Ústí n/L – Sparta 0:4 (kon.) | Chomutov – Slavia 0:0 (zruš.) | Plzeň – K. Vary 3:10 (kon.)
Hr. Králové – Letňany 2:0 (kon.) | Vsetín – Třinec 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 1:4 (kon.)
Jihlava – Vítkovice 6:5 (po pr.) | Písek – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 0:3 (kon.)
Havířov – Olomouc 4:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 4:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:6 (2:4, 1:2, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 24.09.2010, 18:30 • Svijanská arena • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    43:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jakub Klíma unikl pardubické obraně a na druhé straně našel TOMÁŠE BENÍŠKA, který se trefil do malinkého prostoru mezi Langhammerovým betonem a tyčí. Asistence: Klíma, Špakov.
     
    39:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecké dobývání pardubické branky bylo až příliš dlouhé! Gól střílí do šibenice odkryté klece NIKITA ŠPAKOV. I když mířil docela dlouho, Langhammer neměl moc času se přemístit. Asistence: Beránek.
     
    34:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pěknou šanci rozjel velice aktivní Chmelíř, který ťukl puk k Vachutkovi a ten poslal bezchybnou přihrávku k DAVIDU BŘEZINOVI, který dodal puku razanci a umístil ho do sítě. Asistence: Vachutka, Chmelař.
     
    29:34
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak to musí být asi nepříjemné. Celkem neškodná střela, kterou vyslal od pravého kruhu JAKUB ŘEZNÍČEK se od betonu Krejčího odráží do brány. Asistence: Pilný.
     
    17:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Dosti nenápadná šance pardubických hokejistů dopadá dosti nečekaně. Nakonec už ležící PATRIK POULÍČEK vyslal na libereckou bránu spíše přihrávku, než-li střelu, právě se přemísťující brankář Krejčí ale neměl šanci zasáhnout. Asistence: Moučka.
     
    16:47
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Chmelář se dostal do úniku, libereckého obránce přechytračil otočkou, po které se mu na druhé straně konečně zjevil LUKÁŠ BUREŠ, pro kterého nebyl větší problém vstřelit gól. Asistence: Chmelář, Řezníček.
     
    12:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pěkná akce! Dlouhý poslal dopředu Mikysku, který v synchronizovaném pádu s brankářem Langhammerem poslal úžasnou přihrávku před odkrytou bránu ADAMU PSOTOVI, který bez problému proměnuje. Asistence: Mikyska, Dlouhý.
     
    5:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Daniel Vachutka vyslal na zteč DAVIDA BŘEZINU, který skóroval stejně jako před chvílí Zahaluk, s tím rozdílem, že akci odehrál na pravé straně kluziště, nikoli ve středu. Asistence: Vachutka.
     
    4:39
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nenápadná akce krátce po konci liberecké přesilovky, libereckým sám utíkal FILIP ZAHALUK, který prostřelil Krejčího. Bez asistence.
     
    2:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    JOSEF MIKYSKA byl připraven před bránou na Plutnarovu přihrávku, kterou pěkným švihem poslal do pardubické brány. Asistence: Plutnar.

    Radoslav Vavřina

    Branky a nahrávky: 3. Mikyska (Plutnar), 13. Psota (Mikyska, Dlouhý), 40. Špakov (Beránek), 44. Beníšek (Klíma, Špakov) - 5. Zahaluk, 6. Březina (Vachutka), 17. Bureš (Chmelář, Řezníček), 18. Poulíček (Moučka), 30. Řezníček (Pilný), 35. Březina (Vachutka, Chmelař)


    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Krejčí) - Mrázek, Jandejsek, Bednárik, Najman, Beránek, Plutnar, Pálek - Klíma, Beníšek, Knap - Mikyska, Dlouhý, Psota - Špakov, Kouba, Langhammer - Žďárský, Urban, Procházka
    HC Dynamo Pardubice: Langhammer (Veselý) - Kubín, Škvor, Fridrich, Mládek, Rychlík, Pilný, Petira - Poulíček, Havel, Chmelař - Moučka, Březina, Vachutka - Bureš, Zahaluk, Schenider - Řezníček, Mejtský
    bahis siteleri