Vyškov – Val. Meziříčí 6:1 (kon.) | Benátky n/J – Příbram 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Kobra 4:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Havířov 2:7 (kon.) | Technika Brno – Kopřivnice 3:2 (kon.) | SHKM Hodonín – Opava 3:2 (po pr.)
Hronov – Mostečtí Lvi 2:1 (kon.) | Letňany – Tábor 3:2 (po pr.) | Vel. Meziříčí – Šumperk 1:6 (kon.)
Žďár n/S – Nový Jičín 3:4 (0:2 po s.n.) | Kralupy n. Vltavou – Cheb 5:6 (po pr.) | Vrchlabí – Chomutov 0:2 (kon.)
Děčín – Řisuty 6:3 (kon.)
po prodl.
SHKM Baník Hodonín
3:2 (0:0, 2:2, 0:0 - 1:0)
HK Opava
Sobota 13.01.2024, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín. • 2. liga skupina Východ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:18 Filip WEINTRITT - 3:2
     
    63:18
    Baník právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, druhý bod berou domácí! Krejčí vybojoval před vlastní střídačkou kotouč a v prostoru středového kruhu si všiml FILIPA WEINTRITTA, který v úniku propálil Marka Slíže. Asistence: Petr Krejčí, David Rauš.
    37:29 Vojtěch RIEDL - 2:2
     
    37:29
    Baník právě vstřelil branku!
    A skutečně, máme srovnáno dalším gólem v oslabení! Před opavskou brankou se zjevil Dominik Luža, kterého ještě opavští za cenu faulu zastavili. Luža nicméně ještě puk stačil zadovkou posunout na VOJTĚCHA RIEDLA, který ranou z první kotouč posílá za záda rozevlátého Marka Slíže. Asistence: Dominik Luža, Vojtěch Dobiáš.
    30:43 Jiří ŠINDELÁŘ - 1:2
     
    30:43
    Opava právě vstřelila branku!
    Pozor, Opava se ve vlastním oslabení ujímá vedení! Baník zapomněl na zadní vrátka a ve čtyřech lidech zůstal v útočné třetině. Toho využil k dlouhému pasu na JIŘÍHO ŠINDELÁŘE Tomáš Rousek a opavský kapitán po přechodu do pásma vystřelil zápěstím přesně nad Pitákův pravý beton. Asistence: Tomáš Rousek.
    25:55 Tomáš ROUSEK - 1:1
     
    25:55
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané skutečně trestají a srovnávají krok! Na pravý kruh dostal nabito TOMÁŠ ROUSEK, s jehož dělovkou z první si Piták neporadil. V zápise je zatím jako střelec chybně uveden Jiří Šindelář, ten nicméně přihrával. Asistence: Jiří Šindelář, Kryštof Stuchlík.
    23:15 Matěj NOVÁK - 1:0
     
    23:15
    Baník právě vstřelil branku!
    A tak přichází trest na druhé straně! Matěj Mach na pravém kruhu uvolnil MATĚJE NOVÁKA, který si kotouč potáhl blíže brance a následně touš poslal zblízka za Slížova záda. Asistence: Matěj Mach.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 24. Mat. Novák (M. Mach), 38. Riedl (Luža, Dobiáš), 64. Weintritt (P. Krejčí, D. Rauš) – 26. Rousek (Šindelář, K. Stuchlík), 31. Šindelář (Rousek)


    SHKM Baník Hodonín: Piták (Dolíška) – Riedl, D. Rauš (A), Sedláček, Vyrůbalík, L. Stuchlík, J. Švejda – Hložánek, Luža, Dobiáš – Mat. Novák, M. Mach, Sajdl (C) – Bachánek, Weintritt, P. Krejčí (A) – Štědrý.
    Trenér: Aleš Bachánek.

    HK Opava: Slíž (Nowak) – Šindelář (C), Kalus, Lehotský, Štěpánek, Ervasti, Jak. Ludvík, Bílek – Brada, K. Stuchlík (A), Rousek (A) – Kotásek, Häring, Hendrych – Vašenka, Beránek, Vojtovič – Wendelín, Štindl, Buršík.
    Trenér: Pavel Zdráhal.

    Rozhodčí: Čech – Smetková, Vískot.

    Diváci: 1005
    bahis siteleri