    48:11
    Ze zajímavé střelecké pozice nyní pálil Ladislav Bittner. Jeho pokus od levého kruhu sice nevypadal vůbec špatně. I přesto že měl na zakončení času dost, trefil pouze střed těla brankáře.
     
    47:12
    Nyní se dopustil hodně hraničního nejnovější posila ševců Vojtěch Tomi. Dle sudího ale proběhlo vše v pořádku, a to i přes protesty střídačky hostů z Třebíče.
     
    46:13
    Po vhazování u modré čáry se dostal k puku Jakub Malý. Jeho následná nahrávka sice mířila hluboko do obraného pásma, i přesto se ale nakonec hosté dostali do útočného pásma. Tato akce ale nakonec skončila ještě dříve, než vůbec začala, a to nepřesnou přihrávkou.
     
    45:14
    Po obdržené brance se snaží hosté tlačit do útočného pásma, seč jim síly stačí. Nyní byl ale až příliš ukvapený Martin Dočekal, který překročil modrou čáru ještě dříve než kotouč.
    44:15 Nicolas WERBIK - 3:2
     
    44:15
    6/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    A ševci jdou opět do vedení! Naprosto zbytečný faul trestá téměř okamžitě svým zakončením NICOLAS WERBIK. Tomu se podařilo využít zmatku před brankovištěm, který nastal ihned po úvodním buly, a jako první našel kotouč. Ten následně poslal již za záda zmateného brankáře. Asistence: Jesse Paukku.
    Werbik N., Paukku J., Huf D., Werbik N., Salonen A., Keränen M.
    Mičán J., Furch M., Štebih M., Vodný M., Dočekal M.
     
    44:05
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    David Michalčuk – 2 min., podrážení.
     
    43:41
    Po souboji za bránou domácích založil útočnou akci Michal Gago. Bohužel pro něj ale jeli všichni jeho spoluhráči střídat, a tak tento zlínský útočník pouze nahodil puk za svatyni soupeře.
     
    42:42
    Po vhazování po pravici Hufa získal puk jeden z protihráčů. Díky tomu se dostal k metelici od modré Daniel Poizl. Jeho pokusu razance určitě nechyběla, k jeho smůle ale zcela minul bránu.
     
    41:43
    Po konci trestu Baláže přišla početní výhoda pro Třebíč. Ta se jí ale nedaří tak moc, jak ty předchozí. Zatím se jim totiž nepodařilo ani jednou vystřelit na bránu, natožpak se udržet v útočném pásmu.
     
    40:44
    Na úvodním buly při poměru hráčů čtyři na čtyři vybojoval kotouč Denis Kindl. Díky tomu se dostali ševci do útoku. Ti se nakonec ale nedostali ani k zakončení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Během druhé dvacetiminutovky jsme byli svědky tří branek a hlavně nespočtů přestupků a faulů. Tento fakt tak vedl k rozdání až osmnácti trestných minut. Je tak zázrakem, že početní výhoda byla využita pouze jedna a stav je stále vyrovnaný. Závěrečný hvizd sudího navíc doprovázela hromadná šarvátka na ledě, po které následovaly i další tresty.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:22.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Jakub Husa – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Matyáš Svoboda – 2 min., hrubost.
     
    39:58
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Jakub Šlahař – 2 min., krosček.
     
    39:39
    První půle početní výhody byla ze strany ševců opět velmi nepovedená. Kromě toho, že se ševci nedostali k ani jednomu zakončení, tak dokonce umožnili vystřelit Martinu Dočekalovi, a to při akci dva na dva. Jeho pokus ale skončil pouze za bránou soupeře.
     
    38:40
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Ondřej Baláž – 2 min., držení.
    38:03 Ladislav BITTNER - 2:2
     
    38:03
    6/4
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom se podařilo hostům využít početní výhody! Postaral se o to v jejím samotném závěru LADISLAVU BITTNEROVI. Ten stál na konci kombinace jeho formace, po které uklidil kotouč z bezprostřední blízkosti za záda zaskočeného Hufa. Asistence: Martin Dočekal a Michal Vodný.
    Bittner L., Dočekal M., Vodný M., Mičán J., Bořuta A., Štebih M.
    Huf D., Hrbas M., Čáp Z., Köhler B.
     
    37:47
    Přesilovku pět na tři si nyní můžou vyzkoušet hráči v červených dresech. Tuto početní výhodu ale výrazně krátí domácí defenzíva, která se dostává k jednomu vyhozením za druhým.
     
    37:04
    Po konci přesilovky čtyři na tři je nyní stejný poměr hráčů i pro stranu druhou. Ta zatím vypadá ze strany hostů podstatně lépe. Díky tomu se nyní dostal k zakončení Martin Dočekal, a to rovnou dvakrát. Ani v jednom z pokusů ale nedokázal překonat brankáře Hufa.
     
    36:24
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Jakub Šlahař – 2 min., nesportovní chování.
     
    36:12
    Počet hráčů na ledě se nám nyní změnil na čtyři na tři pro ševce. Těm ale zatím očividně vyhovoval více stav vyrovnaný, jelikož zatím ani jednou nevystřelili na bránu.
     
    35:13
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Antonín Bořuta – 2 min., podrážení.
     
    35:02
    Poprvé v dnešním utkání jsme svědky hry čtyři na čtyři. Menší počet hráčů na ledě očividně zatím svědčí více ševcům. Díky tomu se dostal k zakončení Jan Süss. Jeho bekhendový pokus ale skončil pouze těsně nad horní tyčí brány.
     
    34:23
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Martin Dočekal – 2 min., napadení.
     
    34:23
    Tak toto je velice nepříjemné pro domácí ševce. Po kontaktu se soupeřem se svalil k zemi Daniel Huf a nezvedá se. Pokud by nemohl pokračovat, znamenalo by to premiéru pro junióra Samuela Kowalczyka. Brankářská jednička žlutomodrých se ale nakonec z ledu zvedá a vypadá to, že bude pokračovat.
     
    34:06
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Jesse Paukku – 2 min., podrážení + 2 min., nesportovní chování.
     
    33:14
    Druhá půle už tak ukázková nebyla. Domácí žlutomodří dokonce pustili soupeře do akce dva na dva. Střelu Martina Dočekala ale nakonec dokázal svou lapačkou zastavit rozchytaný Huf.
     
    32:15
    Po dvou vstřelených brankách jsou ševci v jednom koni, což jde poznat i v této početní výhodě. Díky tomu se dostal ke střele od pravého kruhu Jan Süss, a to rovnou dvakrát. Ani jeden z jeho pokusů mu ale nesedl ideálně.
     
    31:16
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Daniel Poizl – 2 min., podrážení.
    30:49 Martin NOVÁK - 2:1
     
    30:49
    6/6
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je obrat jako hrom vážení! Po pouhé minutě a půl od první branky ševců posílá svůj mančaft do vedení MARTIN NOVÁK. Ten využil zmatku před brankovištěm a poslal kotouč do zcela prázdné brány. Asistence: Nicolas Werbik.
    Novák M., Werbik N., Salonen A., Huf D., Salmio M., Husa J.
    Mičán J., Poizl D., Michálek D., Ondráček J., Štebih M., Frömel Š.
     
    30:16
    Po nahození Michala Vodného se dostali ševci k puku. Díky tomu o pár chvil později pálil od modré Marek Hrbas. Jeho pokus ale skončil pouze na zadním mantinelu. Toto zaváhání ho ale nemusí příliš mrzet, jelikož nepřesná přihrávka jednoho ze soupeřů skončila zakázaným uvolněním.
    29:17 Pavel SEDLÁČEK - 1:1
     
    29:17
    6/6
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno vážení! Po jedné z mála kombinací ševců se dostal do střelecké pozice PAVEL SEDLÁČEK. Ten pálil z prostoru mezikruží přesně za záda překvapeného gólmana. Asistence: Mikuláš Zbořil a Michal Gago.
    Sedláček P., Zbořil M., Gago M., Huf D., Husa J., Köhler B.
    Mičán J., Poizl D., Michálek D., Ferda R., Furch M., Ondráček J.
     
    28:22
    Hostům se momentálně daří držet se v útočném pásmu. Ani to ale nevede k jakékoli střele. Může za to částečně i kvalitní práce defenzívy žlutomodrých, která aktivně dostupuje soupeře u mantinelu.
     
    27:23
    Po vhazování u svatyně Mičána se dostali k puku třebíčští. Následné nahození ale skončilo pouze na holi jednoho z obránců soupeře. I přesto ale nakonec musel celou situaci řešit Huf, který schoval kotouč pod svou lapačku.
     
    26:24
    Druhá půle byla v podání žlutomodrých snad ještě horší. Po nepřesné rozehrávce se jen horkotěžko dostávali do útočného pásma. I přesto si ale nakonec vybojovali nebezpečnou šanci, a to po střele Jakuba Šlahaře. Odražený kotouč se pokusil dorážet ještě Bedřich Köhler, ani jeho snažení se ale nesetkalo s úspěchem.
     
    25:25
    První půle početní výhody zatím ševcům nevychází úplně podle představ. K pár zakončením se sice dostali, ani jednou však nedokázali trefit svatyni soupeře.
     
    24:26
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Michal Furch – 2 min., držení.
     
    24:10
    Po vhazování po pravici gólmana Mičána se dostali k puku jeho spoluhráči. I přesto se ale nakonec udrželi ševci v útočném pásu. Díky tomu se dostal k zakončení z bezprostřední blízkosti Jakub Šlahař. Jeho pokusem ale našel pouze beton brankáře.
     
    23:41
    K zakončení od pravého kruhu se dostal Jakub Malý. Jeho pokus sice nějak nebezpečný nebyl, k nebezpečné dorážce se ale ještě dral Jan Kučera. Ten ale na odražený kotouč už nedosáhl.
     
    22:42
    Po vhazování v obraném pásmu ševců získal kotouč Stefan Mikael Warg. Ten o kotouč sice o pár vteřin později přišel, jeho zaváhání ale napravil jeden z jeho obránců.
     
    21:43
    Po neúspěšném vyhození se dostal opět k zakončení Martin Dočekal. Jeho pokus ale zastavil Huf svou vyrážečkou. Po následném konci početní výhody se dostal k zakončení Michael Keränen, jeho pokus ale zcela minul prostor mezi třemi tyčemi.
     
    20:44
    Na úvodním vhazování druhé třetiny vybojovali kotouč domácí. Ti tak ubírají drahocenné vteřinky ze zcela zbytečného vyloučení. I přesto se ale dostal k zakončení od modré Martin Dočekal. Jeho pokus ale zblokoval jeden z obránců.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky pouze jedné branky. O jediné rozvlnění sítě se postaral při první přesilovce zápasu bývalý hráč Zlína Jiří Ondráček. Tempo hry ale během celé třetiny bylo velmi vyrovnané a lze tak očekávat velmi napínavý průběh zápasu.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:18.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:07
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Michael Keränen.
     
    18:39
    Díky aktivnímu napadání svých spoluhráčů se dostal k velmi nadějné střele Nicolas Werbik. Ten mohl zakončovat do poloprázdné brány, k jeho smůle ale svým zakončením z první zcela minul svatyni.
     
    17:40
    Po nepřesné přihrávce jednoho z obránců domácích se dostal ke střele z první Daniel Poizl. Jeho ostrý pokus od modré ale skončil pouze v lapačce Daniela Hufa.
     
    16:41
    Na druhé straně se postaral o šanci dva na dva Jakub Šlahař. Jeho následné zakončení ale zblokoval pouze jeden z dotírajících obránců soupeře.
     
    15:42
    Po nahození soupeře se dostal ke kotouči Matěj Psota. I přes dotírající žlutomodré se mu podařilo rozehrát. Díky tomu se dostal k zakončení Šimon Frömel, který ale minul svatyni soupeře.
     
    14:43
    Až nekonečný souboj o kotouč v útočném pásmu ševců nakonec dopadl lépe pro domácí. Následná přihrávka ale skončila pouze na holi Matyáše Svobody.
     
    13:44
    Po buly po pravici Mičána se dostal ke kotouči Nicolas Werbik. Díky tomu se dostal k zakončení od modré Jakub Husa. Jeho pokus měl sice dostatečnou razanci, směr už ale nikoli, jelikož skončil vedle pravé brány.
    12:45 Jiří ONDRÁČEK - 0:1
     
    12:45
    6/5
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tady první gól utkání vážení! Vyloučení soupeře dokázal potrestat bývalý hráč domácích JIŘÍ ONDRÁČEK. Ten tak skvěle využil tlaku svého celku. Asistence: Martin Dočekal a Antonín Bořuta.
    Ondráček J., Dočekal M., Bořuta A., Michálek D., Vodný M., Mičán J.
    Hrbas M., Paukku J., Salonen A., Salmio M., Huf D.
     
    12:38
    První početní výhoda zatím nevypadá ze strany hostů vůbec špatně. K dorážce z bezprostřední blízkosti se dostal Jakub Malý, následně ještě pálil od levého kruhu Michal Vodný, ani jeden z pokusů ale za zády gólmana neskončil.
     
    11:39
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Bedřich Köhler – 2 min., krosček.
     
    11:33
    Tak toto byla zatím největší šance utkání! Po střele jednoho ze spoluhráčů se ocitl sám před poloprázdnou bránou Mikko Salmio. Než se mu ale podařilo zpracovat odražený kotouč, dostoupil ho jeden z obránců, který mu zblokoval zakončení.
     
    10:34
    Po vhazování po pravici brankáře Třebíče se podařilo vybojovat kotouč Martinu Dočekalovi. Následná přihrávka od jednoho z jeho spoluhráčů ale vedla pouze ke ztrátě kotouče. Díky tomu se tak ševci hrnou opět do útoku.
     
    09:35
    O přerušení hry se nyní postaral svou střelou Bedřich Köhler. Jeho metelice od modré sice nevypadala vůbec špatně, i přesto ale skončila pouze v lapačce gólmana Mičána.
     
    08:36
    Z vlastního pásma se podařilo založit akci Ondřeji Balážovi. O pár chvil později se po pár přihrávkách dostal k zakončení Jan Kučera, jeho pokus od modré ale trefil pouze jednoho z obránců.
     
    07:37
    Ve středním pásmu dokázal zastavit přihrávku soupeře Martin Novák. Díky tomu se dostal k zakončení Michal Gago. Jeho pokus ale zcela minul bránu.
     
    06:38
    Po nepřesné přihrávce z hole Zdeňka Čápa odpískal sudí zakázané uvolnění. Po něm se sice ševcům podařilo osvobodit, o pár chvil později se ale dostal soupeř opět do útočného pásma.
     
    05:39
    Zpoza vlastní svatyně se pokusil o založení útočného tažení jeden z obránců. I přes nepřesnou přihrávku se ale nakonec dostali jeho spoluhráči do útočného pásma. Tam se dostal ke střele Šimon Frömel. Jeho pokus z prostoru mezikruží ale úspěchem nedopadl.
     
    04:40
    A máme tady první střelu i ze strany ševců. Postaral se o něj Stefan Mikael Warg. Jeho pokus ani na podruhé ale nestačil na překonání gólmana. Podstatně větší šanci měl na své holi Jakub Šlahař. Ten se zcela sám ocitl před brankářem soupeře. Ani on ale nedokázal překonat Mičána.
     
    03:41
    Po souboji o kotouč ve vlastním pásmu se pokusil o založení útočného tažení Michal Gago. Tomu se ale nakonec nepodařilo probojovat ani do útočného pásma a nakonec o puk i přišel.
     
    02:42
    Po nahození se podařilo vybojovat kotouč Janu Kučerovi. Díky tomu se dostal vzápětí k zakončení Šimon Frömel. Jeho pokus z ostrého úhlu ale Hufovi příliš velké problémy nenadělal.
     
    01:43
    Po vhazování po pravici Hufa se dostal ke střele jeden z obránců. Jeho pokusu razance určitě nechyběla, k jeho smůle mu ale zastavil stopku brankář Zlína v podobě lapačky.
     
    00:44
    Na úvodním vhazování dnešního utkání dokázal vybojovat kotouč Denis Kindl. Ten okamžitě poslal puk na svého brankáře. Následná rozehrávka ovoce nepřinesla což vedlo k pokusu Antonína Bořuty. Jeho pokus by se ale dal považovat spíše za nahození.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Berani Zlín: Huf (S. Kowalczyk) – Hrbas (A), Salonen, Warg, Čáp, Zbořil, Husa, Suhrada – Šlahař, Kindl, Paukku – Novák, Werbik, Salmio – Tomi, Süss, Keränen – P. Sedláček (A), Gago, Köhler (C).
    Trenér: Jan Srdínko

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Bořuta, Baláž, Štebih, Vodička, Poizl, Furch – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Vodný, Michálek, Ferda (A) – Ondráček, Kučera, Frömel – Maty. Svoboda, Malý, Michalčuk – Matě. Svoboda.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Kubičík, Kosnar – Štofa, Beneš.
     
    Berani Zlín

    Forma domácích ševců nebyla v uplynulých zápasech zrovna dvakrát hvězdná. Na své konto si z posledních pěti utkání připsali hráči z Baťova města pouze dvě vítězství, z toho jedno navíc až po samostatných nájezdech. Jako pomyslnou negativní třešničku na dortu si připravili žlutomodří pro své fanoušky poměrně jasnou prohru proti outsiderovi z Prahy. Poslední představení na domácím ledě proti dnešnímu soupeři ale dopadlo lépe pro Berany, ti tak mají alespoň na co navazovat.

    Poslední tři utkání:
    Slavia Praha vs. Zlín – 4:1
    Zlín vs. Kolín – 4:3 po sn.
    Prostějov vs. Zlín 2:1 po sn.
     
    SK Horácká Slavia Třebíč

    Ani forma hostů z Třebíče není nyní úplně oslnivá. Na začátku prosince ještě disponovali šňůrou pěti výher v řadě, od té doby ale vyhráli hráči Horácké Slavie pouze dvě utkání, z toho pouze jedno v základní hrací době. I tak se jim ale stále daří držet prozatímní čtvrté místo v tabulce. Pokud se jim v dnešním zápase podaří vyhrát, mohli by se navíc vyšvihnout na třetí místo. Tento úkol sice není nesplnitelný, pro dnešní utkání jsou ale považování spíše za outsidery.

    Poslední tři utkání:
    Třebíč vs. Znojmo – 4:1
    Sokolov vs. Třebíč – 2:3 po sn.
    Třebíč vs. Jihlava – 2:3 po sn.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování 34. kola Chance ligy, ve kterém se dnes odehraje utkání zlínských Beranů proti třebíčské Slavii, které dnes budete moci sledovat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 30. P. Sedláček (Zbořil, Gago), 31. Novák (Werbik), 45. Werbik (Paukku), 58. Süss (Köhler), 60. Köhler – 13. Ondráček (Dočekal, Bořuta), 39. Bittner (Dočekal, Vodný)


    Berani Zlín: Huf (S. Kowalczyk) – Hrbas (A), Salonen, Warg, Čáp, Zbořil, Husa, Suhrada – Šlahař, Kindl, Paukku – Novák, Werbik, Salmio – Tomi, Süss, Keränen – P. Sedláček (A), Gago, Köhler (C).
    Trenér: Jan Srdínko

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Bořuta, Baláž, Štebih, Vodička, Poizl, Furch – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Vodný, Michálek, Ferda (A) – Ondráček, Kučera, Frömel – Maty. Svoboda, Malý, Michalčuk – Matě. Svoboda.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Kubičík, Kosnar – Štofa, Beneš

    Diváci: 1 752
    bahis siteleri