Bohemians 1905 – Liberec 3:1 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
3:1 (0:1)
FC Slovan Liberec
Pátek 15.10.2010, 18:15 • Synot Tip Aréna • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hráči Liberce se řítili do útoku, ale přišli o míč a do otevřené obrany se řítil MARTIN NEŠPOR, který přeloboval brankáře Bičíka a míč skončil v prázdné bráně!
     
    75
    Bohemians právě vstřelili branku!

    Ani né po dvou minutách se prosazuje MILAN ŠKODA, který si seběhl na centr Moravce a nejdříve trefil tyč, od které se ale míč odrazil zpět na jeho hlavu a to se již nemýlil a posílá klokany do vedení!
     
    61
    Bohemians právě vstřelili branku!

    Po centru Štohanzla do vápna se míč několikrát odrazil až k před vápnem stojícímu IGORU DRŽÍKOVI, který míč napálil ze vzduchu naprosto přesně k levé tyči Bičíkovy brány. Luxusní rána skončila brankou a vyrovnáním.
     
    26
    Liberec právě vstřelil branku!

    Štajner z hloubi pole nacentroval přesně na hlavu ve vápně stojícího Bosančicé, který ihned hlavou poslal balón na MICHALA BREZNANIKA, který ze vzduchu napálil balón k pravé tyči a nemýlil se!

    Petr Brabec

    Branky: 61. Držík, 75. Škoda M., 85. Nešpor - 26. Breznanik

    Karty:   65. Kelič


    Bohemians Praha 1905: Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, D. Nešpor - Moravec, Štohanzl, Kaufman (27. Držík), Trubila (73. M. Škoda) - Hartig (87. Ibragimov), M. Nešpor
    FC Slovan Liberec: Bičík - Gebre Selassie, Dejmek, Kelić, Fleišman (89. Vulin) - Papoušek (79. Nezmar), Bosančić, Gecov, Breznaník - Kerić (86. Martan), Štajner

    Rozhodčí: Hrubeš - Večeřa, Vysloužil

    Diváci: 2658
    bahis siteleri