Real Sociedad – Villarreal 1:3 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
1:3 (0:1)
Villarreal CF
Pátek 23.02.2024, 21:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Španělská LaLiga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Je hotovo, Žlutá ponorka jde dvoubrankového vedení! Rychlý přechod do útoku skončil centrem na zadní tyč, kam si naběhl Gonçalo Guedes. Pohotově hlavou vracel pod sebe, kde byl osamocený ALEXANDER SØRLOTH. Norský forvard z jedničky nedal žádnou šanci Remirovi a potvrzuje tříbodový zisk.
     
    86
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    No a pozor, drama je na světě! Nádhernou střelu poslal z hranice pokutového území Martín Zubimendi. S jeho pokusem si poradil Filip Jørgensen a poté i s okamžitou dorážkou. Pro smůlu hostující brankáře se poslední zásah odrazil k MIKELOVI MERINOVI, který chladnokrevně pod břevno snižuje.
     
    47
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Na začátku druhé půle chybnou rozehrávku domácích skvěle přečetl Alejandro Baena, který si rychle připravil míč k centru z levé strany. V náběhu našel obloučkem osamoceného SANTIHO COMESAÑU, jenž dokázal ve skluzu z malého vápna podruhé překonat bezmocného Remira.
     
    17
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Žlutá ponorka se dostává po rohovém kopu do vedení! Kroucený centr na zadní tyč vracel Raúl Albiol do ohně. Tam si ho na malém vápně našel v chumlu hráčů SANTI COMESAÑA, který měl jednoduchou práci před prázdnou bránou.

    Matyáš Kotlan

    Branky: 86. Merino – 17. Comesaña (Albiol), 47. Comesaña (Baena), 90+5. Sørloth (Go. Guedes)

    Karty:   51. Le Normand (RSC), 62. A. Silva (RSC), 69. Zacharjan (RSC) – 60. Jørgensen (VLR), 62. Y. Mosquera (VLR), 63. Albiol (VLR), 87. Cuenca (VLR)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 10:2. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:14.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – H. Traoré (46. Aramburu), Le Normand /C/, Pacheco, Galán – Zacharjan (72. Becker), Zubimendi, Méndez (65. Merino), Barrenetxea (7. Olasagasti) – Kubo, Silva (65. Sadiq).
    Náhradníci: Marrero, Fraga – Zubeldia, González, Tierney, Magunazelaia, Marín.

    Trenér: Imanol Alguacil

    Villarreal CF: Jørgensen – Y. Mosquera, Albiol /C/, Bailly, A. Moreno (70. Cuenca) – Akhomach (70. Parejo), Coquelin (84. Capoue), Comesaña, Baena (84. Morales) – Guedes, G. Moreno (79. Sørloth).
    Náhradníci: Reina – Trigueros, Femenía, Mándí, B. Traoré.

    Trenér: Marcelino

    Rozhodčí: Villanueva – Mateo, Parfenof

    Diváci: 30 609
    bahis siteleri