Bohemians 1905 – Liberec 3:1 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
3:1 (0:1)
FC Slovan Liberec
Pátek 15.10.2010, 18:15 • Synot Tip Aréna • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Fleišmana nahrazuje Vulin.
     
    87
    Hartiga nahrazuje Aziz Ibragimov.
     
    86
    Kerić střídá Ladislav Martan.
     
    85
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hráči Liberce se řítili do útoku, ale přišli o míč a do otevřené obrany se řítil MARTIN NEŠPOR, který přeloboval brankáře Bičíka a míč skončil v prázdné bráně!
     
    79
    Liberec také střídá. Papouška nahrazuje Jan Nezmar.
     
    75
    Bohemians právě vstřelili branku!

    Ani né po dvou minutách se prosazuje MILAN ŠKODA, který si seběhl na centr Moravce a nejdříve trefil tyč, od které se ale míč odrazil zpět na jeho hlavu a to se již nemýlil a posílá klokany do vedení!
     
    73
    Domácí podruhé střídají. Trubilu nahrazuje Milan Škoda.
     
    68
    Breznanikův roh odvrátila domácí obrana do zámezí. Papoušek nečekal s vhozením a mířil přesně na Bosančiće, který se jednou jednoduchou kličkou uvolnil a tvrdou střelu z hranice velkého vápna nechal vyniknout Sňozíka, který s problémy vytlačil míč ven ze své brány!
     
    65
    Po tvrdém střetu dostává žlutou kartu Rénato Kelić.
     
    61
    Bohemians právě vstřelili branku!

    Po centru Štohanzla do vápna se míč několikrát odrazil až k před vápnem stojícímu IGORU DRŽÍKOVI, který míč napálil ze vzduchu naprosto přesně k levé tyči Bičíkovy brány. Luxusní rána skončila brankou a vyrovnáním.
     
    56
    Po Breznanikově úžasně přesné a prudké přihrávce se zjevil před Sňozíkem zcela volný Gebre Selassie, který si na tento míč sběhl přes čtyřicet metrů! Tuto v české lize né tak často vídanou parádu však překazilo rychlé vyběhnutí a skvělý reflex domácího brankáře, který míč vytěsnil nad svou branku!
     
    52
    Držík se po několika odrazech před vápnem dostal k míči a ihned posílal míč na Hartiga. Jeho centr však trefil ruku Keliće. Ač ruka neúmyslná, tak naprosto jasná! Sudí však nechává pokračovat ve hře, což domácí hráče vytáčí jak čertíky z krabičky...
     
    44
    Štajner se narážečkou s Kerićem dostal do vyložené příležitosti. Těsně za hranicí velkého vápna a ze středu tvrdě vystřelil! Jeho pumelice se odrazila nejspíše od ruky Nikla a jen doskákala do rukavic Sňozíka. K nelibosti řvoucího Štajnera se penalta nekope.
     
    40
    Nejčerstvější hráč na hřišti Igor Držík vyzkoušel dalekonosnou přesnou bombou Bičíka. Brankář Slovanu však robinsonádou míč vyrazil ven z branky!
     
    27
    Ihned po gólu následovalo střídání. Odešel Jiří Kaufman a nahrazuje ho Igor Držík.
     
    26
    Liberec právě vstřelil branku!

    Štajner z hloubi pole nacentroval přesně na hlavu ve vápně stojícího Bosančicé, který ihned hlavou poslal balón na MICHALA BREZNANIKA, který ze vzduchu napálil balón k pravé tyči a nemýlil se!
     
    21
    Do obrovské šance se dostal Slovan! Štajner utekl po lajně až k velkému vápnu, kde pěknou kličkou vyškolil Jindřiška a jeho střela ani né z deseti metrů skončila zjevně nechtěně na hranici malého vápna na kopačkách Keriće. Kerić neváhal a z otočky vypálil, ale to u něj již stál Nikl, od kterého se balón odrazil do zámezí. Bude se kopat roh.
     
    12
    Bosančić ukličkoval ve vápně celou zeleno-bílou obranu a z pěti metrů z ostrého úhlu vypálil. Jeho dobře natočenou ránu s problémy vytlačil na roh brankář Sňozík.
     
    6
    Po fatálním selhání v komunikaci mezi Bičíkem a Dejmkem se do vyložené příležitosti dostal Hartig, který stál tváří v tvář vyběhnutému brankáři! Jak golman Slovanu, tak útočník klokanů kopl do míče ve stejný okamžik a ten se odkutálel jen k rohovému praporku.

    Petr Brabec

    Branky: 61. Držík, 75. Škoda M., 85. Nešpor - 26. Breznanik

    Karty:   65. Kelič


    Bohemians Praha 1905: Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, D. Nešpor - Moravec, Štohanzl, Kaufman (27. Držík), Trubila (73. M. Škoda) - Hartig (87. Ibragimov), M. Nešpor
    FC Slovan Liberec: Bičík - Gebre Selassie, Dejmek, Kelić, Fleišman (89. Vulin) - Papoušek (79. Nezmar), Bosančić, Gecov, Breznaník - Kerić (86. Martan), Štajner

    Rozhodčí: Hrubeš - Večeřa, Vysloužil

    Diváci: 2658
    bahis siteleri