Slavia – K. Vary 1:2 (kon.) | Kladno – Vítkovice 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 2:1 (kon.)
Třinec – Motor ČB 3:2 (po pr.) | Zlín – Litvínov 10:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 2:3 (po s.n.)
Mladá Boleslav – Sparta 5:0 (kon.)
po s.n.
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:0, 2:2, 0:0, 0:0 - 0:1 )
HC Škoda Plzeň
Neděle 03.10.2010, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice • Tipsport extraliga
Partner:
     
    65:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JIŘÍ HANZLÍK mohl rozhodnout, a to se také stalo. Jeho nájezd byl podobný tomu předešlému, který jel Buchtele, ale narozdíl od domácícho hráče se povedlo hostujícímu obránci propasírovat touš mezi betony Růžičky, a utkání tak končí.
     
    64:56
    Píša našel volného Kaberleho, ale jeho rána končí pouze na betonech Přikryla!
     
    64:02
    Necelá minuta do konce prodloužení dává jedinečnou šanci domácím, jak poprvé v sezoně udeřit v přesilové hře, tak rozhodnout zápas. Petr Přikryl dostává dvě minuty za podražení, trest odpyká Lammers.
     
    60:51
    Infarktové momenty v ČEZ Areně! Nejrpve domácí šli 2/1, ale Bartek s Pivkem Přikryla neprostřelili. Na druhé straně v šanci Vlasák, ale ani on neuspěl.
     
    59:59
    Martin Straka dostává dvě minuty za hákování a Petr Koukal také dvě minuty za nafilmovaný pád.
     
    57:12
    A rozhodčí Persson dává za pravdu domácím, což znamená, že se bude pouze vhazovat v útočném pásmu hostí.
     
    57:12
    Stále se čeká na verdikt videorozhodčího.
     
    57:12
    Po akcí hostí pálil z úhlu Vostřák. Růžička zakročil lapačkou, ale bude se volat videorozhodčímu, poněvadž je možné, že domácí brankář s lapačkou překročil brankovou čáru, což by mohlo znamenat necelé tři minuty před koncem duelu vedení pro hosty z Plzně.
     
    51:09
    Dva zajímavé momenty v ČEZ Areně! Nejprve mohl do odkryté branky skórovat Rákos, ale puk nezkrotil. A na druhé straně ze strany ujížděl Martin Straka, kterého však vychytal Růžička, jenž jeho ránu vyrazil mimo.
     
    37:52
    Eaton je po vstřelené brance při chuti a tlačí se před branku hostí. Po jedné takové akci vidíme vyloučení na obou stranách. Domácí Pineault i hosující Frolo dostávají dvě minuty za hrubost + osobní desetiminutový trest.
     
    36:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přesilovkové prokletí trvá, ale domácím fanouškům to v tento moment pramálo vadí! Kaberle našel ideálně sjíždějícího PETRA KOUKALA, který v samostatném úniku nadvakrát prostřeluje ležícího Přikryla a srovnává tak stav na 2:2. Asistence: František Kaberle.
     
    34:58
    Další přesilovka pro domácí výběr trenéra Jandače. Dresler dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    34:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté obracejí stav a jdou do jednobrankového vedení! Straka projel do útočného pásma chytře prostrčil puk na TOMÁŠE VLASÁKA, který táhlým pokusem pod horní tyč vymetl šibenici domácí klece. Asistence: Martin Straka a Jiří Hanzlík.
     
    32:08
    Nicholas Johnson (zdržování hry)dává domácím výhodu přesilové hry. Trefí se Eaton poprvé v sezoně v početní výhodě?
     
    29:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Hosté za necelou půlminutu v přesilovce srovnávají. Slaneyho střela od modré po přesilovkové kombinaci skončila pouze na domácích hráčích, ale následný bleskový pokus PAVLA VOSTŘÁKA již končí v brance Eatonu. Růžička byl proti této prudké ráně bez šance. Asistence: John Slaney a Tomáš Vlasák.
     
    29:23
    A je to právě Daniel Rákos, který odchází podruhé v krátké době na trestnou lavici. Dvouminutový tresti inkasuje za nedovolené bránění.
     
    27:08
    Rychlou kombinaci po ose Vlasák - Straka zakončoval střelckým pokusem Vostřák. Růžičkův bleskový beton zachraňuje domácí před jistou brankou!
     
    26:31
    Daniel Rákos dostává dvě minuty za hákování.
     
    26:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton jde do vedení! Nahodil z rohu kluziště nahrál před branku, kde stál nikým neaatakován JAN BUCHTELE, který přízemní ranou mezi betony překonává zatím bezchybného Přikryla. Asistence: Lukáš Nahodil a Jiří Cetkovský.
     
    16:40
    První přesilovku večera si zahrají domácí hráči. Dvě minuty dostává Tomáš Frolo za faul kolenem.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 27. Buchtele (Nahodil, Cetkovský), 37. Koukal (Kaberle) - 30. Vostřák (Slaney, Vlasák), 35. Vlasák (Straka, Hanzlík), 65. Hanzlík


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Svoboda) – Kaberle, Nakládal, Kočí, Píša, Jillson, Kolář II, Mezei, Kudělka, – Starý, Koukal, Rákos – Pivko, Zohorna, Bartek – Somík, Špirko, Pineault – Buchtele, Nahodil, Cetkovský.

    Trenéři: Josef Jandač a Jan Votruba.

    HC Škoda Plzeň: Přikryl (Salfický) - Slaney, Modrý, Jeřábek, Hanzlík, Dresler, Frolo, St. Pierre - Lammers, M. Straka, Vlasák - Vostřák, Jan Kovář, J. Heřman - Langfeld, Tvrdík, Johnson - Petruška, Pitule, Dvořák – Obdržálek

    Trenér: Marian Jelínek

    Rozhodčí: Šindler, Persson (SWE) - Barvíř, Blümel

    Diváci: 8120
    bahis siteleri