Benátky n/J – Tábor 4:2 (kon.) | Třebíč – Hr. Králové 3:2 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:1 (kon.)
Písek – Jihlava 1:3 (kon.) | Olomouc – Znojmo 3:2 (po pr.) | Chrudim – Chomutov 2:3 (po pr.)
Litoměřice – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Kadaň – Vrchlabí 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
Medvědi Beroun 1933
Středa 13.10.2010, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    Havlíčkobrodští Rebelové nakonec po tuhém boji udolali berounské Medvědi, když zvítězili díky skvělému finiši v poměru 4:1. Děkuji vám za pozornost, z havlíčkobrodské Kotliny se s vámi loučením a přeji vám příjemný zbytek dne. (19:55:32)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Vojtěch Němec se ujal puku a poslal ideální nahrávku do středního pásma na hůl MIROSLAVA TŘETINY, jenž si nikým neatakován dobruslil až před brankovou čáru a zpečetil brodské vítězství! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    59:08
    Hostré drží hru v útočném pásmu a vydatně ostřelují ze všech možných pozic gólmana Suchana. Ten nyní vytáhl skvělý zákrok proti tvrdé ráně Růžičky, jíž vyrazil ramenem nad svou bránu.
     
    58:32
    Hosté sáhli ke hře bez brakáře, hrají v 6 hráčích s prázdnou brankou!
     
    58:32
    Beroun si vyžádal oddechový čas.
     
    58:32
    Meidl v obranném pásmu vybojoval puk a raději za tohoto stavu nic nevymýšlel. Nahodil kotouč odrazem o mantinel do útočného pásma, po němž se píská havlíčkobrodské zakázané uvolnění.
     
    57:54
    Hosté drží hru v útočném pásmu a snaží se o ohrožení brankáře Suchana, jenže brodská obrana zatím pracuje kompaktně a spolehlivě, svého soupeře na dostřel vůbec nepouští.
     
    56:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové sevřeli svého soupeře do pevného objetí, když Vojtěch Němec dokonale vyšachoval rychlým pohybem berounskou obranu a následně se přes něj dostal kotouč na hůl VÁCLAVA MEIDLA, jenž zblízka dorazil ktoouč do odkryté brány! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    56:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se nakonec ujímají po využité přesilovce vedení. Jiří Ondráček přiťukl puk na modrou čáru JANU KNOTKOVI, jehož prudká rána po ledě zapadla přesně mezi Novotného betony! Asistence: Jiří Ondráček.
     
    54:38
    Nejdříve po hezké nahrávce zblízka promáchl před odkrytou bránou Šenkeřík, jenž následně ještě zakončoval od modré čáry, puk si mezi kruhy ztlumil na hůl Třetina a zkoušel ho protlačit podél bližší tyčky za záda ležícího gólmana Novotného. Neúspěšně.
     
    54:17
    Středočeši dlouho drželi hru v Suchnově blízkosti, kde se jim dařilo úspěšně kombinovat a držet tímto způsobem soupeře pod zámkem, jenže se provinili útočným faulem, po němž si odpyká Besser (BER) 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    52:58
    Dlouhý pas na v blízkosti útočné modré čáry číhajícího J. Ondráčka skončil neúspěchem, když ho brodský forvard nezachytil a následně se pískalo zakázané uvolnění domácích.
     
    52:07
    Havlíčkův Brod je v plném počtu na ledě, hosté z Berouna si sice vytvořili územní převahu, jenže v nebezpečnější zakončení ji nepřetavili. Pokračuje se ve hře 5 proti 5.
     
    51:55
    Vošmik ukořistil v rohu brodské pásma puk, nabruslil si s ním do volného prostoru a odtud ho vytěsnil alespoň do středního pásma, kde ho zachytil jeden z berounských hráčů.
     
    50:57
    Po nepřesné střele z pravé strany se Rebelové ujali odraženého puku od zadního mantinelu a okamžitě ho poslali přes všechny čáry až do blízkosti brankáře Novotného.
     
    50:11
    Dnešní utkání sleduje 749 diváků.
     
    50:07
    Za sekání je na 2 minuty vyloučen Šenkeřík (HBR).
     
    49:30
    Beroun nepřešel ze středního pásma do útočné fáze a vyhodil přes všechny čáry jen na zakázané uvolnění, po jehož odpískání proběhne vhazování v prostoru před jeho bránou.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 30. M. Hlinka (Morava), 57. Knotek (J. Ondráček), 57. Meidl (Voj. Němec), 60. Třetina (Voj. Němec) - 1. Švagrovský


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Medvědi Beroun 1933:

    Diváci: 749.
    bahis siteleri