Benátky n/J – Tábor 4:2 (kon.) | Třebíč – Hr. Králové 3:2 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:1 (kon.)
Písek – Jihlava 1:3 (kon.) | Olomouc – Znojmo 3:2 (po pr.) | Chrudim – Chomutov 2:3 (po pr.)
Litoměřice – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Kadaň – Vrchlabí 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Chrudim
2:3 (0:0, 1:1, 1:1)
Piráti Chomutov
Středa 13.10.2010, 18:00 • Zimní stadion Chrudim • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání rozhodl příkladný důraz v podání Zdeňka Skořepy, který prokázal své zkušenosti a jako správný mazák dnes rozhodl o tom, že 2 body putují do Chomutova. Chrudimští si ale zaslouží pochvalu za předvedený výkon. Neodehráli povedenou pouze jednu třetinu tak, jak tomu bývalo v předchozích utkáních, ale celý zápas. Ze zimního stadionu v Chrudimi se s vámi loučím a nakonec bych chtěl ještě poděkovat "spolupracovníkům" z diskuzního fóra na stránkách KLH Chomutov, kteří mi po celý dnešní onlajn byli skvělou inspirací. Pokud někomu připadal můj dnešní onlajn jako holá fraška, může mi napsat názor na email, který si určitě snadno dohledá. Já ovšem v těchto přenosech hodlám pokračovat i nadále protože se mi to tak zkrátka líbí a alespoň se tu nenudím. Přeji příjemný zbytek večera, Dany ;) (20:45:42)
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    62:21
    Chomutov právě vstřelil branku!
    A je to! Zřejmě se budu opakovat, ale pravidlo: "Nedáš, dostaneš!" se opět ukázalo ve své plné kráse. Z protiútoku vyslal tvrdou střelu z mezikruží Benda, Landsman ji pouze vyrazil před sebe a nikým neatakovaný ZDENĚK SKOŘEPA dorazil puk za bezmocného brankáře Chrudimi. Asistence: Benda
     
    62:15
    Chomutov jde do protiútoku.
     
    62:13
    Radil naznačil kličku do středu, tím oklamal soupeře a udělal si prostor ke střele. Jeho střela míjí branku Chomutova jen cca o 5 centimetrů.
     
    61:05
    Hraje se tvrdě do těla, především v podání hokejistů z Chomutova. Trenér domácích, pan Rohlík, bude mít zřejmě hodně bolístek na domácích hráčích k pofoukání.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Po šedesáti minutách neznáme vítěze a bod pro oba celky je zaslouženým výsledkem. Ke konci utkání se sice chrudimské Orlice bránily zobáky,drápy, ale tlak Chomutova ustály. Prodloužení začne každou chvílí.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Vhazování po levici Hanuljaka.
     
    59:37
    Procházka mohl rozhodnout, ale nezamířil přesně.
     
    58:31
    Grof nedobrovolně osprchoval Landsmana.
     
    58:00
    Orlice se ubránili a Chomutovu dnes přesilovky prostě nejdou. Opět se hráčí KLH nedostali ani do jediné šance.
     
    57:20
    Ale Chrudim je napumpována energií z poslední branky takovým způsobem, jako by si dala dávku přímo do žíly. Chomutovu se nedaří ani dostat se do útočného pásma.
     
    55:50
    Vyloučen je Kaut na 2 minuty za podražení. V tuto chvíli možná rozhodující moment dnešního utkání.
     
    55:37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Dnes už poněkolikáté přečíslení 2 na 1 ve prospěch domácích s jedním obrovským rozdílem. Tentokrát totiž ujížděli na Hanuljaka JAN ŠEDA s Králem a toto útočné duo je prakticky vražednou kombinací pro všechny celky. Asistence: Lukáš Král
     
    55:30
    Domácí jedou ve 2 proti 1 !!!
     
    54:47
    Přihrávka rukou v neprospěch Chomutova. Následuje vhazování ve středním pásmu. Kdyby rozhodčí nezapískal, tak se domnívám, že někteří fanoušci už by to nervově neunesli.
     
    53:15
    Horna jel sám na Landsmana, ale nedal!
    Marken.cz

    Dany

    Branky a nahrávky: 39. Žák (Sýkora, Goiš), 56. Šeda (Král) - 23. Seman (Duda, Hrdel), 47. Kůs (Havíř, Jíra), 63. Skořepa (Benda)


    HC Chrudim: Landsman (Štrof) - Toužimský, Jaroměřský, Charousek, Zukal, Drtina, Zdráhal, Krejnus - Sýkora, Král, Šeda - Klejna, Semorád, Žák - Luštinec, Kaut, Goiš - Stoklasa, Kousal, Radil - Martinec
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Hylák) - Rutta, Pavlas, Havíř, Grof, Brňák, Benda, Pulpán, Bombic - Kuběna, Kůs, Hrdel - Seman, Duda, Horna - Selingr, Skořepa, Davídek - Procházka, Jíra

    Rozhodčí: Zubzanda - Lučan, Svoboda.

    Diváci: 420
    bahis siteleri