Technika Brno – Havířov 2:3 (po pr.) | Děčín – Příbram 1:3 (kon.) | Letňany – Chomutov 5:8 (kon.)
Ústí n/L – Mostečtí Lvi 4:0 (kon.) | Hronov – Cheb 7:4 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Žďár n/S 4:0 (kon.) | Kopřivnice – Vel. Meziříčí 3:4 (kon.) | Opava – Vyškov 4:5 (0:1 po s.n.)
Vrchlabí – Tábor 3:2 (kon.) | Kobra – Písek 7:4 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Řisuty 5:2 (kon.)
Nový Jičín – SHKM Hodonín 4:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 10.02.2024, 17:00 • Škoda aréna • 2. liga skupina Východ • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    Domácí jsou znovu v šesti!
     
    57:07
    Domácí jdou na led s šesti hráči v poli!
    56:44 Adam POLÁCH - 1:3
     
    56:44
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se nakonec tři minuty před koncem přece jen prosazuje! Po akrobatickém výkonu a sražené střele Jakuba Horkého se ocitl u pravé tyče sám ADAM POLÁCH, který zakončil do odkryté klece. Asistence: Jakub Horký, Adam Scheuter.
     
    46:13
    Alex Nilsson dostal nahrávku na pravý kruh, odkud vyslal velice dobrou střelu ke vzdálenější tyči, havlíčkobrodský brankář se ale pro ní dokázal natáhnout!
     
    38:59
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Robert Havlát – 2 min., napadení.
     
    38:32
    Šumperk mohl snížit! Domácí se ocitli v obrovské šanci, kdy se sám před bránu dostal Adam Scheuter, který ovšem bekhendovou kličkou nepřekonal Nováka! K dorážce se poté ještě dostal Jakub Horký, který ale trestuhodně nepřekonal ležícího brankáře Havlíčkova Brodu! Draci nyní zahodili snad zatím svojí největší šanci!
    37:48 Luboš VOŘÍŠEK - 0:3
     
    37:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přidávají třetí gól! Ve středním pásmu skvěle zapracoval Filip Dymák, jenž vybojoval puk a posunul ho po mantinelu na Lukáše Bureše, jenž se šťastným odrazem dostal hrací předmět k LUBOŠI VOŘÍŠKOVI, který se tak dostal sám před bránu! Zkušený forvard zakončil lišácky mezi betony a nedal mladému brankáři šanci. Asistence: Lukáš Bureš, Filip Dymák.
     
    36:31
    Pártl nyní zachytil rozehrávku soupeře a poslal Marka Kopice do úniku! Jeho zakončení mezi betony však Denis Irgl zlikvidoval!
     
    35:36
    Po krosové nahrávce střílel z levého kruhu Daniel Vachutka do úplně prázdné brány! Při střele mu ale podklouzla brusle, a jeho střela tak nakonec letěla úplně mimo! Bruslaři nyní měli velké štěstí!
     
    35:20
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Luboš Voříšek – 2 min., sekání.
     
    30:46
    Po špatné rozehrávce Havlíčkova Brodu vyplaval puk v prostoru mezikruží, kde byl úplně sám Jakub Horký! Jeho střelu však chytil Novák do lapačky!
     
    29:51
    Tadeáš Jaroš posunul puk na vnitřek pravého kruhu Danielu Vachutkovi, jenž se tak ocitl v obrovské šanci! Zkušený útočník však nadvakrát nedokázal dostrčit puk za havlíčkobrodského brankáře!
     
    24:46
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Filip Pártl – 2+2, vysoká hůl.
     
    23:06
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lukáš Bureš – 2 min., sekání.
    22:30 Robert HAVLÁT - 0:2
     
    22:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do dvoubrankového vedení! Na pravé straně dostal hodně prostoru ke střele Dominik Vacík, jehož střelu vyrazil Irgl jen před sebe, kde byl ale připravený ROBERT HAVLÁT, jenž dopravil puk do sítě. Asistence: Dominik Vacík, Filip Pártl.
     
    19:57
    V samotném závěru se po vyhraném vhazování dostal s pukem až přímo před brankáře Marek Kopic, který se snažil objet Denise Irgla! Ten však natáhl beton ke své pravé tyči, a šanci soupeře tak zastavil!
    15:45 Michal KERBER - 0:1
     
    15:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do vedení! Ačkoliv byli zatím aktivnější domácí, jako první se nakonec prosazují hosté! Havlíčkův Brod se prosadil z nenápadné akce, kdy Luboš Voříšek zpoza brány nahrál na levý mantinel MICHALU KERBEROVI, jenž přesnou střelou do pravého vinglu překonal Denise Irgla. Asistence: Luboš Voříšek, Dominik Vacík.
     
    10:50
    Po vyhraném vhazování ve vlastním pásmu se do útoku rozjel Alex Nilsson, jehož rána z levé strany vypadla Novákovi z náruče! Puk poté projel jen těsně vedle tyče!
     
    09:45
    Ve výborné pozici v prostoru mezikruží měl hodně času na střelu Scheuter! Ten však výbornou šanci nevyužil!
     
    07:49
    Šumperk se ocitl v dalším přečíslení tři na dva! Tentokrát Danielčák našel zprava na ose hřiště najetého Nilssona, jenž však nahrnul puk jen do připraveného Nováka!

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 57. Polách (J. Horký, Scheuter) – 16. Kerber (Voříšek, D. Vacík), 23. Havlát (D. Vacík, Pártl), 38. Voříšek (Bureš, Dymák)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Irgl (Ryšavý) – Dudycha, Skopal, Rutar (A), Minařík, P. Kubíček, Plhal, Jarmara, Cekr – Jaroš (C), Šišolák, Vachutka (A) – J. Horký, Polách, Scheuter – Tarnoczy, Nilsson, Danielčák – Tomeš, Lichner.
    Trenér: Tomáš Sedlák

    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Kukeně) – Ja. Novák (C), A. Dvořák, D. Vacík, Kerber, Kutlvašr, Benák – Tecl, Valášek (A), Košťál – Havlát, Pártl, Kopic – Bureš, Dymák, Voříšek (A).
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Rozhodčí: František Held – Marek Bubela, Tomáš Bezděk

    Diváci: 987
    bahis siteleri