Olomouc – Poruba 4:5 (kon.) | Jihlava – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 4:5 (kon.)
Zlín – Sparta 2:1 (3:1 po s.n.) | K. Vary – Přerov 8:2 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 1:9 (kon.)
Tábor – Kladno 2:1 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:2 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 5:4 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:3 (3:1, 1:1, 2:1)
HC Litvínov
Sobota 06.01.2024, 12:00 • Veřejné sportoviště pro zimní sporty, Jihlava • Extraliga dorostu • O účast v play-off
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Zdravím Vás u 4. kola skupiny o účast v play-off Extraligy dorostu. Jihlavský zimáček bude v rámci něho hostit duel mezi domácí HC Duklou Jihlava a hosty HC Litvínov. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Proti sobě nastoupí týmy, které zatím v bojích o pořadí v play-off mají zrcadlově odlišnou bilanci. Jihlava totiž zatím vybojovala jen jediný bod za prohru v prodloužení hned v úvodním kole na ledě Olomouce. K tomu navíc doma podlehla Kladnu. Chemici jsou naopak na čele tabulky díky jedné výhře nad Zlínem. V druhém odehraném klání pak uspěli v nájezdech venku proti Táboru.
     
    V základní části se oba celky pohybovaly ve spodní, avšak poměrně vyrovnané polovině tabulky. Dukla skončila v moravské skupině na osmé příčce s třiceti body. Severočeský celek pak ve své skupině s týmy z Čech uzmul sedmou příčku, k čemuž mu stačilo 36 bodů.
     
    V loňském ročníku se dalo ve vzájemných soubojích naplnit tvrzení můj dům, můj hrad. Jihlavští na svém ledě v prvním z těchto klání zvítězili 4:2. V odvetě na stadionu v Litvínově udržel severočeský celek dva body za výhru 2:1 v prodloužení.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Štěbeták (Bican) – Tomica, Tramba, Zmrhal, Holas, Slavíček, Podroužek (A), Verbeshchuk – Katolický, Š. Adamec, Kytka – Chvátal (C), Nejedlý, Grabowski – Kouba, Lukáš, Hrodek – Beraczka.
    Trenér: Michal Broš

    HC Litvínov: Trejbal (Udržal) – Žák, Břenda, Uhlík, Winkelhöfer (C), Babka, Š. Postl, Bozseník – Cvikl, L. Dostál, M. Peroutka – Raichl (A), Koky (A), Trefný – Kurnat, Vondráček, Bednařík.
    Trenér: Robert Kaše

    Rozhodčí: Čelechovský – Augusta, Holub.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Jihlavští vybojovali úvodní buly. Odhodlaně se vydal dopředu Daniel Kytka, jehož ale hráči Litvínova zastavili na modré čáře.
     
    00:34
    Ondřej Chvátal vyhodil kotouč obloukem podél mantinelu dopředu.
     
    00:54
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde poměrně rychle do vedení! ONDŘEJ CHVÁTAL se zjevil těsně před brankou Tobiase Trejbala a z hranice brankoviště nekompromisně zakončil pod horní víko litvínovské svatyně. Asistence: Henryk Grabowski a Radek Nejedlý.
    Štěbeták O., Chvátal O., Grabowski H., Zmrhal D., Nejedlý R., Holas D.
    Trejbal T., Postl Š., Babka A., Bednařík J., Cvikl J., Trefný J.
    00:54 Ondřej CHVÁTAL - 1:0
     
    01:33
    Dlouhý nához kotouče po pravé straně od Marka Žáka na Jindřícha Kokyho. Puk ale skončil mimo prostor ledové plochy jihlavského zimáčku.
     
    02:19
    Daniel Kytka nedokázal zprvu přesně převzít křižný pas z obranného pásma. Vyčíhal si tedy na něj Václav Raichl, který jej mírně zbrzdil. Avšak Dukla se dokázala udržet v prostoru před brankou chemiků.
     
    03:03
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Šimon Postl – 2 min., faul loktem.
     
    03:17
    Po sérii přihrávek vypálil od modré Štěpán Adamec. Gólman Litvínovských ale situaci vystihl a kotouč pokryl.
     
    03:26
    6/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Další akce už Jihlavským vyšla! Po úspěšné souhře se přesně opřel do kotouče ŠIMON KATOLICKÝ a v krátkém čase navyšuje vedení Dukly na rozdíl dvou branek. Asistence: Viktor Tomica a Štěpán Adamec.
    Štěbeták O., Katolický Š., Tomica V., Tramba J., Kytka D., Adamec Š.
    Trejbal T., Bozseník D., Cvikl J., Bednařík J., Raichl V.
    03:26 Šimon KATOLICKÝ - 2:0
     
    03:26
    Hosté v plném počtu.
     
    03:55
    Grabowski se spolu s Nejedlým vydával do nadějného přečíslení proti jedinému hráči Litvínova. Na modré ale byli zachyceni v ofsajdu.
     
    04:11
    Litvínov se dostal do útočného pásma. Po chvilkové souhře zde ale zůstal osamocený Antonín Vondráček, proti kterému dokázal Jonáš Tramba přesně rozehrát a přenést hru na opačný konec kluziště.
     
    05:43
    6/6
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští rychle odpovídají a snižují na rozdíl jednoho gólu! Ihned po vhazování se přesunul před jihlavské brankoviště JAN TREFNÝ, který dostal přesnou přihrávku a umístil jí za záda Štěbetáka. Asistence: Adam Babka.
    Trejbal T., Trefný J., Babka A., Postl Š., Cvikl J., Peroutka M.
    Štěbeták O., Verbeshchuk D., Slavíček M., Adamec Š., Kytka D., Katolický Š.
    05:43 Jan TREFNÝ - 2:1
     
    06:38
    Dopředu se vydával středem pole Antonín Vondráček. Za modrou si ale k němu sjeli dva jihlavští obránci, kteří mu zkřížili cestu a obrali o kotouč. Dukle se následně povedlo přesunout těžiště hry na druhou stranu.
     
    07:30
    V souboji třiadvacítek byl úspěšnější litvínovský Winkelhöfer. Chemici následně obsadili pouze před Štěbetákovou klecí, avšak vystřelit se jim doposud nepovedlo.
     
    08:42
    Do přihrávky mezi Chvátalem a Nejedlým se vložila obrana hostujícího celku. Dukla se ale nevzdala a nadále bojovala o možnost udržet se v útočném pásmu. Výsledkem je kotouč na litvínovské střídačce.
     
    09:15
    Nepřesnou rozehrávku Chezy zadržel Martin Kouba. Ten ale hned v prvním momentu přihrál do trojice hráčů v černožlutém, čímž rychle o puk přišel.
     
    10:07
    Jihlavští se marně snaží o rozehrávku zpoza své branky. Soupeř jejich souhru celkem vysoko napadá.
     
    10:35
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rychlá akce po buly znamená třetí gól do litvínovské branky! Radek Nejedlý po vyhraném vhazování posunul kotouč před odkrytou klec Chemiků, kde stál připravený HENRYK GRABOWSKI. Tomu už stačilo jen lehce tečovat. Asistence: Radek Nejedlý
    Štěbeták O., Grabowski H., Nejedlý R., Podroužek D., Slavíček M., Chvátal O.
    Trejbal T., Cvikl J., Postl Š., Žák M., Trefný J., Peroutka M.
    10:35 Henryk GRABOWSKI - 3:1
     
    11:11
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Jan Kurnat – 2 min., podrážení.
     
    11:15
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Štěpán Adamec – 2 min., podrážení.
     
    11:17
    Přihrávka na dva doteky a následná důrazná střela Marka Žáka od modré! Gólman Štěbeták ovšem včas roztáhl betony a kotouč jimi odrazil od své branky.
     
    12:07
    Litvínovští stále drží kotouč. Nemohou se ale rozjet z vlastního předbrankového prostoru.
     
    12:39
    Nakonec se dostali k akci po pravém křídle, křižnému přenesení hry a zakončení zleva. Ondřej Štěbeták ale celou situaci zachytil a kotouč pokryl.
     
    13:11
    Hosté v plném počtu.
     
    13:15
    Domácí v plném počtu.
     
    13:30
    Další Žákova střela od modré čáry směrem na Štěbetáka. Puk mířil na vzdálenější tyč, avšak jihlavskou branku přeletěl.
     
    14:03
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Ondřej Štěbeták – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu, odpyká Štěpán Adamec.
     
    14:17
    Litvínovští pokračují v útočné souhře. Je ale poměrně těžké se dostat k zakončení.
     
    14:58
    Na obrazu hry Litvínova se zatím změnilo snad jen to, že více operují na levé straně. Jinak stále drží kotouč na holi a stále otálejí s možností vystřelit.
     
    15:52
    Jihlavští se vydali ve dvou po vhazování dopředu. Ještě ve vlastní třetině ale byli zastaveni a z oblouku se dostal k zakončení Jan Trefný. Ten ale nedostál svého příjmení a branku netrefil přesně.
     
    16:03
    Domácí v plném počtu.
     
    16:45
    I po vyrovnání početních sil je aktivnější hostující celek, který málokdy pustí kotouč ze svých hokejek. Momentálně se ale formuje u vlastní branky.
     
    17:34
    Spíše jen formálně zakončil z mezikruží Martin Kouba. Ránu směrem k pravé tyči nasměroval o kousek vedle Trejbalovy svatyně.
     
    18:25
    Ondřej Chvátal rychle vystartoval dopředu po levém křídle. Následně poslal kotouč na střed pravoúhlou přihrávkou. Před Trejbalem ale nestál nikdo z jeho spoluhráčů, čímž se kotouč opět dostal do litvínovského držení.
     
    19:37
    Ještě jeden pokus o rozjezd ze strany domácích hokejistů.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi! Domácí Dukla do ní poměrně rychle vstoupila a rychle vykřesala dva góly do litvínovské branky. Hosté se do hry dostávali až postupně, díky přesilovkám pak měli i herní převahu, přesto dokázali skórovat jen jednou, na což navíc Jihlava odpověděla.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    První buly druhé třetiny vybojovala Jihlava. Dopředu se vydal Daniel Kytka, který hned z úvodní šance vystřelil. Úplně přesně se mu ale nepovedlo namířit a puk letěl vedle litvínovské branky.
     
    21:07
    Jihlavští v akci podruhé. Z podobné pozice tentokrát střílel Ondřej Chvátal. Ten ale pro změnu nastřelil přímo Tobiase Trejbala do výstroje.
     
    21:34
    Domácí se vrátili za vlastní branku. Kolem Štěbetáka postupně nabíral rychlost David Podroužek. Domácí se díky tomu odhodlali k protiakci. Ta ale záhy přijala podobu postupného dobývání ven ze třetiny.
     
    22:41
    Nádherný průnik Šimona Katolického po pravé straně ledové plochy, následně obkroužil litvínovskou klec a posunul kotouč na vrchol na hůl Štěpána Adamce. Ten neváhal ani chvíli a z první vypálil, avšak pouze do betonů litvínovského gólmana.
     
    23:38
    Na druhé straně to tentokrát po buly zkusil od modré Marek Peroutka. Jeho rána ovšem ani ke Štěbetákovi nedolétla, obrana Dukly jí zastavila ještě v prostoru mezi kruhy.
     
    24:09
    Ze vzájemného souboje o puk mezi Uhlíkem a Chvátalem vyjel vítězně litvínovský bek, který rychle rozehrál.
     
    24:40
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Václav Raichl – 2 min., hákování.
     
    24:44
    Litvínovským se zkraje dalšího oslabení povedlo vyhodit kotouč až za branku Ondřeje Štěbetáka.
     
    25:21
    Jihlavští se postupně přibližují přihrávkami k brance Trejbala. Ten také musí čelit řadě střeleckých příležitostí domácího týmu. Právě v tom si ale činí víc než úspěšně.
     
    26:19
    Katolického zakončení z pravé strany se odrazilo o beton litvínovského gólmana. Chemikům se následně povedlo vyhodit puk na opačný konec ledové plochy.
     
    26:40
    Hosté v plném počtu.
     
    27:27
    Václav Raichl převzal puk po přihrávce mezi kruhy, následně se otočil směrem na branku, vyjel si kousek dopředu a z těsné blízkosti se pokusil překonat Štěbetáka. Ten kotouč odrazil, avšak neměl jej zcela pod kontrolou. Až po sérii Raichlových dorážek nakonec puk zalehl na ledové ploše.
     
    28:40
    Jonáš Tramba od modré popostrčil kotouč dopředu podél mantinelu směrem k Trejbalově kleci. Jihlavští nadále pokračují v útočném prostoru.
     
    29:25
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští navyšují své vedení! Z hranice brankoviště se na několik pokusů pokusil dorazit svou vlastní střelu HENRYK GRABOWSKI, až byl nakonec ve svém počínání úspěšný a v chaosu před Trejbalem dotlačil kotouč za jeho záda. Asistence: Daniel Kytka a Štěpán Adamec.
    Štěbeták O., Grabowski H., Kytka D., Adamec Š., Tramba J., Tomica V.
    Trejbal T., Bozseník D., Uhlík T., Vondráček A., Kurnat J., Dostál L.
    29:25 Henryk GRABOWSKI - 4:1
     
    30:23
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Matyáš Slavíček – 2 min., nedovolené bránění.
     
    31:21
    Litvínovští zatím operují v útočném prostoru. Po sérii přihrávek se dostal ke střele Winkelhöfer. Štěbeták si ale jeho zakončení snadno pokryl.
     
    32:05
    Hra Chemiků pokračuje souhrou po obvodu útočné třetiny. Obrana domácího týmu ale blokuje jakoukoliv snahu o střelu.
     
    32:23
    Domácí v plném počtu.
     
    32:33
    Jihlavským se povedlo osamostatnit se ve vlastní třetině a postupně rozehrávat. Svou souhru ale příliš neodhadli a poslali puk na zakázané uvolnění.
     
    33:13
    Pod velkým úhlem prověřil Trejbalovu pozornost Daniel Kytka. Litvínovský gólman ovšem přidržel kotouč na ledě.
     
    33:42
    Do útočného pásma se sám dostal Ondřej Chvátal, který se prosmýkl po levé straně. Poblíž litvínovské klece ho ale začal stínovat jeden z bránících hráčů hostujícího týmu, který mu znemožnil přihrát.
     
    35:01
    Nepřesné Raichlovo zpracování otevřelo šanci pro domácí tým.
     
    35:13
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Štěpán Hrodek – 2 min., faul kolenem.
     
    35:16
    Jihlavští vyhodili kotouč směrem k Trejbalovi. Zde si také poměrně odvážně počínal Jindřích Lukáš, avšak sám proti násobné litvínovské přesile puk vybojovat nedokázal.
     
    35:49
    Přes obě modré čáry projel křižmo Marek Peroutka. Chemici tak obsadili pozice v útočném pásmu. O jedinou střelu se postaral od modré David Bozseník. Nevložil ale do ní množství důrazů, proto neměl Štěbeták moc práce s jejím polapením.
     
    36:51
    5/5
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští využívají přesilovku a přibližují se na rozdíl dvou branek. Z vnitřní hranice levého kruhu tečoval přesně nahrávku k bližší tyči JAKUB WINKELHÖFER. Asistence: Václav Raichl.
    Trejbal T., Winkelhöfer J., Raichl V., Koky J., Bednařík J.
    Štěbeták O., Podroužek D., Chvátal O., Grabowski H., Kouba M.
    36:51 Jakub WINKELHÖFER - 4:2
     
    36:51
    Domácí v plném počtu.
     
    37:44
    Po levé straně se řítil dopředu Lukáš Dostál. Obrana Jihlavy si s ním ale dokázala poradit a neumožnila mu jakkoliv posunout puk před branku. Litvínovští se následně museli stáhnout k vlastní brance.
     
    38:57
    Přihrávku zpoza brány napasoval dopředu Henryk Grabowski z levého kruhu. Do cesty kotouče se ale vložil jeden z bránících hráčů Litvínova, načež hosté vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    39:30
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Martin Kouba – 2 min., nedovolené bránění.
     
    39:32
    Po přenesení hry zleva na pravou stranu rychle vystřelil Raichl. Ondřej Štěbeták se ale včas přesunul a rychle kotouč vyrazil.
     
    39:44
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    David Zmrhal – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Václav Raichl – 2 min., hrubost.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Poměrně vyrovnaná druhá třetina přinesla po jednom gólu na každé straně. Dukle znovu vyšel úvod, avšak k navýšení skóre se dostala až v polovině druhé periody. Litvínov ale v závěru využil přesilovku, proto je rozdíl mezi oběma soupeři i před startem závěrečné periody stále stejný.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    První buly tentokrát vybojovali Litvínovští, Ti se ihned vydali do útoku. O střelecké zakončení se postaral od levého mantinelu Jonáš Bednařík. Svou ránu ovšem nenamířil přesně.
     
    41:09
    Matyáš Slavíček si všiml volného kotouče před Štěbetákem a pro klid jej ihned poslal přes všechny čáry až na Trejbalovu hůl.
     
    41:30
    Domácí v plném počtu.
     
    42:11
    Přihrávku Břendy na Vondráčka zastavil Šimon Katolický. Příliš platné mu to ale nebylo, hosté se dokázali dostat do útočného prostoru.
     
    43:11
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jonáš Tramba – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    43:14
    Chemici pokračují v útočné hře. Po přenesení hry se dostal ke střele Jakub Winkelhöfer. Jeho zavěšení na vzdálenější tyč ale přesné nebylo a Jihlavští následně vyhodili puk do bezpečí,
     
    44:32
    Další vyhozený kotouč z holí Jihlavských po delší souhře hostů v útočné třetině.
     
    45:11
    Domácí v plném počtu.
     
    45:30
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Šimon Katolický si položil jednoho z bránících hráčů Litvínova, načež jej přiklepl k pravé tyčce na připraveného DANIELA KYTKU, který kotouč doklepl za záda Tobiase Trejbala. Asistence: Šimon Katolický a David Zmrhal.
    Štěbeták O., Kytka D., Katolický Š., Zmrhal D., Holas D., Nejedlý R.
    Trejbal T., Bozseník D., Uhlík T., Peroutka M., Trefný J., Dostál L.
    45:30 Daniel KYTKA - 5:2
     
    45:54
    Jonáš Tramba zastavil litvínovský průnik ve středním pásmu. Hosté se tak museli vrátit za vlastní branku, avšak o to rychleji se vrátili zpět. Až tak rychle, že se ocitli v ofsajdu.
     
    46:17
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Jindřich Koky – 2 min., podrážení.
     
    46:32
    Kolem vlastní branky kroužil s kotoučem Jan Trefný. Následně jej vyhodil až za klec Ondřeje Štěbetáka a Jihlava se chopila rozehrávky.
     
    47:26
    Dvojnásobné stínování bylo moc na Šimona Katolického. O kotouč tak přišel, Litvínovští jej poslali mimo ohrožení, načež Dukla znovu ŕozehrávala od vlastní svatyně.
     
    48:17
    Hosté v plném počtu.
     
    48:27
    Martin Kouba se sám prosmýkl středem hrací plochy a z mezikruží poslal kotouč na gólmana Litvínovských. Jeho rána ale příliš důrazná nebyla, čímž Trejbal pouze posunul betony a vyrazil kotouč k mantinelu.
     
    49:12
    Z levého kruhu napasoval kotouč na branku Jindřích Koky. Tomu se ovšem povedlo pouze umístit ránu do náručí jihlavského brankáře.
     
    49:28
    Grabowskiho rychlý průnik po levém křídle. Avšak následně přihrávka na střed, kde nestál nikdo z jeho spoluhráčů. Do rychlého brejku se tak dostal Litvínov, který se ale ocitl v ofsajdu.
     
    50:04
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Tobias Uhlík – 2 min., hrubost.
     
    50:06
    Dlouhý litvínovský výhoz, který zastavil až gólman Štěbeták. Jihlavští se snaží probít zpět do útočné třetiny.
     
    50:59
    Rozjetí ve třech zpoza brány a následná nepřesná jihlavská přihrávka přes modrou do útoku. To otevřelo šanci Litvínovu.
     
    51:23
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Dominik Holas – 2 min., nedovolené bránění.
     
    51:28
    Z vnější hranice kruhu důrazně vystřelil Šimon Postl. Štěbetákovi se ale zadařilo kotouč vyrazit směrem k mantinelu.
     
    Jan Trefný statečně bojoval proti dvojici domácích bránících hráčů. Přestože nevystřelil, tak alespoň udržel útočné pásmo pro svůj tým.
     
    52:04
    Hosté v plném počtu.
     
    52:31
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Ondřej Chvátal – 2 min., podrážení.
     
    52:40
    Litvínovští jsou ve dvojnásobné početní výhodě velmi aktivní a poměrně značně se přibližují k brance Dukly. Ondřej Štěbeták zatím likvidoval dva střelecké pokusy hostů.
     
    53:15
    Pokus domácích o výhoz zastavil na modré Jindřich Koky. Souhra Litvínova pokračuje.
     
    53:21
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Matyáš Slavíček – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Jindřich Koky – 2 min., hrubost.
     
    53:50
    6/5
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka Severočechů! Z vnitřní hranice pravého kruhu se odhodlal k zakončení JAN TREFNÝ, který vymetl skulinu u bližší tyče Štěbetákovy klece. Asistence: David Bozseník a Marek Peroutka.
    Trejbal T., Trefný J., Bozseník D., Peroutka M., Uhlík T., Dostál L.
    Štěbeták O., Tomica V., Tramba J., Lukáš J., Kouba M.
    53:50 Jan TREFNÝ - 5:3
     
    53:50
    Domácí v plném počtu.
     
    54:42
    Antonín Vondráček přiklepl kotouč pro Marka Žáka, který ale se zakončením příliš otálel, až neprostřelil dvoučlennou jihlavskou zeď. Domácí se tak na malou chvíli vydali na útočný výlet.
     
    55:33
    Ondřej Štěbeták si připsal další zákrok. Tentokrát likvidoval střelu z pravé strany. Pro uklidnění situace před svou brankou tak navíc přidržel puk na hrací ploše.
     
    56:05
    Zakončení z otočky z prostoru mezi kruhy se povedlo Lukáši Dostálovi. Gólman Štěbeták měl ale situaci pod kontrolou a kotouč vyrazil.
     
    56:44
    Jonáš Tramba rozehrál ven odražený kotouč. Příliš daleko se s ním ale nedostal, už na modré čáře si převzali puk zpátky Severočeši.
     
    57:46
    Katolického křižné nahození převzal za vlastní brankou Jindřich Koky, který se s pukem velmi rychle rozjel za svatyni soupeře.
     
    58:00
    Oddechový čas pro tým HC Litvínov.
     
    58:00
    Tobias Trejbal zavřel za sebou vrátka směrem na střídačku, Litvínov to zkusí v šesti!
     
    58:12
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    To se ale Chemikům celkem rychle vymstilo! Hned po buly se domácí vydali do přečíslení, puk vytáhl po pravé straně RADEK NEJEDLÝ, který také sám zavěsil přesně doprostřed prázdné litvínovské branky. Asistence: Dominik Holas a Ondřej Chvátal.
    Štěbeták O., Nejedlý R., Holas D., Chvátal O., Zmrhal D., Grabowski H.
    Bednařík J., Winkelhöfer J., Koky J., Raichl V., Trefný J., Peroutka M.
    58:12 Radek NEJEDLÝ - 6:3
     
    59:00
    Až příliš dlouhý výhoz Adama Beraczky ze středního pásma. Po zakázaném uvolnění se tak vhazuje ještě blíže k brance Ondřeje Štěbetáka.
     
    59:30
    Jihlavští zůstávají aktivnější a nadále si tvoří šance. Tu poslední ovšem Trejbal s velkým štěstím vyrazil.
     
    60:00
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jindřich Lukáš – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Jan Trefný – 2 min., hrubost.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Třetí třetina už poněkud gradovala, k vidění bylo i několik pěstních potyček. Jihlavský tým si ale ohlídal vedení a připsal si tak svou první výhru v bojích o play-off. Naopak Severočeši poprvé v této části sezony padli.
     
    Já se odsud z Jihlavy s Vámi loučím a přeji hezký zbytek sobotního odpoledne. (14:16:31)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 1. Chvátal (Grabowski, Nejedlý), 4. Katolický (Tomica, Š. Adamec), 11. Grabowski (Nejedlý), 30. Grabowski (Kytka, Š. Adamec), 46. Kytka (Katolický, Zmrhal), 59. Nejedlý (Holas, Chvátal) – 6. Trefný (Babka), 37. Winkelhöfer (Raichl), 54. Trefný (Bozseník, M. Peroutka)


    HC Dukla Jihlava: Štěbeták (Bican) – Tomica, Tramba, Zmrhal, Holas, Slavíček, Podroužek (A), Verbeshchuk – Katolický, Š. Adamec, Kytka – Chvátal (C), Nejedlý, Grabowski – Kouba, Lukáš, Hrodek – Beraczka.
    Trenér: Michal Broš

    HC Litvínov: Trejbal (Udržal) – Žák, Břenda, Uhlík, Winkelhöfer (C), Babka, Š. Postl, Bozseník – Cvikl, L. Dostál, M. Peroutka – Raichl (A), Koky (A), Trefný – Kurnat, Vondráček, Bednařík.
    Trenér: Robert Kaše

    Rozhodčí: Čelechovský – Augusta, Holub

    Diváci: 58
    bahis siteleri