26:29
(11:12)
konec
První zápas skupiny C je u konce! Holanďanky dokázaly překvapit německého soupeře a díky zlepšenému výkonu ve druhé půli nakonec vítězí. Po více jak čtyřiceti minutách to byla vyrovnaná partie, ovšem poté si Nizozemsko vytvořilo rozhodující náskok a i přes závěrečný tlak Německa ho udržely. Němky snížily na rozdíl dvou branek, na více se ale nezmohly. Já se tímto s Vámi loučím a přeji hezký zbytek dnešního dne.
21:18
(7:9)
konec
Slovenské házenkářky na úvod ME prohrály s Francií 18:21, přesto se vůbec nemají za co stydět, neboť proti vysokým favoritkám sehrály skvělý zápas, v jehož dvaačtyřicáté minutě ještě vedly. V závěru už ale Francouzky na palubovce dominovaly a do skupiny D si připisují tříbrankové vítězství. Šesti brankami k němu přispěla Siraba Dembéleová.

Nejvíce branek: Dembéleová 6, Niomblaová a Lacrabéreová po 4 – Školková a Trehubová po 4, Jakubisová 3.
30:28
(17:17)
konec
Z Varaždína je to na dnes všetko. Pekný večer praje Marek Antalík.
22:19
(10:8)
konec
To je ode mě pro dnešek z toho zápasu s konstatováním výhry reprezentačního celku Černé Hory vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen házenkářského) Onlajnu, na počtenou!