Kometa Brno – Sparta 2:3 (po pr.) | Znojmo – Slavia 4:1 (kon.) | Olomouc – Plzeň 1:4 (kon.)
Opava – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 5:1 (kon.) | Třinec – Chomutov 8:6 (kon.)
Havířov – Litvínov 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 17.09.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    54:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Václav Němec poslal kotouč od modré čáry na hůl Marka Havla, jenž tvrdě vypálil z mezikruží do levé tyčky, od níž se kotouč odrazil do brankoviště přesně na hůl FILIPA ONDRÁČKA, který ho z dorážky nerušeně uklidil do prázdné brány! Asistence: Marek Havel, Václav Němec.
     
    48:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    V posledních minutách se hrálo ve strhujícím tempu, nahoru - dolů, což s sebou přinášelo spoustu nadějných protiútoků a šancí. Při jednom z nich nahrával Vladimír Szilva na hůl Jana Milfaita, jenž ještě prodloužil na rozjetého VOJTĚCHA VARGU, který se ocitl sám před vyjetým brankářem Kantorem, zkušeně mu udělal na poslední chvíli kličku a zblízka pohodlně skóroval do prázdné brány! Asistence: Jan Milfait, Vladimír Szilva.
     
    36:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí kombinovali v útočném pásmu, Ondřej Šíma poslal krásný dlouhý pas na hůl volného VOJTĚCHA VAEGY, který zachytil na pravé straně ve velkém úhlu kotouč, vybruslil si do lepšího palebného prostoru a zblízka neomylně poslal kotouč podél Kantorových betonů levé tyčce! Asistence: Ondřej Šíma.
     
    27:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vyhráli vhazování ve svém obranném pásmu, založili bleskový protiútok, při němž putoval kotouč po ose Vojtěch Varga - Vladimír Szilva - JAN MILFAIT, posledně jmenovaný zakončoval po obdržení přesné přihrávky úplně sám a zblízka nedal brankáři Kantorovi šanci! Asistence: Vladimír Szilva, Vojtěch Varga.
     
    12:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Rebelové vyrazili ze svého obranného bloku na ojedinělý útočný výpad, Marek Havel přiťukl kotouč mezi kruhy FILIPU ONDRÁČKOVI, jehož rána z velkého nápřahu propálila vše, co jí stálo v cestě! Asistence: Marek Havel.
     
    5:52
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Hosté zaujlali postavení v útočném pásmu a jejich tlak na havlíčkobrodskou branku vyústil v gól. Jakub Marek tvrdě vypálil z dobré palebné pozice a brankář Krch vyrazil kotouč jen k volnému LUKÁŠI SUMERAUEROVI, jenž z bezprostřední blízkosti pohodlně skóroval! Asistence: Jakub Marek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Ondráček (Havel), 28. J. Milfait (Szilva, Varga), 37. Varga (Šíma), 49. Varga (J. MIlfait, Szilva), 55. Ondráček (Havel, Vác. Němec) - 6. Sumerauer (Marek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Krch (Zvolánek) - Novotný "A", Šíma, Vác. Němec, Musil, Ambrož, M. Blažek, Richter - Varga, J. Milfait "C", Szilva, Hadrava, Zdražil, M. Milfait, Havel "A", Ondráček, M. Novák, J. Doležal, O. Doležal, Šplíchal, Honza.
    Banes Motor České Budějovice: Kantor (Bláha) - Klement, Jáchym, Semrád "A", Kolařík, Předota, Kříž, Štěpán, Liška, Seidl, Sumerauer, Marek "C", Švihálek, Sedlák, Rousek, Šaršok, Sekera, Turek, Přibyl, Zvoník, Moudrý.
    bahis siteleri