Benátky n/J – Tábor 4:2 (kon.) | Třebíč – Hr. Králové 3:2 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:1 (kon.)
Písek – Jihlava 1:3 (kon.) | Olomouc – Znojmo 3:2 (po pr.) | Chrudim – Chomutov 2:3 (po pr.)
Litoměřice – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Kadaň – Vrchlabí 4:1 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
4:2 (2:0, 0:0, 2:2)
HC Tábor
Středa 13.10.2010, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    58:45
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí vyhráli buly. Puk se dostal na hokejku MICHALA NEVYHOŠTĚNÉHO, který vytáhl Čecha z branky a pod břevno zavěsil. Asistence: Petr Kica.
     
    54:44
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor využívá další přesilovou hru. A opět branku střílí MARTIN ŠTRBA, který nejprve tváří v tvář Vošvrdovi neproměnil, počkal si však na dorážku a přehodil sedícího domácího gólmana. Asistence: Milan Kostourek.
     
    48:45
    Benátky právě vstřelily branku!
    Havran ve středním pásmu srazil puk rukou přímo před Ctibora Jecha, který zavezl kotouč do útočného pásma. Jeho následnou střelu mimo Čechův dosah tečoval TOMÁŠ HUDÍČEK. Asistence: Ctibor Jech.
     
    43:12
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací do zápasu proměněnou přesilovou hrou. Příliš prostoru ke střele měl MARTIN ŠTRBA. Vošvrda na Štrbův pokus příliš neviděl, puk končí přesně u levé tyčky domácí branky. Asistence: Jan Koktan, Bronislav Andres.
     
    19:54
    Benátky právě vstřelily branku!
    Vše začalo ve středním pásmu, kde Skořepa obral o puk Lukáče. Domácí podnikli útok, na jehož konci byla milimetrová přihrávka na JOSEFA SKOŘEPU, který poměrně z velkého úhlu trefuje přesně k tyči hostující branky. Asistence: Ctibor Jech.
     
    5:57
    Benátky právě vstřelily branku!
    Akce však pokračovala. Po Klimtově střele měl puk před Čechem u hokejky táborský obránce, ale lacině o něj přišel, když mu ho vzal LUKÁŠ KREJČÍK a překonal zkoprnělého Čecha. Asistence: Tomáš Klimt, Tomáš Urban.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 6. Krejčík (Klimt, Urban), 20. Skořepa (Jech), 49. Hudíček (Jech), 59. Nevyhoštěný (Kica) - 44. Štrba (Koktan, Andres), 55. Štrba (Kostourek)


    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Stejskal) - Kolmann, Drábek, Trončinský, Rýgl, T. Mrkvička, Müller, Hobza, Kajínek - Pabiška, Nevyhoštěný, Kica, Klimt, Krejčík, Jech, Skořepa, Vařecha, Liška, Kazatel, Hudíček, Urban.
    HC Tábor: Čech (Klestil) - Kudrna, Lukáč, Kanov, Havran, Koktan, Petráček, Černý - Heřman, Šperger, Kocar, Kostourek, Štrba, Andres, V. Mrkvička, Krätzer, Török, Vild, Padělek, Kolomý, Nedorost.

    Rozhodčí: Florián - Bertlík, Koskuba

    Diváci: 339
    bahis siteleri