Třinec – Zlín 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:4 (po s.n.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Plzeň – Slavia 1:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 2:1 (kon.) | Havířov – Jihlava 6:4 (kon.)
Liberec – Motor ČB 6:7 (po pr.) | Ústí n/L – Chomutov 4:7 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
6:7 (0:2, 3:2, 3:2 - 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 09.10.2010, 18:30 • Svijanská aréna. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    61:57
    Mountfield právě vstřelil branku!
    České Budějovice berou bonusový bod navíc. Salák se natlačil před Blažka a připravil tak jasnou gólovou situaci pro LUBOŠE ROBA, který střelou pod víko dává vítězný gól. Bez asistence. 6:7.
     
    50:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gólové dostihy nám tu pokračují! I Liberec využívá nabídnutou početní výhodu a skóruje. Jandejsek vypálil od modré, Podskalský vyboxoval jeho bombu na hůl MATĚJE PSOTY, který už jen doklepl puk do branky. Asistence: Jandejsek, Mikyska. 6:6.
     
    48:19
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Budějovice opět na koni poté, co potrestaly oba liberecké fauly. Plášil vypálil od modré, Blažek jeho dělovku vyrazil pouze před sebe, kde gumovou pryž uklidil do tygří branky BOHUMIL SVOBODA. Asistence: Plášil. 5:6.
     
    47:00
    Mountfield právě vstřelil branku!
    5:5! Plutnarův faul hosté po třiadvaceti vteřinách potrestali. TOMÁŠ PROKOP zamířil z vrcholu kruhů přesně nad lapačku Blažka a vyrovnává. Asistence: Kypta
     
    43:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jsou v malé euforii a po dvaatřiceti vteřinách obrací stav utkání. Plutnar s Pálkem si vyměnili kotouč na modré, ale místo střely zvolili střílenou přihrávku, kterou za Podskalského usměrnil MAREK LANGHAMMER. Asistence: Pálek, Plutnar. 5:4.
     
    42:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    4:4! Liberec rozjel za brankou Českých Budějovic pekelný kolotoč. Knap si předal puk s Beránkem a přesným pasem našel u druhé tyče zcela volného NIKITU ŠPAKOVA, kterému už jen stačilo trefit prázdnou branku. Asistence: Beránek, Knap. 4:4.
     
    39:00
    Mountfield právě vstřelil branku!
    České Budějovice jdou do vedení ve vlastním oslabení. Hrubku liberecké obrany trestá v situaci 2 na 1 DAVID BÍLEK, který dostal pěkný pas od Svobody a zavěsil přesně pod víko severočeské branky.
     
    36:17
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Odpověď Českých Budějovic na sebe ale nenechala dlouho čekat. Svoboda našel zpoza branky JIŘÍHO BÁRTU, který uklidil touš nad vyrážečku Blažka. Asistence: Svoboda. 3:3.
     
    35:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři obracejí stav zápasu. Klíma nahrál zpoza branky MICHALU BERÁNKOVI a ten dává svůj druhý gól v zápase. Asistence: Klíma. 3:2.
     
    29:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Srovnáno! "Hříšník" z trestné lavice srovnává na 2:2. Knap viděl, že MICHAL BERÁNEK naskočil z trestné lavice za obranu Českých Budějovic a poslal mu přesný pas na modrou. Liberecký zadák zvolil zakončení na vyrážečku, to se mu ovšem příliš nepovedlo, ale jeh střela se přeci jen převalila přes výstroj Podskalského a spadla za červenou čáru. Asistence: Knap. 2:2.
     
    26:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ve chvíli, kdy končí budějovická přesilovka se nakonec Tygři prosazují. Psota se protáhl až před Podskalského , vypálil a ROMANU PÁLKOVI už jen stačilo dorazit puk do poloprázdné branky. Asistence: Pálek. 1:2
     
    10:20
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je to 0:2! JIŘÍ BÁRTA si vyměnil puk s Trummerem a své sólo zakončil přesně nad rameno brankáře Blažka. Nutno dodat, že liberecký gólman mu nechal hodně veliké místečko nad ramenem. Asistence: Trummer. 0:2.
     
    7:32
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté potrestali libereckou nedisciplinovanost. Bárta našel pěknou přihrávkou zpoza branky BOHUMILA SVOBODU a ten pod Blažkem dává první branku tohoto mače. 0:1.

    Petr Schultz

    Branky a nahrávky: 27. Pálek (Psota), 30. Beránek (Knap), 36. Beránek (Klíma), 43. Špakov (Beránek, Knap), 44. Langhammer (Pálek, Plutnar), 51. Psota (Jandejsek, Mikyska) - 8. Svoboda (Bárta, Plášal), 11. Bárta (Trummer), 37. Bárta (Svoboda), 39. Bílek (Svoboda), 47. Prokop (Kypta), 49. Svoboda (Plášil), 62. Rob


    Bílí Tygři Liberec: Blažek (Sobotka) - Mrázek, Klíma, Jandejsek, Bednarik, Najman, Knap, Slavík, Mikyska, Dlouhý, Beránek, Psota, Shpakov, Kouba, Langhammer, Žďárský, Urban, Pokorný, Proházka, Plutnar, Pálek.
    Banes Motor České Budějovice: Podskalský (Gába) - Salák, Plášil, Škopek, Mareš, Kypta, Bárta, Rob, Ťoupal, Beneš, Pařízek, Bílek, Trummer, Piegl, Švec, Prokop, Pich, Hájek, Svoboda.

    Rozhodčí: Stolín - Maštalíř, Hejl.
    bahis siteleri