24:20
(12:8)
konec
V dnešním zápase už se nic dalšího nestane. Brazilky poráží Japonsko 24:20 a nadále tak drží svou neporazitelnost v turnaji. Japonky sice předvedly sympatický výkon, ale ukázalo se, že Brazílie byla nad jejich síly. To je ode mě pro tuto chvíli vše a přeji vám příjemný zbytek dne.
20:51
(8:27)
konec
Mějte se fajn a užijte si přece jen vyrovnanějších zápasů.
25:27
(14:15)
konec
Neproduktivnější hráčkou Alžírska byla Nabila Tiziová, která si připsala sedm branek. Šestkrát skórovala Amel Ait Ahmedová.
Za Čínu byla nejlépe střílející hráčkou Shuhui Wang, která dala třináct gólů.
33:21
(18:11)
konec
Dnešní utkání ve kterém nás doprovázely technické potíže v průběhu prvního poločasu nám končí stavem 33:21. V průběhu první půle jsme se vám snažili z MS házené žen v Srbsku zprostředkovat alespoň prozatimní stavy. Holanďanky si z dnešního utkání odnáší zasloužené vítězství. Hráčky Nizozemského reprezentačního výběru již od první minuty prvního poločasu jednoznačně ovládly palubovky a po celou dobu utkání dirigovaly tempo hry. Na konci první půle vedla nizozemská reprezentace již rozdílem sedmi branek , na konci utkání dokázaly Holanďanky zvýšit tento náskok na dvanácti brankový rozdíl. V dnešním utkání je třeba pochválit kapitánku z Demokratické republiky Kongo Mwasesu Mwangeovou která se ve svém týmu zapsala se svými osmi vstřelenými brankami jako nejlepší střelkyně nejen svého týmu ale i celého utkání.Za nizozemský výběr byly se svými pěti brankami nejlepší střelkyně Polmanová , Abbinghova a Debbie Bontová. V příštím utkání se celek Konga střetne s Dominikánskou Republikou.Dnešní vítězný celek naopak změří své síly s reprezentačním výběrem Černé Hory která dnes od 20:30 bude bojovat s Francií o první místo ve skupině A. Z online přenosu házené žene MS v Srbsku se s vámi loučí Martin Petřek.
23:22
(12:12)
konec
Viděli jsme velice napínavé utkání s dramatickou koncovkou. Oba týmy se v průběhu utkání přetahovaly o vedení, ale závěr se lépe podařil Srbkám, které hodně podržela skvěle chytající Tomaševičová. Dánky si tak připisují svoji první prohru na turnaji a oba týmy mají po dnešním zápase shodně po šesti bodech. To je ode mě pro dnešek vše. Přeji vám příjemný zbytek večera.
17:16
(6:8)
konec
To je z dnešního onlajn přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou.
bahis siteleri